Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Recycle Bin

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Uite asa a luat iordaki ban pe fxtrader.ro

Discuţia "Uite asa a luat iordaki ban pe fxtrader.ro" din forumul Recycle Bin; Citat: Original postat de soso Toate pozitiile inchise in stop pe +. E bine si ...

Thread Închis

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 20 iunie 2008, 13:51
Trader Senior

Data înscrierii: ianuarie 2008
Posturi: 357
iordaki poate doar sa spere la o inbunatatire
Post Uite asa a luat iordaki ban pe fxtrader.ro

Citat:
Original postat de soso Vezi post
Toate pozitiile inchise in stop pe +.
E bine si asa....
Dar e mai bine când cresc zerourile in săpatele sumei din cont
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 20 iunie 2008, 14:36
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de iordaki Vezi post
E bine si asa....
Dar e mai bine când cresc zerourile in săpatele sumei din cont
Adica?
Vechi 20 iunie 2008, 15:01
Trader Senior

Citat:
Adica?
Aaa...nu e nimic , am spus-o si eu asa sa nu tac ....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 20 iunie 2008, 15:37
soso's Avatar
Liquidity Provider

Citat:
Iordaki,

Am incercat sa te ignor pana acum da m-am saturat de atitudinea ta.

Nu (mai) aduci nici un plus de valoare threadurilor esti doar gigi-contra, mai de sus d-acolo de unde esti tu cate un reply de genul "Cred ca e corectie", "Io nu as intra....", "E bine si asa dar..." da nu te explici, n-are importanta explicatia din spatele parerii ca doara vine din gura de aur si tre sa fie luata de buna.

Mai nou iti dai cu parerea - din nou fara sa te explici ca te-o luat gura pe dinainte - despre sistemul meu trading, care evident nu-l stii. Ai observat ca am luat loss-uri dar se pare ca nu ai idee - sau ignori deliberat - conceptul de expectanta si ca in spatele numarului de losses vs wins mai exista si average win vs average loss. Se pare ca pentru tine conteaza numarul de wins vs loss, adica trebuie neaparat sa ai dreptate, sa fii the master of the market, nu conteaza ca incasezi 1 pip sau 100, doar ai avut dreptate, nu ai luat-on freza vorba aia. Ei bine draga Iordaki uite eu te anunt ca exista sisteme care sunt profitabile si care incaseaza mai multe lovituri decat dau. Dar cand lovesc atunci lovesc bine.

Am avut bunavointa sa imi postez analiza + entry + exit. Si mi-am postat si loss-urile. Tu in schimb stai acolo in spate si comentezi. Esti incapabil sa comunici fara sa iesi in fata cu ego-ul, cum abordezi tradingul asa abordezi totul. Nu ma intereseaza ce ai putea sa imi oferi mie si altora atata vreme cat nu stii sa comunici. Daca nu poti sa comunici fara sa ataci atunci mai bine taci.
Vechi 20 iunie 2008, 15:53
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Iordaki, eu nu te vad prea bine... in cel mai bun caz asta e penultimul tau post nesimtit pe aici.
Vechi 20 iunie 2008, 16:06
Trader Senior

Citat:
Iordaki,

Am incercat sa te ignor pana acum da m-am saturat de atitudinea ta.

Nu (mai) aduci nici un plus de valoare threadurilor esti doar gigi-contra, mai de sus d-acolo de unde esti tu cate un reply de genul "Cred ca e corectie", "Io nu as intra....", "E bine si asa dar..." da nu te explici, n-are importanta explicatia din spatele parerii ca doara vine din gura de aur si tre sa fie luata de buna.

