Lyoness Discuţia "Lyoness" din forumul Lounge; Cornelius lamureste-ma te rog ca nu am inteles partea cu 0,5% bonus de prietenie.Acest bonus ... |
 |
|

31 august 2011, 17:26
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: mai 2011
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 21
|
|
|
Cornelius lamureste-ma te rog ca nu am inteles partea cu 0,5% bonus de prietenie.Acest bonus il iei de fiecare data cand prietenul tau cumpara ceva si este 0,5% din valoare cumparaturilor sau se da lunar din valoarea totala sau cum?
|

31 august 2011, 20:36
|
 |
K.I.S.S.
|
|
Data înscrierii: martie 2008
Posturi: 1,645
|
|
Salutare, Cosmine! Bonusul de prietenie se da astfel:
0.5% din cumparaturile ce le fac cei inscrisi direct de tine. Adica daca Gigel care e prietenul tau merge la Carrefour duminica si cumpara de 300 de lei, tie iti intra in cont 1.5 lei.
+ 0.5 % de la prietenii, prietenilor tai in acelasi mod. Daca Dan, prietenul lui Gigel merge la Omv si cumpara benzina de 300 de lei, 1.5 lei merg la Gigel si 1.5 lei la tine.

05 septembrie 2011, 22:33
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: mai 2011
Posturi: 21
|
|
|
Este ok. Ce trebuie sa fac sa devin membru?
Last edited by kosminv; 06 septembrie 2011 at 13:30.
|

10 septembrie 2011, 21:37
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: aprilie 2008
Posturi: 59
|
|
Citat:
Original postat de kosminv
Este ok. Ce trebuie sa fac sa devin membru?
|
Sa te inscrie cineva, care acel cineva se va numi sponsorul tau.

21 septembrie 2011, 21:18
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
|
Lyoness Sensation 2011

30 octombrie 2011, 14:08
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|

06 decembrie 2011, 18:21
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
|
Dupa 15 decembrie, o sa se alature grupului de parteneri Lyoness si Intersport si Sephora. Iar pentru cine vrea sa-si ia o casa noua in Bucuresti, Green City, ofera un discount de 10% pentru partenerii Lyoness la pretul fara TVA!

08 ianuarie 2012, 20:12
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: ianuarie 2012
Posturi: 1
|
|
|
Afacerea Lyoness
Salut,
In primul rand vreau sa felicit modelatorul pentru calitatea raspunsurilor date pe forum. Ma intereseaza sa particip la o asemenea intalnire/prezentare in Bucuresti. Cand are loc si la ce ora? Si eventual daca se poate si niste link-uri cu informatii mai multe despre afacere si inregistrari de la seminarii (daca exista asa ceva).
Multumesc anticipat.
|

08 ianuarie 2012, 22:39
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: aprilie 2008
Posturi: 59
|
|
|

08 ianuarie 2012, 23:13
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
Citat:
Original postat de mcornel
Salut,
In primul rand vreau sa felicit modelatorul pentru calitatea raspunsurilor date pe forum. Ma intereseaza sa particip la o asemenea intalnire/prezentare in Bucuresti. Cand are loc si la ce ora? Si eventual daca se poate si niste link-uri cu informatii mai multe despre afacere si inregistrari de la seminarii (daca exista asa ceva).
Multumesc anticipat.
|
Salutare, Cornel! Ti-am trimis un mesaj cu mail-ul meu.

20 aprilie 2012, 20:38
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: aprilie 2012
Posturi: 1
|
|
|
Vand ID Lyoness partener premium cu 180 persoane in lifeline.
|

21 aprilie 2012, 06:43
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: martie 2012
Posturi: 19
|
|
|
Buna dimineata , sunt inscris in lyones de 5 ani, ba mai mult am si pozitie , dar inca in ro nu merge treaba asta. Defapt merge dar trebuie o munca enorema de cativa ani si dupa aceea vin si rezultate.
|

21 aprilie 2012, 06:50
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: martie 2012
Posturi: 19
|
|
Citat:
Original postat de utilizator
Vand ID Lyoness partener premium cu 180 persoane in lifeline.
|
ma intereseaza intra pe mess ori fa un apel 0748155288
|

21 aprilie 2012, 13:17
|
 |
trading since 2008
|
|
Data înscrierii: mai 2008
Locaţie: UK/Romania
Posturi: 108
|
|
in uk vad ca reducerile sunt intre 1-2% si trebuie sa cheltuiesti 6mii lire pt a ajunge la un cashback de 90 lire ce poate fi transferat in contul personal. Nu-i nici o noutate, mai toate lanturile de supermarketuri au carduri de fidelizare, de ex la tesco, pt fiecare lira cheltuita iti dau un punct (exceptie benzina, unde trebuie 2 lire pt un punct) si la 150puncte primesti un voucher de 1,5 lire
Eu cel putin cred ca e mai rentabil/benefic sa citesc o carte de trading sau sa intru pe forum sa ma amuz pe threadul lui Mordre decat sa umblu dupa 'economii' de genul asta

22 aprilie 2012, 12:16
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
Citat:
Original postat de GubyIQ
in uk vad ca reducerile sunt intre 1-2% si trebuie sa cheltuiesti 6mii lire pt a ajunge la un cashback de 90 lire ce poate fi transferat in contul personal. Nu-i nici o noutate, mai toate lanturile de supermarketuri au carduri de fidelizare, de ex la tesco, pt fiecare lira cheltuita iti dau un punct (exceptie benzina, unde trebuie 2 lire pt un punct) si la 150puncte primesti un voucher de 1,5 lire
Eu cel putin cred ca e mai rentabil/benefic sa citesc o carte de trading sau sa intru pe forum sa ma amuz pe threadul lui Mordre decat sa umblu dupa 'economii' de genul asta 
|
Pai, da cashback-ul de 1-2% e doar primul dintre cele 10 avantaje. Aceia sunt banii de buzunar doar. Banii multi vin din alta parte.
In plus, tu spui ca mai toate supermarketurile mari au propriile carduri. Insa cu cardul Lyoness beneficiezi de discounturi la toti partenerii comerciali din acea tara si din toate tarile in care exista Lyoness. Asta cu un singur card, nu cu o suta.
Acuma da, daca din trading faci pe luna un 50% la suta, nu te intereseaza Lyoness. Insa nu traderilor FX de succes se adreseaza Lyoness.
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente