În 25 mai m-am întors dintr-o vacanta in Spania. Mai exact, am fost in insulele Canare, o săptămână în Tenerife şi una în Lanzarote. A fost o experienţă pe care as mai repeta-o pentru că Spania, deşi nu m-am aşeptat, e o ţara minunată. Şi bineînteles mult mai ieftină ca şi Romania, la aceleaşi condiţii.
Recomand ca şi destinaţie de vacanţă insulele Canare. Sunt 7 la numar si poţi să zici că fiecare insule are clima ei. Unele sunt cu vegetaţie bogată: La palma, Grand Canaria, La Gomera, iar altele precum Lanzarote şi Fuerteventura sunt aride. Lanzarote plină de cratere şi hornuri, iar Fuerteventura are chiar dune de nisip. Însulele Canare au atât plaje şi locuri mununate unde să stai tolănit cu o bere în mână cât şi locuri interesnate de vizitat, atât culturale si din acelea să îti clatesţi ochii şi sa te minunezi de frumusetea naturii.
Am pus nişte poze din vacanţă în
albumul Tenerife si Lanzarote. Recomand.
Dacă aveţi destinaţii pe care le-aţi recomanda, puteţi să scrieţi in threadul acesta să facem schimb de experienţă. Eu caut orice destinaţie unde să am un pic din toate, agrement cât si chestii de umblat si văzut.