pentru mine cel mai bun ea este wall street ea
daca vreti am o versiune educata (provine de la rusi)
in cel de-al doilea fisier gasiti diferitele setari, in functie de cuplul de monezi
Baieti, sper ca toate EA-urile astea care le postati nu sunt sub copyright si licenta. Daca da atunci o sa va rog sa la dati jos si eventual pe forum doar sa povestiti de ele dar sa va comunicati EA-urile prin email. Mersi!
Baieti, sper ca toate EA-urile astea care le postati nu sunt sub copyright si licenta. Daca da atunci o sa va rog sa la dati jos si eventual pe forum doar sa povestiti de ele dar sa va comunicati EA-urile prin email. Mersi!
nu sunt sub licenta. de fapt wall street este si putin modificat fata de versiunea originala.
asa este, dar cu mici "ajustari" functioneaza si pe mai multe
testul
a parte BT-ul, ai testat fapturbo pe un cont demo? imi aduc aminte ca fap castiga, castiga pana cand venea loss-ul si stergea tot castigul, ba inca mai lua un pic si din cont. din cate stiu ca sa mearga are nevoie de anumiti brokeri, cu spread mic. pacatul e ca in general brokerii astia ori sunt in nu stiu ce insule ori nu sunt autorizati...
va propun azi un ea care ajuta mult la inchideri de pozitii iar pe de alta parte lasa castigurile sa curga...
este facut de un programator italian deci "fisa tehnica" este in italiana. dar stiu ca pregateste si ce in engleza. e un ea free care are insa un termen de valabilitate (in general cateva luni bune) nu datorita faptului ca ar vrea bani dar pentru ca il modifica incontinuu.
se poate descarca de la adresas internet de jos. http://http://sites.google.com/site/pipdefender/
daca va intereseaza...
A folosit sau foloseste cineva un EA pe cont live si care sa aduca un profit constant ?
Eu am folosit vre-o 2-3 saptamani fapturbo 48 pe demo care a facut el ceva treaba bunisoara dar cand intra aiurea pai aiurea se ducea.Nu cred ca as avea curaj sa il pun pe live
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.