Mai nou iti dai cu parerea - din nou fara sa te explici ca te-o luat gura pe dinainte - despre sistemul meu trading, care evident nu-l stii. Ai observat ca am luat loss-uri dar se pare ca nu ai idee - sau ignori deliberat - conceptul de expectanta si ca in spatele numarului de losses vs wins mai exista si average win vs average loss. Se pare ca pentru tine conteaza numarul de wins vs loss, adica trebuie neaparat sa ai dreptate, sa fii the master of the market, nu conteaza ca incasezi 1 pip sau 100, doar ai avut dreptate, nu ai luat-on freza vorba aia. Ei bine draga Iordaki uite eu te anunt ca exista sisteme care sunt profitabile si care incaseaza mai multe lovituri decat dau. Dar cand lovesc atunci lovesc bine.

Am avut bunavointa sa imi postez analiza + entry + exit. Si mi-am postat si loss-urile. Tu in schimb stai acolo in spate si comentezi. Esti incapabil sa comunici fara sa iesi in fata cu ego-ul, cum abordezi tradingul asa abordezi totul. Nu ma intereseaza ce ai putea sa imi oferi mie si altora atata vreme cat nu stii sa comunici. Daca nu poti sa comunici fara sa ataci atunci mai bine taci.
Draga Soso si Hcristea, eu nu mi-am asumat nici un angajament sa învăţ pe cineva...poate chiar si nu am vrut. Tot ce am făcut mi se pare am făcut bine, am pus si desene si notaţii la ele si direcţii..... a ca nu am dat "mura in gura" e alta treabă, dar cred ca era mai mult decât suficient....era nevoie de pus mana pe carte si cu creionaşul de încercat a înţelege ce fac.
Si dacă eu cândva aveam pe cineva care sa-mi zică ...vezi ca nu e bine, vezi ca pierzi bani....eram cel mai fericit si ajungeam departe si mai repede.
Asa sau alt fel merci mult ca m-ti găzduit la voi pe forum. Nu am vrut sa va supar, dar se pare ca asa si s-a întâmplat. Eu traiesc dupa principiu "Ce nu mă omoara ma face mai tare" se pare ca voi sunteti mai "slabi" as cedat la prima greutate, a-ti început sa aruncaţi cu pietre in mine, de ce oare? ca vad altfel piaţa decât voi? Ca v-am avertizat de fiecare data să fiţi atenţi să va limitaţi pierderile?
Asa sau alt fel imi pare rău...Cer scuze.....si o sa-mi iau adio de la forum si de la toţi membrii activi si mai puţin....
Mi-o făcut plăcere sa va cunosc, bafta in trading si scoruri cat mai mari.
Ciao

Last edited by iordaki; 20 iunie 2008 at 16:09.
Vechi 20 iunie 2008, 16:17
soso's Avatar
Liquidity Provider

Citat:
Draga Soso si Hcristea, eu nu mi-am asumat nici un angajament sa învăţ pe cineva...poate chiar si nu am vrut.
Tot ce am făcut mi se pare am făcut bine, am pus si desene si notaţii la ele si direcţii..... a ca nu am dat "mura in gura" e alta treabă, dar cred ca era mai mult decât suficient....era nevoie de pus mana pe carte si cu creionaşul de încercat a înţelege ce fac.
Ingamfarea ta e fara margini. Te-o intrebat cineva ceva de invatat? Ti-am cerut eu sau hrcistea cineva sa ne inveti? Ce sa ne inveti?

In plus, nu am incredere in cineva care n-are sange-n ... sa ia loss-ul si in loc face hedge. Exact cum faci in viata reala. Ingamfat, nu accepti nimic in afara ingustimii de care dai dovada.
Pe termen lung nu te vad bine. Da doamne sa fie altfel decat zic eu...

