Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Recycle Bin

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Uite asa a luat iordaki ban pe fxtrader.ro

Discuţia "Uite asa a luat iordaki ban pe fxtrader.ro" din forumul Recycle Bin; Da kerosen!Ar trebui sa argumenteze, dar daca omul nu vrea ii dai cu piciorul in ...

Thread Închis

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 23 iunie 2008, 08:15
MarcoTrader2007's Avatar
Trader

Data înscrierii: octombrie 2007
Locaţie: Bistrita
Posturi: 63
MarcoTrader2007 nu are nici o reputatie
Da kerosen!Ar trebui sa argumenteze, dar daca omul nu vrea ii dai cu piciorul in fund?Scrie ce vrea.Eu tot nu inteleg de ce va deranjat.
Daca face analize de proasta calitate trebuia sa-l tratati ca pe un incepator.
Voi i-ati dat "morfina la o mica raceala."
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 23 iunie 2008, 08:31
MarcoTrader2007's Avatar
Trader

Data înscrierii: octombrie 2007
Locaţie: Bistrita
Posturi: 63
MarcoTrader2007 nu are nici o reputatie
Postarea mea pe threadul asta s-a terminat.Mi-am expus parerea, o stiti cu totii, deci nu mai am ce vorbi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 23 iunie 2008, 11:32
Trader

Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 92
harif e pe drumul cel bun
exemplu de ruleta ruseasca!!

bai baieti,

prin bunavointa investitorului si a administratorului contului acestuia - iordaki, - am placerea sa va arat unul dintre statement uri.
la acest statement iordaki nu are restrictii contractuale, asa incat poate dezvalui munca lui in totalitate.

tranzactiile in curs reprezinta pozitii hedge deschise.
daca nu sunteti de acord cu acest statement, vezi aici si sistemul de tranzactionare a lui iordaki, atunci presupuneti ca inchidem toate pozitiile deschise in prezent in care avem pierdere.
scadeti pierderea din totalul castigului si vedeti ca ramanem cu un profit frumusel de vreo 11000 usd.
valoarea initiala a contului a fost in jur de 2000 usd.
calculati si voi nivelul de profitabilitate tinand cont si de faptul ca tranzactiile au fost derulate pe o perioada de 3 luni si jumatate.

asa ruleta ruseasca eu unu chiar as vrea sa o joc, nu stiu voi.... (asta este concluzia mea personala)....

deasemenea, iordaki nu s-a mai putut apara fiind banat complet.
daca sunt suspectii in privinta statementului prezentat, iordaki poate sa ofere si intrare directa in cont prin parola de investitor.
Fisiere Atasate
File Type: pdf iordakiStatment.pdf‎ (175.3 KB, 142 views)
Vechi 23 iunie 2008, 11:42
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
scurt si la obiect, iordaki nu a fost banat pt modul cum tranzactioneaza ci cum se comporta.

Statementul care l-ai postat desi arata foarte bine nu are nici o legatura cu comportamentul lui iordaki pe forum. Statementul e reprezentativ pt traderul iordaki si nu pentru forumistul iordaki.
Vechi 23 iunie 2008, 11:54
Trader

comportamentul lui iordaki a fost unul al unui profesor.
si un profesor cand te vede ca nu stii, ca sa nu-ti dea eventual o nota proasta, te trimite sa mai pui mana pe carte.

o banare numai pentru asa ceva?
chiar e culmea.
oare cat o fi citit crispis din elliott? si asta nu ca am ceva cu el, fiecare trebuie sa mai invete, inclusiv eu, inclusiv iordaki.
dar ca sa ii inchizi gura cuiva care de fapt iti face un bine.....

a fost oricum alegerea voastra.

statementul, chiar daca este al traderului, este foarte semnificativ, fiindca l-ati discutat rau de tot si in privinta sistemului lui de lucru.

macar sa ajungem cu totii la o asemenea performanta, cei care ne-o dorim, ca nu-i obligatoriu pentru toti sa devina traderi profesionisti.
Vechi 23 iunie 2008, 12:07
soso's Avatar
Liquidity Provider

Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de harif Vezi post
si un profesor cand te vede ca nu stii, ca sa nu-ti dea eventual o nota proasta, te trimite sa mai pui mana pe carte.

chiar e culmea.
oare cat o fi citit crispis din elliott? si asta nu ca am ceva cu el, fiecare trebuie sa mai invete, inclusiv eu, inclusiv iordaki.

