Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Lounge

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Japonezii sunt greuceni

Discuţia "Japonezii sunt greuceni" din forumul Lounge; Şosea după cutremurul din 11 martie. Aceaşi şosea acum, 2 săptămâni mai târziu:...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 24 martie 2011, 14:57
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Japonezii sunt greuceni

Şosea după cutremurul din 11 martie.

article-1369216-0b4b564300000578-684_634x446.jpg

Aceaşi şosea acum, 2 săptămâni mai târziu:

article-1369216-0b4b564300000578-900_634x413.jpg
Vechi 24 martie 2011, 18:10
Trader

Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 61
Bogdan S. e pe drumul cel bun
Mai ca nu imi vine sa cred. Sigur nu e Photoshop, nu ? De unde sunt ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 24 martie 2011, 19:38
okidoki's Avatar
Ghost Trader

Data înscrierii: iulie 2008
Locaţie: Miercurea Ciuc
Posturi: 226
okidoki e pe drumul cel bun
Din cate stiu eu drumul a fost facut in 4 (PATRU) zile. In rest...nu mai comentez si nu fac nicio paralela cu alta tara....
Vechi 24 martie 2011, 20:09
papanasergiu's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: februarie 2010
Locaţie: R.Moldova, Cahul
Posturi: 504
papanasergiu e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Skype™ la papanasergiu
Incredibil, cat de bine se pot adapta acesti oameni, chiar si in cele mai vitregi conditii...
Vechi 24 martie 2011, 20:25
danpav86's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: decembrie 2010
Posturi: 415
danpav86 e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la danpav86 Trimite mesaj via Skype™ la danpav86
Teoria conspiratiei despre cutremure.

Dezastrul-Japonez un atac mascat? O noua teorie a conspiratiei castiga teren in randul internautilor! Psiforce
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 24 martie 2011, 21:41
fxfog's Avatar
Trader

Data înscrierii: mai 2010
Locaţie: Pe deal.
Posturi: 57
fxfog e pe drumul cel bun
Activist Post: HAARP Data Says Japan Quake was Induced

mda ce`i drept in ziua de azi singurele razboaie care ne iau ochii si sunt adevarate "batalii" televizate sunt facute de niste populatii cu foarte putine resurse si sanse foarte mici de reusita. adevaratele razboaie probabil se poarta in liniste.
Vechi 24 martie 2011, 21:52
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
@papanasergiu: De pe dailynews.com cred, erau mai multe poze. Pozele cred că-s de la Associated Press.

@okidoki: se poate. am zis 12 zile că io azi am aflat
Vechi 24 martie 2011, 21:59
okidoki's Avatar
Ghost Trader

Data înscrierii: iulie 2008
Locaţie: Miercurea Ciuc
Posturi: 226
okidoki e pe drumul cel bun
La stiri au anuntat acum cateva zile. Insa si 12 zile este... putin pentru noi
Vechi 27 octombrie 2011, 07:58
papanasergiu's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: februarie 2010
Locaţie: R.Moldova, Cahul
Posturi: 504
papanasergiu e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Skype™ la papanasergiu
Am anexat acet videoclip dintr-un anumit considerent si anume, se spune ca religia e cea care aduce pacea linistea si prosperitate intr-o tara. Insa cu cat inaintez in virsta incep sa vad diferit aceasta afirmatie. Intr-o tara , remarc, profund religioasa aceasta tragedie ar fi trebuit se fie organizat minimalizata/inlaturata. Insa ceea ce vad eu e cu totul altceva haos,furt, distrugeri. Japonia o tara preponderent ateista situatia care s-a creat dupa acel seism a fost cu una absolut diferita de cea din Turcia.
O singura concluzie pot sa fac religia e doar un mod de manipulare a maselor, ea nu aduce ordine, disciplina si stabilitate cu o spun " marii preoti" din vremurile de azi

PS nu se incarca videoclipul din anumite considerente pe care nu le cunosc

Notă moderator: Am editat postul pentru embed.

