DDD: A fugit Jacko cu banii? Discuţia "DDD: A fugit Jacko cu banii?" din forumul Lounge; Salutare,
pt cei care frecventează forexfactory.com numele de Jacko e posibil să fie cunoscut. Pt ... |
|
Vezi rezultatele: Este Jacko un scammer care a fugit cu banii?
|
|
Da, categoric!
|

|
0 |
0% |
|
Da, i-a ţăpit pă fraieri şi a fugit cu mălaiu'
|

|
8 |
80.00% |
|
Nu, Jacko se va întoarce cu mult mai mulţi bani pt investitori
|

|
2 |
20.00% |
|
Nu, e doar în concediu.
|

|
0 |
0% |
 |
|

12 august 2010, 10:35
|
 |
Papa Dragon
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,176
|
|
|
DDD: A fugit Jacko cu banii?
Salutare,
pt cei care frecventează forexfactory.com numele de Jacko e posibil să fie cunoscut. Pt cine nu ştie, Jacko este unul dintre cei care şi-au deschis un thread despre metoda lor de trading. Threadul lui Jacko ( Jacko's Forex House of Pleasure and Pain @ Forex Factory) este unul dintre cele mai populare cu peste 2 milioane de vizualizări. Defapt threadul lui e în Top 5 threaduri pe forexfactory.com
Eu ştiam de Jacko dar nu i-am citit threadul, dar de când am auzit zvonurile că Jacko ar fi fugit cu banii investitorilor mă fascinează la culme  Pe scurt: Jaccko a deschis un fond de investiţii şi un serviciu de semnale. Oamenii i-ai dat bani şi s-a strâns în jur de 1 million $. De prin iulie Jacko nu mai răspunde la email, telefon, practic nineni nu mai dă de el. În schimb postează pe un blog privat unde au acces doar ţăpiţii.
DDD-ul din mine n-a rezistat să nu deschid acest thread. Deci voi ce ziceţi? Le-o tras-o Jacko la doritorii de semnale sau nu?

12 august 2010, 12:18
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: octombrie 2008
Locaţie: Arad
Posturi: 139
|
|
...ce face banu' din om....
Sper sa scape cu viata....

12 august 2010, 13:12
|
 |
Evil Speculator
|
|
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,355
|
|
Dan Diaconescu varianta forex.
Cred ca o sa fac un forum dedicat la threaduri de genul asta, FXTV.

12 august 2010, 13:15
|
 |
Evil Speculator
|
|
|
|
Oricum, daca chiar o fugit cu banii atunci ganditi-va cat o planuit jacko toata schema asta, incepand de acum 4-5 ani de zile pe forumul de la dailyfx dupa care pe ff. Foarte elaborat.
Si sa nu fii ultra-sceptic la tot felu de oferte/posibilitati/strategii/etc din trading, cum se mira de scepticismul nostru acum cateva luni un anume personaj emigrat in anglia care face minim 100% pe luna.

12 august 2010, 13:27
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,656
|
|
|
ei am urmarit threadul pina cind si-a deschis grupul in care intrai ptr bani. Aici s-a rupt firul si nu mi-a placut. Astept sa vad daca chitara cade si el in patima asta, mai ales ptr ca sistemul de tranzactionare este aproximativ la fel - tot PA si tot pe trend.

12 august 2010, 14:18
|
 |
sharks hunter
|
|
Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
|
|
na bine....cu riscul de a ofensa pe cineva,dar toate "altruismele"astea;-"eu am castigat destul si vreau sa ajut si pe altii asa ca printr-o suma modica ca sa se amortizeze cheltuielile,vand semnale de trading,scot cursuri si seminarii(reinventez apa calda de fapt),fac un mic fond privat de investitii"-se dovedesc a fi in cele din urma niste tzepe,si fraierii sunt de fapt cei care pun botul la asa ceva.....foarte bine,ai castigat destul!!?...dovedeste-ti generozitatea fara sa ceri banii pe serviciile respective,doar ai destui din trading,nu  principala activitate prin care ai dobandit faima si averea care "sunt convins ca-ti permite acte de caritate".....la noi chiar a aparut un post de radio prin internet ce vinde semnale de trading,sa mori incet,nu alta

