Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Metatrader

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

cine e interesat de un sistem nou?

Discuţia "cine e interesat de un sistem nou?" din forumul Metatrader; salut traderilor, de o vreme lunga nu posteaza mai nimeni vreo strategie,nici buna nici rea ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 27 ianuarie 2011, 13:14
n33dw33d's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: martie 2010
Locaţie: Satu Mare
Posturi: 28
n33dw33d e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la n33dw33d
Lightbulb cine e interesat de un sistem nou?

salut traderilor, de o vreme lunga nu posteaza mai nimeni vreo strategie,nici buna nici rea asa ca mam gandit sa pun eu ceva interesant iar voi o sa-mi spuneti cum e
sistemul e foarte simplu si format din 2 parti, e foarte bun cand incepe un trend, ,deasemenea filtreaza foarte bine intrarile gresite intr-o perioada de range

View image: bbea

cineva interesat?
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 27 ianuarie 2011, 14:13
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,775
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
pe M30? esti un super trader. personal nu cobor sub D1 insa nu refuz o detaliere a sistemului (pe care ai fi putut sa o faci de la inceput ).
eu sunt gigi contra in domeniul indicatorilor (cu exceptia MA) insa sunt open mind. deci, uluieste-ma.
Vechi 27 ianuarie 2011, 14:31
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de n33dw33d Vezi post
cineva interesat?
E mecanic? Reguli exacte?
Vechi 27 ianuarie 2011, 16:15
n33dw33d's Avatar
Trader Junior

maxuo .. tie iti spun primul ca cel mai important lucru in acest sistem pe care oricum vroiam sa il scriu este ca se vor lua dor semnalele in directia in care merge trendul pe daily,iar sistemul nu e mecanic soso, dar daca vrea cineva sal faca nu are decat,oke hai sa incepem!!

aveti nevoie de:
-2indicatoare EMA 5,unul setat pe open in culoare rosie iar celalt pe close verde
-indicatorul bears bulls

intrarile se vor lua cand 3 conditii sunt indeplinite si anume
-EMA 5 (verde) va fi peste EMA 5 (rosu) semnal up,invers adica cel verde sub cel rosu semnal down
-in indicator bulls(verzi) sunt mai multi semnal uptrend, bears(rosii) sunt mai multi semnal downtrend, si daca vedeti ca si in poza atasata e bine sa fie cat mai putin gap intre ei pentru ca indica mai bine cine domineaza.
-primele doua conditii sa fie tot asa si pe daily

Stoploss : dupa plac dar cel mai recomandat e cand cele doua EMA indica contra trendului.
Sistemul pare sa fie cel mai bun pe 30min, si pe perechile,eur usd ,gbp usd,si sunt sigur ca profitul poate fii mult mai mare decat stoplosul asa ca daca pierdeti la rand cateva semnale atunci la puteti intra cu putin mai mult, adica pentru inceput 1000units,a doua oara 1100,1200 si tot asa pentru ca semnalul castigator sa produca un profit mai mare.
Indicatorul am sa il pun aici si il bagati in templates, trebuie reglat putin, adica candele o sa fie heiken ashi cea ce se poate sterge, si barele bears bulls sa le colorati dupa preferinta si sa le faceti mai groase sa le vedeti mai bine,si puteti deschide si data window unde arata exact pe fiecare candela numaru de bears si bulls cati au fost

astept pareri si imbunatatiri

2shared - download bull bear power.tpl
Vechi 27 ianuarie 2011, 16:43
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,775
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
ok, dar:
1. de ce ambele EMA de 5? care este logica. pina acum am intilnit MA diferite ptr a calcula trendul (20,50 de exemplu)
2. ce sta in spatele indicatorului? as vrea sa inteleg logica semnalului. este un indicator lagg?
3. ce rezultate ai - nu in bani cash, ci procent de tranzactii cistigatoare si ptr ce perioada de timp ai tinut evidenta.
Vechi 27 ianuarie 2011, 16:52
n33dw33d's Avatar
Trader Junior

Citat:
Original postat de maxu08 Vezi post
ok, dar:
1. de ce ambele EMA de 5? care este logica. pina acum am intilnit MA diferite ptr a calcula trendul (20,50 de exemplu)
2. ce sta in spatele indicatorului? as vrea sa inteleg logica semnalului. este un indicator lagg?
3. ce rezultate ai - nu in bani cash, ci procent de tranzactii cistigatoare si ptr ce perioada de timp ai tinut evidenta.
1 stoploss mai mic,trendul il identifici pe daily
2 indica numarul de bears and bulls, cred ca e ceva gen ca si cum e in metatrader insa aici vezi mai bine diferenta si directia
3rezultate nu am, e o strategie noua care am gandito recent care mi se pare simpla si eficienta, cele 2 par sa fie foarte ok impreuna, nu pot zice nici cat de acurate e sistemul dar e peste 50% cu siguranta

astept pareri si imbunatatiri

Last edited by n33dw33d; 27 ianuarie 2011 at 16:59.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 27 ianuarie 2011, 17:02
soso's Avatar
Liquidity Provider

Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Intrebam daca e mecanic pentru ca atunci e simplu, faci backtesting automat si vezi daca e profitabil sau nu pe termen lung, drawdown etc.

Daca e discretionar ai dat de greu, trebuie sa belesti ochii in monitor luni de zile si faci backtesting manual ca sa afli daca merge.

Bafta.
Vechi 27 ianuarie 2011, 17:15
n33dw33d's Avatar
Trader Junior

de asa e soso, indicatorul a fost prezentat pe careva forum si era folosit pe 30min 1h 4h si cica acel cineva facea profit bun , dar fara emaurile ce leam scris eu
Vechi 18 februarie 2011, 13:01
Trader

Locaţie: Aiud
Posturi: 92
vladv e pe drumul cel bun
Salut n33dw33d,daca te rog ai putea posta aici mai multe screenshots cu acest sistem,precum si indicatorul folosit de tine + un template pentru MetaTrader4? Merci mult ,sistemul mi se pare destul de simplu si robust ca sa fie utilizabil in pietele actuale pline de volatilitate .
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On