Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Metatrader

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

care e pt voi cel mai bun EA?

Discuţia "care e pt voi cel mai bun EA?" din forumul Metatrader; de ce nu incercati wall street pe care l-am pus deja? in general daca se ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 25 iunie 2011, 16:19
gabysebastainmatei's Avatar
Trader

Data înscrierii: iunie 2011
Locaţie: padova
Posturi: 149
gabysebastainmatei e pe drumul cel bun
de ce nu incercati wall street pe care l-am pus deja? in general daca se vrea un ea bun trebuie sa ai capital destul de mare (de la 10000 euro in sus) si sa te multumesti cu un 100% anual. am unul dar pt ca costa peste 600euro nu pot sa-l pun la liber. daca-l vrea cineva ii-l trimit prin e-mail.
restul sunt periculoase. un bun ea se vede de la un DD mic, maxim 5%. peste este doar risk si daca n-ai capital suficient riscul este chiar foarte mare.
am sa pun si un ea tip semi-martingala care cu un set bun scoate un bun profit, dar este mereu un risc imens. acum nu prea am timp. am sa revin.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 25 iunie 2011, 16:47
DCM's Avatar
DCM DCM e offline
Trader Junior

Data înscrierii: decembrie 2010
Locaţie: Bacau
Posturi: 7
DCM e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la DCM
Daca esti amabil sa mi-l trimiti nu pot refuza...adresa mea de mail e cdrom7373@yahoo.com . Cum se cheama ?L-ai testat pe real sau demo si cam cat timp?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 25 iunie 2011, 18:39
ciprianrpp's Avatar
Trader Junior

Locaţie: Bucuresti
Posturi: 44
ciprianrpp e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la ciprianrpp
Citat:
Original postat de DCM Vezi post
Vezi ca il gasesti de descarcat pe net, luni am sa vad daca merge
eu nu l-am gasit daca il ai si vrei sa mi-l trimiti si mie ar fi super > ciprianrpp [at] gmail.com
Vechi 25 iunie 2011, 21:17
Trader

Citat:
Original postat de DCM Vezi post
Daca esti amabil sa mi-l trimiti nu pot refuza...adresa mea de mail e cdrom7373@yahoo.com . Cum se cheama ?L-ai testat pe real sau demo si cam cat timp?
se cheama e-secureprofit si ai nevoie de cca 20000 euro de capital (cu setarile default) pt a sta linistiti. daca schimbi risk ratio la 0.15 iti ajunge si 10000. ti-l trimit pe e-mail.

celalalt ea care e la liber se cheama swb grid 5.4. cu setarea mea ai nevoie de cca 10000 pt a sta linistit.
Fisiere Atasate
File Type: zip swb grid 5.4.zip‎ (7.2 KB, 47 views)
Vechi 25 iunie 2011, 21:38
Trader

DCM esti din bacau. acolo m-am nascut eu. sunt bucuros sa aflu ca sunt traderi care vor sa invete si in orasul meu natal.

scuza-ti devierea, paranteza inchisa.
Vechi 29 iunie 2011, 19:37
Trader

azi va propun un mic ea care odata facuta suma care ne intereseaza inchide toate operatiile si odata cu ele si ordinele in asteptare.
Fisiere Atasate
File Type: mq4 inchide operatii cu profit dat_basket_profit.mq4‎ (4.3 KB, 48 views)
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On