Salut. Vadca sunt primul in aceasta noua subsectiune. Vreau sa va spun de site-ul meu. De fapt daca veti accesa adresa de mai susu o sa va redirectioneze in sectiunea Cursul de Forex de pe
www.independentafinanciara.ro. Tot site-ul meu.
De ce am vrut sa creez un site de Forex? Am o experienta de bursa de peste 9 ani. Am fost in primul grup de forumisti de la Vanguard si am aplicat cu scuuces analiza tehnica la BVB. Acum mai bine de un an dupa caderea BVB am cautat o piata mai lichida care sa permita tranzactionarea in ambele sensuri si long si short. Dupa un inceput fulminant am inceput sa pierd ce am castigat. Cand am ajuns la equity-ul initial m-am oprit din tranzactionare. Am spus ca am platit destui bani pietei pentru lectia pe care mi-a dat-o. Si aici discut de mii de USD.
Am inceput sa caut sisteme, am intrat in grupuri de trading cu plata lunara a unui abonament, m-am uitat dupa expert advisori am citit o tona de materiale. Rezultatul a fost nesatisfacator. Adica alti bani pierduti. Si atunci m-am apucat sa-mi dezvolt propriu sistem de tranzactionare, unul pe care sa-l pot urma.
In urma acestor framantari, mi-a venit ideea sa creez Cursul de forex de pe
www.forexmaster.ro . Scopul este sa feresc traderii incepatori sa faca greselile pe care le-am facut eu. Mai ales ca incerc sa abordez subiectul Forex prin experienta personala. Acum fac trading for a living. Adica traiesc din asta si pentru asta.
Am cautat cursuri de forex pe site-urile romanesti. Ce am gasit sunt mai mult notiuni teoretice care nu sunt puse intr-un context. Eu incerc sa creez contextul in care sa pun teoria.
Scopul final este ca atunci cand va fi gata, un incepator, dupa ce a citit cursul sa poata sa-si creeze propriul stil de trading intelegand de ce intra intr-un trade, cand sa iasa si cat sa riste. Apoi sa poata sa-l testeze pe demo. Si dupa aceea sa poata lua o decizie care este doar a lui: intra live sau face altceva cu banii lui. Eu nu voi putea influenta aceasta decizie.
Sunt inca la inceput si de aceea va rog sa scuzati poate stangaciile in exprimare si traducerile ciudate. Eu am invatat toti termenii economici in limba engleza si incerc sa-i pun in romana.
Daca va place ideea va astept pe
www.forexmaster.ro si mai ales va astept comentariile.
Multi pipsi pozitivi.