Citat:
Si dacă eu cândva aveam pe cineva care sa-mi zică ...vezi ca nu e bine, vezi ca pierzi bani....eram cel mai fericit si ajungeam departe si mai repede.
Asa sau alt fel merci mult ca m-ti găzduit la voi pe forum. Nu am vrut sa va supar, dar se pare ca asa si s-a întâmplat. Eu traiesc dupa principiu "Ce nu mă omoara ma face mai tare" se pare ca voi sunteti mai "slabi" as cedat la prima greutate, a-ti început sa aruncaţi cu pietre in mine, de ce oare? ca vad altfel piaţa decât voi? Ca v-am avertizat de fiecare data să fiţi atenţi să va limitaţi pierderile?
Din nou, se pare ca nu intelegi nici acum, cum imi limitezi pierderile cand nu stii cum tranzactionez?
Ca ai zis ca e corectie dar a fost invers, o miscare sanatoasa in jos pe care am luat un profit bunicel? A stai ca am uitat, tu faci average in losses ca tot timpul ai dreptate si piata se intoarce. Doamne-ajutati.

Citat:
Asa sau alt fel imi pare rău...Cer scuze.....si o sa-mi iau adio de la forum si de la toţi membrii activi si mai puţin....
Mi-o făcut plăcere sa va cunosc, bafta in trading si scoruri cat mai mari.
Ciao
Pa.
Vechi 20 iunie 2008, 16:21
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Citat:
Vaya con Dios!
Vechi 20 iunie 2008, 16:26
Trader Senior

Imi cer scuze ...dar nu e bine ce a-ti facut..... m-ati insultat si apoi ati sters totul. Se practica cenzura pe forumul forex romanesc care se declara liber si deschis ?
Daca jucam sa jucam cinstit....
Va rog totuşi sa fie pus înapoi textul....Aveţi stima si respect fata de ceilalti forumisti.
Vechi 20 iunie 2008, 16:28
soso's Avatar
Liquidity Provider

Citat:
Imi cer scuze ...dar nu e bine ce a-ti facut..... m-ati insultat si apoi ati sters totul. Se practica cenzura pe forumul forex romanesc care se declara liber si deschis ?
Daca jucam sa jucam cinstit....
Va rog totuşi sa fie pus înapoi textul....Aveţi stima si respect fata de ceilalti forumisti.
Iordaki, nu te impacienta, a fost creat un thread in Lounge pt chestia asta si au fost mutate posturile acolo. Raspunde acolo.
Vechi 20 iunie 2008, 16:28
Trader Senior

Vreau sa plec frumos si demn.
Pentru ca nu ma simt vinovat si accept sa fiu aruncat cu pietre in spate
Vechi 20 iunie 2008, 16:29
soso's Avatar
Liquidity Provider

Citat:
Vreau sa plec frumos si demn.
Mah, noi te lasam sa pleci cum vrei, stai linistit dute de posteaza acolo
Vechi 20 iunie 2008, 16:31
Trader Senior

Citat:
Iordaki, nu te impacienta, a fost creat un thread in Lounge pt chestia asta si au fost mutate posturile acolo. Raspunde acolo.
merci
Vechi 20 iunie 2008, 16:34
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Iordaki, am mutat toate posturile intr-un thread special pentru tine ca ma asteptam sa se continue discutiile... si totusi sa lasam thread-ul de euro in pace.

Si si posturile astea vor fi mutate in thread-ul ala.

p.s. Ai pana la ora 6pm sa mai postezi daca tot vrei sa pleci demn de aici. La 6pm ai ban pentru ca atunci plecam si noi acasa...
Vechi 20 iunie 2008, 16:50
Trader Senior

Citat:
Original postat de hcristea Vezi post
Iordaki, am mutat toate posturile intr-un thread special pentru tine ca ma asteptam sa se continue discutiile... si totusi sa lasam thread-ul de euro in pace.

Si si posturile astea vor fi mutate in thread-ul ala.

p.s. Ai pana la ora 6pm sa mai postezi daca tot vrei sa pleci demn de aici. La 6pm ai ban pentru ca atunci plecam si noi acasa...
Mulţumesc ca mi-ti oferit un sfert de ora....
Sper ca acum sunteti in stare de afect si nu prea sesizati cum va comportaţi... sincer sper.
Eu am plecat cu siguranţă!!! (poate o sa mai răspund aici ca sa nu las alţi forumisti ignoraţi).
Thread Închis

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off