Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Metatrader

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

MT4 pe Android.

Discuţia "MT4 pe Android." din forumul Metatrader; Stie cineva un emulator de WM pt. Android, astfel incat sa poate fi folosit MT4 ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 10 noiembrie 2010, 18:03
crm's Avatar
crm crm e offline
FX Trader.

Data înscrierii: ianuarie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 111
crm e pe drumul cel bun
MT4 pe Android.

Stie cineva un emulator de WM pt. Android, astfel incat sa poate fi folosit MT4 pe telefoanele cu acest sistem de operare ?

Din "cercetarile" mele, singura solutie ar fi sa las calculatorul deschis si sa-l accesez remote, dar nu prea ma incanta.

Poate colegii care se ocupa de software ca activitate principala (am aflat ca avem si asa ceva) reusesc o portare, daca nu s-a facut inca; probabil ca ar castiga si ceva bani din asta, plasand aplicatia in Android Market...
Vechi 02 februarie 2011, 12:13
iri iri e offline
Trader Junior

Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 16
iri e pe drumul cel bun
MT4 Remote
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 02 februarie 2011, 15:27
iri iri e offline
Trader Junior

Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 16
iri e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de iri Vezi post
Si aici ai un clip cu instructiuni pentru setarile necesare.
Forex Android Mobile Trading with MetaTrader | Mobile Trading
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 02 februarie 2011, 18:33
crm's Avatar
crm crm e offline
FX Trader.

crm e pe drumul cel bun
Multumesc pt. sugestie.

Stiu de MT4Remote, il si descarcasem / instalasem candva, dar n-am mai ajuns sa-l si setez / testez.

Trec peste instalarea / setarea greoaie, sa zicem ca fac asta -- 12 perechi x 9 timeframe-uri, ca inteleg ca fiecare chart / timeframe trebuie setat / adaugat manual -- ramane marele dezavantaj ca este o solutie remote, necesita in alta parte un PC deschis cu MT4 in functiune.

Avand in vedere ca am si IP dinamic, e chiar greu de pus in practica - daca am retinut bine, trebuie introdus manual IP-ul pe telefon.

Momentan folosesc Team Viewer, tot remote, dar are avantajul ca pot lasa PC-ul in standby, fara sa ma loghez (o fac remote atunci cand vreau sa intru), am acces la tot PC-ul (poate vreau sa mai iau o poza, un document, ceva) si pot inchide PC-ul de la distanta, daca stiu ca nu mai am treaba, sau ii dau un simplu "Log off" si-l las sa intre iar in standby, daca vreau sa mai intru si mai tarziu.
N-am incercat, dar cred ca-l pot seta sa-l si deschid remote, daca-i activez "wake up on LAN", pe care-l tin dezactivat...

Eu caut ceva independent de PC, cica MT5 Mobile va rula si pe Android, pana atunci (ma tem ca mai dureaza destul pana la implementarea pe scara larga de catre brokeri, avand in vedere stadiul de dezvoltare la care se afla) ar mai fi varianta migrarii la un broker ce are si interfata web, eventual aplicatie pt. Android - am vazut ca sunt cativa...
Vechi 05 februarie 2011, 11:39
Ovidiu's Avatar
Trader

Data înscrierii: octombrie 2008
Locaţie: Arad
Posturi: 158
Ovidiu e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de crm Vezi post
Multumesc pt. sugestie.

Stiu de MT4Remote, il si descarcasem / instalasem candva, dar n-am mai ajuns sa-l si setez / testez.

Trec peste instalarea / setarea greoaie, sa zicem ca fac asta -- 12 perechi x 9 timeframe-uri, ca inteleg ca fiecare chart / timeframe trebuie setat / adaugat manual -- ramane marele dezavantaj ca este o solutie remote, necesita in alta parte un PC deschis cu MT4 in functiune.

Avand in vedere ca am si IP dinamic, e chiar greu de pus in practica - daca am retinut bine, trebuie introdus manual IP-ul pe telefon.

Momentan folosesc Team Viewer, tot remote, dar are avantajul ca pot lasa PC-ul in standby, fara sa ma loghez (o fac remote atunci cand vreau sa intru), am acces la tot PC-ul (poate vreau sa mai iau o poza, un document, ceva) si pot inchide PC-ul de la distanta, daca stiu ca nu mai am treaba, sau ii dau un simplu "Log off" si-l las sa intre iar in standby, daca vreau sa mai intru si mai tarziu.
N-am incercat, dar cred ca-l pot seta sa-l si deschid remote, daca-i activez "wake up on LAN", pe care-l tin dezactivat...

Eu caut ceva independent de PC, cica MT5 Mobile va rula si pe Android, pana atunci (ma tem ca mai dureaza destul pana la implementarea pe scara larga de catre brokeri, avand in vedere stadiul de dezvoltare la care se afla) ar mai fi varianta migrarii la un broker ce are si interfata web, eventual aplicatie pt. Android - am vazut ca sunt cativa...
Salut,
si eu tot caut de ceva vreme o "jucarie" de genul asta....dar tot de Android ma lovesc. Am incercat platforma web a celor de la FxPro (https://www.fxpro.com/downloads/platforms/web-trader) pe un Samsung Galaxy (si smartphone si tab) si se blocheaza dupa ce introduc datele contului (login, parola, server)....nu stiu de ce...probabil trebuie neaparat IE sau Firefox ??...
Cica platforma ar merge si pe Linux....dar nu am cum/unde sa incerc.
Daca gasesc vreo solutie, te tin la curent.
Vechi 10 februarie 2011, 22:01
crm's Avatar
crm crm e offline
FX Trader.

crm e pe drumul cel bun
Mi se pare cam aiurea constructia asta de site-uri / aplicatii care nu lucreaza decat cu un anumit browser, dar, din pacate, se practica.

Vezi ca a aparut Firefox pt. Android, are anumite cerinte de sistem, dar pe Galaxy ar trebui sa functioneze.

Daca nu ai inca un broker, alternative exista - SwissForex (asta este numele aplicatiei, broker este Ducascopy) am probat eu, si functioneaza; asta doar asa, ca exemplu, ca in Market am vazut mai multe.

Last edited by crm; 10 februarie 2011 at 22:39.
Vechi 11 februarie 2011, 21:24
Ovidiu's Avatar
Trader

Data înscrierii: octombrie 2008
Locaţie: Arad
Posturi: 158
Ovidiu e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de crm Vezi post
Mi se pare cam aiurea constructia asta de site-uri / aplicatii care nu lucreaza decat cu un anumit browser, dar, din pacate, se practica.

Vezi ca a aparut Firefox pt. Android, are anumite cerinte de sistem, dar pe Galaxy ar trebui sa functioneze.

Daca nu ai inca un broker, alternative exista - SwissForex (asta este numele aplicatiei, broker este Ducascopy) am probat eu, si functioneaza; asta doar asa, ca exemplu, ca in Market am vazut mai multe.
...mersi de info's.....
week-end placut.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On