statementul, chiar daca este al traderului, este foarte semnificativ, fiindca l-ati discutat rau de tot si in privinta sistemului lui de lucru.

macar sa ajungem cu totii la o asemenea performanta, cei care ne-o dorim, ca nu-i obligatoriu pentru toti sa devina traderi profesionisti.
harif din cate stiu ca sa iti fie cineva profesor tre sa te inscrii la cursul lui nu? Sa zicem ca trec asta cu vederea si m-am inscris curs dar un profesor daca vrea sa indrepte o greseala atunci nu iti da o palma peste cap si tace. A doua zi iara iti da o palma peste cap si tace. Pai normal ca la un moment dat te enervezi si-l iei la bataie.
Bine e o metafora dar cred ca m-am facut inteles. Lui iordaki trebuia sa ii atrag atentia intr-un mod mai serios mai demult (desi pe gold s-a intamplat deja) si atunci totul era clar.

Car despre sistemul lui ioradaki nu am nevoie de confirmai cum ca statementul ala e adevarat. Il iau de bun si felicitari traderului iordaki. Dar despre forumistul (profesorul) iordaki imi mentin parerea.
Vechi 23 iunie 2008, 12:11
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de harif Vezi post

chiar e culmea.

Harif, tu se pare ca nu ai inteles ca aici nu suntem la scoala unde iordaki e dom profesor iar restu sunt elevii constiinciosi care trebuie sa asculte ce zice dom profesor.
Forumul acesta e o comunitate unde toti membrii trebuie respectati chiar daca sunt incepatori sau nu.

Harif, stiu ca esti afectat mult de treaba asta si ca incerci sa iti explici ban-ul prin tot felul de motive convenabile pentru tine dar adevarul e ca ban-ul lui iordaki a fost pentru comportamentul lui de forumist.
Vechi 23 iunie 2008, 13:21
Trader

Data înscrierii: mai 2008
Posturi: 52
kerosen e pe drumul cel bun
harif de citit toata lumea citeste sau vrea sa invete dar un dascal bun trebuie sa fie un pedagog bun e singura chestei care e de reprosat sau care a fost aici in discutie. legat de statementul lui iordaki, sunt convins ca ar exista discutii interesante mai ales pe forum vamist.

e simplu sa incerci felul in care joaca iordaki deschizi microloturi si miniloturi in hedge si sa vezi tu ca la volatyilitatea care exista la fel o sa ajungi aproape pt ca restul tine de stiinta lui iordaki pe EW. nu o sa faci 500% in 3 luni dar o sa scoti macar un 100% dar repet cu un risk mare.

dar asta e alta discutie. concluzionand.... si apropo de profesori....

ai un student care termina matematica cu 10 si intra in invatamant, si mai ai un student care termina matematica cu 5 si intra si el in invatamant

cel care termina cu 10 habar nu are de pedagogie

celalalt de 5 stie foarte bine pedagogie.....

intreabrea mea este pe care ai vrea sa fie profesor la fiul tau?

iti raspund io pe cel de 5 si stii de ce? ca fiului meu de liceu, i-ar fi suficient sa primeasca toata stiinta de 5 a acelui profesor

pe cand ala de 10 nu ar reusi nici de nota 2 sa predea sau sa invete pe altii la randu-i

ioradaki daca vrea sa-si "arate muschii" in EW sa mearga in alta parte ca aici toti vor sa invete nu sa se mire de care are muschii mai mari si mai frumosi ))
Vechi 23 iunie 2008, 14:32
Trader

atunci puneti mana si invatati de la cine vreti voi.
chiar imi pare rau ca se termina asa, mai mult pentru cei care mai citeau pe aici.
dar cu siguranta voi stiti sa incurajati mai bine posturile altora banandu-i.

singurul motiv pentru care am optat pentru forumul acesta a fost ca intr-adevar postau mai multi decat pe vamist unde principal era tot iordaki.
insa se pare ca aici este un forum unde posteaza numai administratorii si echipa.

va doresc multa bafta in continuare.

ps: kerosen, se pare ca nu stii ce inseamna un profesor.
iar pe iordaki chiar il consider profesor si chiar vreau sa ajung la nivelul lui de acum cel putin.
probabil c-o sa va schimbati parerile despre trading cand acesta o sa fie "trading for a living" macar pentru voi.
Vechi 23 iunie 2008, 14:43
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Exclamation Incheiere

OK, cred ca e s-a discutat suficient si nu cred ca se mai poate adauga nimic nou. Precum am zis ieri, voi inchide acest thread.

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off
Trackbacks are On