12 august 2010, 14:43
|
 |
trading since 2008
|
|
Data înscrierii: mai 2008
Locaţie: UK/Romania
Posturi: 70
|
|
|
am urmarit si eu o perioada povestea, am si scris vreo cateva posturi pe un thread unde se punea la indoiala succesul semnalelor sale, si unde prin cele cateva interventii ale sale m`a convins ca nu e decat un scammer.
nu stiam ca a strans bani pt fond de investitii, ma voi pune la curent cu ocazia asta.
pt. cei mai vechi pe forexfactory, poate va amintiti de 'vegas' , alt scammer care a fugit cu banii, prin 2006 cred. Mare dreptate avea Livermore, 'Wall Street never changes, the pockets change, the suckers change, the stocks change, but Wall Street never changes, because human nature never changes.'
@soso cine e tipul din Anglia ?
|

12 august 2010, 14:59
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
|
|
chiar, nu am mai auzit de el, de cind isi blow-up contul si disparuse linkul catre rezultatele live  o fi in vacanta.
personal sunt mirat de cit prosti exista pe lumea asta. sa trimiti bani - 5k euro de regula dar unii au dat si cite 10k - la cineva pe care nu l-ai vazut la fata in viata ta inseamna ca meriti sa fii victima escrocheriei. il felicit pe jacko ca a gasit atitia prosti sa-i trimita bani si incep sa ma gindesc daca nu merita sa ne apucam si noi ptr ca peste 4-5 ani vor uita cu totii chestia asta si o vor pati din nou. Mai bine sa o pateasca cu noi decit sa se imbogateasca altii
acum il analizez pe chitara. cind o deschide si asta un grup pe bani inseamna ca deja are planul finalizat si intra pe ultimii 100 de metri a cursei

12 august 2010, 15:08
|
 |
Evil Speculator
|
|
|
|
Citat:
Original postat de GubyIQ
@soso cine e tipul din Anglia ?
|
A postat la noi pana acum vreo 2 luni chiar nu mai stiu in ce thread, avea un link la myfxbook cu procentele lunare si cat a postat intradevar a avut 100%, dar si drawdown pe masura, insa pe termen lung n-am incredere in asemenea rezultate.

13 august 2010, 00:34
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
|
Semnale
Cea mai tare fază din toate astea e ca Jacko postează poveşti pe blogul unde doar păgubiţii au acces dar nu le răspunde la email-uri şi nu le dă nici semnale
Tranzacţionând semnale date de alţii mi se pare chiar un gamble. Pe cât de importantă e intrarea, la fel de importantă e şi ieşirea şi MM şi trade management. Am încercat strategia FirstStrikePlus (am şi postat pe forum evolutia) şi nu mi-a mers chiar dacă la cel ce dădea semnalele îi mergea.
Dacă nu înţelegi mecanismul din spatele semnalului e ca şi cum te-ai băga partener într-o afacere despre care nu şti nimic, nu ai nici un control şi nu îţi cunoşti nici asocianţii. Să ieşi în câştig din aşa ceva e o excepţie. Cei mai mulţi îngroaşă rândurile pierzătorilor.

13 august 2010, 09:34
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
|
|
ma intreb daca omul chiar si-a planuit chestia asta timp de 4-5 ani sau i-a venit ideea ulterior, cind si-a deschis grupul si a vazut ca exista prosti care dau bani ptr semnale. oricum, buna miscarea - cont deschis pe numele unui offshore, nr de telefon fix este de la un virtual office (am si eu unul si stiu cum functioneaza  ), offshore este cu director/asociati nominalizati deci identitatea adevaratului proprietar este imposibil de aflat.
ptr 1 mil de euro merita

13 august 2010, 17:07
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
Cornelius, se pare că doar noi suntem optimişti. Restul numai la rău se gândesc.

13 august 2010, 17:07
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
Citat:
Original postat de maxu08
ptr 1 mil de euro merita 
|
Se pare că-i mai mare potul. Cam vreo 5 mil.

13 august 2010, 17:40
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
|
|
am reinceput sa urmaresc threadul si sunt unii care au dat si 100k euro!!!!!!!!!!!!
sunt uimit cit de multi prosti sunt unii - le-a spus ca vor avea profit 30% anual si daca nu, le va da din banii lui

13 august 2010, 18:06
|
 |
Evil Speculator
|
|
|
|
|
Da, "30% percent guarantee". Lumea l-a crezut in stare. Si dupa ce? Se lauda ca tranzactioneaza cateva zeci/sute de loturi o data dar niciodata nu a adus dovezi. Totusi lumea a crezut.
In plus, nu ii inteleg pe aia care au bagat 100k, pai la asemenea suma te intalanesti cu omu la el la birou, la trading mansion ce naiba o fi, contract beton etc. Dar astia cica nici unu nu l-a vazut vreodata la fata. lol.
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente