MT4 pe Android. Discuţia "MT4 pe Android." din forumul Metatrader; Stie cineva un emulator de WM pt. Android, astfel incat sa poate fi folosit MT4 ... |
 |

10 noiembrie 2010, 18:03
|
 |
FX Trader.
|
|
Data înscrierii: ianuarie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 111
|
|
|
MT4 pe Android.
Stie cineva un emulator de WM pt. Android, astfel incat sa poate fi folosit MT4 pe telefoanele cu acest sistem de operare ?
Din "cercetarile" mele, singura solutie ar fi sa las calculatorul deschis si sa-l accesez remote, dar nu prea ma incanta.
Poate colegii care se ocupa de software ca activitate principala (am aflat ca avem si asa ceva) reusesc o portare, daca nu s-a facut inca; probabil ca ar castiga si ceva bani din asta, plasand aplicatia in Android Market...

02 februarie 2011, 12:13
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 16
|
|
|
|

02 februarie 2011, 18:33
|
 |
FX Trader.
|
|
|
|
|
Multumesc pt. sugestie.
Stiu de MT4Remote, il si descarcasem / instalasem candva, dar n-am mai ajuns sa-l si setez / testez.
Trec peste instalarea / setarea greoaie, sa zicem ca fac asta -- 12 perechi x 9 timeframe-uri, ca inteleg ca fiecare chart / timeframe trebuie setat / adaugat manual -- ramane marele dezavantaj ca este o solutie remote, necesita in alta parte un PC deschis cu MT4 in functiune.
Avand in vedere ca am si IP dinamic, e chiar greu de pus in practica - daca am retinut bine, trebuie introdus manual IP-ul pe telefon.
Momentan folosesc Team Viewer, tot remote, dar are avantajul ca pot lasa PC-ul in standby, fara sa ma loghez (o fac remote atunci cand vreau sa intru), am acces la tot PC-ul (poate vreau sa mai iau o poza, un document, ceva) si pot inchide PC-ul de la distanta, daca stiu ca nu mai am treaba, sau ii dau un simplu "Log off" si-l las sa intre iar in standby, daca vreau sa mai intru si mai tarziu.
N-am incercat, dar cred ca-l pot seta sa-l si deschid remote, daca-i activez "wake up on LAN", pe care-l tin dezactivat...
Eu caut ceva independent de PC, cica MT5 Mobile va rula si pe Android, pana atunci (ma tem ca mai dureaza destul pana la implementarea pe scara larga de catre brokeri, avand in vedere stadiul de dezvoltare la care se afla) ar mai fi varianta migrarii la un broker ce are si interfata web, eventual aplicatie pt. Android - am vazut ca sunt cativa...

05 februarie 2011, 11:39
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: octombrie 2008
Locaţie: Arad
Posturi: 158
|
|
Citat:
Original postat de crm
Multumesc pt. sugestie.
Stiu de MT4Remote, il si descarcasem / instalasem candva, dar n-am mai ajuns sa-l si setez / testez.
Trec peste instalarea / setarea greoaie, sa zicem ca fac asta -- 12 perechi x 9 timeframe-uri, ca inteleg ca fiecare chart / timeframe trebuie setat / adaugat manual -- ramane marele dezavantaj ca este o solutie remote, necesita in alta parte un PC deschis cu MT4 in functiune.
Avand in vedere ca am si IP dinamic, e chiar greu de pus in practica - daca am retinut bine, trebuie introdus manual IP-ul pe telefon.
Momentan folosesc Team Viewer, tot remote, dar are avantajul ca pot lasa PC-ul in standby, fara sa ma loghez (o fac remote atunci cand vreau sa intru), am acces la tot PC-ul (poate vreau sa mai iau o poza, un document, ceva) si pot inchide PC-ul de la distanta, daca stiu ca nu mai am treaba, sau ii dau un simplu "Log off" si-l las sa intre iar in standby, daca vreau sa mai intru si mai tarziu.
N-am incercat, dar cred ca-l pot seta sa-l si deschid remote, daca-i activez "wake up on LAN", pe care-l tin dezactivat...
Eu caut ceva independent de PC, cica MT5 Mobile va rula si pe Android, pana atunci (ma tem ca mai dureaza destul pana la implementarea pe scara larga de catre brokeri, avand in vedere stadiul de dezvoltare la care se afla) ar mai fi varianta migrarii la un broker ce are si interfata web, eventual aplicatie pt. Android - am vazut ca sunt cativa...
|
Salut,
si eu tot caut de ceva vreme o "jucarie" de genul asta....dar tot de Android ma lovesc. Am incercat platforma web a celor de la FxPro ( https://www.fxpro.com/downloads/platforms/web-trader) pe un Samsung Galaxy (si smartphone si tab) si se blocheaza dupa ce introduc datele contului (login, parola, server)....nu stiu de ce...probabil trebuie neaparat IE sau Firefox ??...
Cica platforma ar merge si pe Linux....dar nu am cum/unde sa incerc.
Daca gasesc vreo solutie, te tin la curent.

10 februarie 2011, 22:01
|
 |
FX Trader.
|
|
|
|
|
Mi se pare cam aiurea constructia asta de site-uri / aplicatii care nu lucreaza decat cu un anumit browser, dar, din pacate, se practica.
Vezi ca a aparut Firefox pt. Android, are anumite cerinte de sistem, dar pe Galaxy ar trebui sa functioneze.
Daca nu ai inca un broker, alternative exista - SwissForex (asta este numele aplicatiei, broker este Ducascopy) am probat eu, si functioneaza; asta doar asa, ca exemplu, ca in Market am vazut mai multe.
Last edited by crm; 10 februarie 2011 at 22:39.
|

11 februarie 2011, 21:24
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: octombrie 2008
Locaţie: Arad
Posturi: 158
|
|
Citat:
Original postat de crm
Mi se pare cam aiurea constructia asta de site-uri / aplicatii care nu lucreaza decat cu un anumit browser, dar, din pacate, se practica.
Vezi ca a aparut Firefox pt. Android, are anumite cerinte de sistem, dar pe Galaxy ar trebui sa functioneze.
Daca nu ai inca un broker, alternative exista - SwissForex (asta este numele aplicatiei, broker este Ducascopy) am probat eu, si functioneaza; asta doar asa, ca exemplu, ca in Market am vazut mai multe.
|
...mersi de info's.....
week-end placut.
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.