INDICATOR BarTime: Indicator ce iti arata timpul ramas din lumanare/bara
» Newsletter
» Sponsor FxTrader
BarTime: Indicator ce iti arata timpul ramas din lumanare/bara
Discuţia "BarTime: Indicator ce iti arata timpul ramas din lumanare/bara" din forumul Metatrader; Atasez un simplu indicator care iti arata cat timp a mai ramas pana cand se ...
BarTime: Indicator ce iti arata timpul ramas din lumanare/bara
Atasez un simplu indicator care iti arata cat timp a mai ramas pana cand se termina lumanarea curenta. Merge pe orice timeframe si e foarte folositor pentru cei ce urmaresc patternuri in candlesticks sau in bari. Ma refer la reversal bars, outside bar, inside bar etc.
Indicatorul afiseaza timpul ramas in partea de stanga sus a ferestrei chiar sub comentariul cu perechea. Am atasat o poza si indicatprul in format mq4. Indicatorul l-am modificat eu sa afiseze in romana mesajul.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.