Last edited by hcristea; 27 octombrie 2011 at 09:30. Motiv: trebuie folosit aşa: [YOUTUBE]0CYsLh_4Z28[/YOUTUBE]
Vechi 27 octombrie 2011, 15:48
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,645
Cornelius e pe drumul cel bun
Pai... japonezii se inchina la munca. Munca este religia lor... Eu unul prefer sa am o religie care nu se rezuma doar la aspecte efemere. Ca fapt divers, fapt care cred ca are legatura cu ateismul lor: o treime dintre adulti sunt homosexuali. Si nu, nu am nimic impotriva homosexualilor, am impotriva practicii in sine.
O alta chestie, cu asa zis tarile dezvoltate. Toate acestea, inclusiv Japonia, au beneficiat puternic de ajutorul dat prin Planul Marshall, imediat dupa WWII, cam 2.4 miliarde de dolari in 1950, bani nu gluma pe vremea aia! Asta ca sa nu mai mentionez faptul ca mai toate sunt foste imperii. Religia, ca instrument de manipulare a maselor este un cliseu preluat de la celebrul... Stalin. "Religia este opiul popoarelor".
Cu putina analiza obiectiva isi poate da seama oricine ce inseamna a fi un om religios si a te da drept om religios. Chestia e, ca tocmai aia care se dau religiosi, nu sunt.
Vechi 27 octombrie 2011, 15:57
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
"Japonia o tara preponderent ateista"

eronat. ca unul care am fost acolo si am stat cu ei la masa si in dojo iti pot spune ca nu este deloc asa. Faptul ca majoritatea dintre ei practica shintoismul nu inseamna ca sunt atei. shintoismul este foarte permisiv, accepta inclusiv faptul ca poti avea o alta religie (desi shintoismul nu este o religie cum este crestinismul sau islamismul) sau ca poti fi homo. Nu are nici o legatura cu lucruri gen "cele 10 porunci" ci cu existenta unor spirite "kami" legate de lumea materiala. shintoismul nu judeca omul asa cum o face crestinismul, el nu are notiunea de pacat si pacatos ori de bun/rau. nu exitsa dualitatea din religiile clasice.
sa spunem ca Amaterasu este mai binevoitoare decit Isus cu privire la pacatosi
Vechi 27 octombrie 2011, 16:39
soso's Avatar
Liquidity Provider

Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Hai serios 1/3 din japonezi gay???? mi se pare cam mult... Saracile femei de-acolo!!!
Vechi 27 octombrie 2011, 18:49
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Citat:
Original postat de soso Vezi post
Hai serios 1/3 din japonezi gay???? mi se pare cam mult... Saracile femei de-acolo!!!
Bisexuali, sa spunem. Cunosc pe cineva care a ajuns din interese de serviciu sa cunoasca echipe de japonezi si a ramas perplex sa vada cu cata placere isi alegeau camere matrimoniale la hotel.
Vechi 27 octombrie 2011, 18:59
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Smile

Citat:
Original postat de maxu08 Vezi post
. shintoismul nu judeca omul asa cum o face crestinismul
Maxu, da-mi voie sa fac o mica precizare. Nu crestinismul judeca omul, ci crestinismul da instrumentele necesare sa ne judecam pe noi insine.
Matei 7:1-5: “Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi”?

Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu ce judecată judecaţi veţi fi judecaţi; şi cu ce măsură măsuraţi vi se va măsura. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu te uiţi cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? Sau, cum poţi zice fratelui tău: „Lasă-mă să scot paiul din ochiul tău”, şi, când colo, tu ai o bârnă în al tău?… Făţarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, şi atunci vei vedea desluşit să scoţi paiul din ochiul fratelui tău. "
Vechi 27 octombrie 2011, 21:59
soso's Avatar
Liquidity Provider

Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de Cornelius Vezi post
Bisexuali, sa spunem. Cunosc pe cineva care a ajuns din interese de serviciu sa cunoasca echipe de japonezi si a ramas perplex sa vada cu cata placere isi alegeau camere matrimoniale la hotel.
Oribil, ohhhhhh... In fine, niciodata nu o sa inteleg treaba cu de-andoaselea...
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off