www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indicatori/Experti/Scripte

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mql4me
    started a topic Indicatori/Experti/Scripte

    Indicatori/Experti/Scripte

    Propun tutoror sa puna aici ce cred ca merita atentia.
    la fel, tot aici, sa faca cereri, daca cineva cauta ceva anume.

    Incep eu cu celebrul ZUP.
    Autorul:
    http://championship.mql4.com/2007/news/219
    http://www.mql4.com/users/nen
    Attached Files
    Last edited by mql4me; 4th September 2012, 03:44 PM.

  • oltciter
    replied
    AUDUSD OPG automated option VH1

    Leave a comment:


  • oltciter
    replied
    Sistem OPG ( build1.10) - prezentare noutati

    Leave a comment:


  • oltciter
    replied
    OPG (build 1.01) - tranzactionare automata -setare si analiza

    Leave a comment:


  • oltciter
    replied
    Indicator SRLevels_v101

    Leave a comment:


  • oltciter
    replied
    OPG (build 1.00) - sistem de tranzactionare automat
    Multumiri colegului Pana Nicusor pentru optiunea HIGHLOW si colegului Laszlo Gyorgy Dragos pentru optiunea PSAR

    Leave a comment:


  • iulik
    replied
    Eu foloseam Comment(), afisam tot timpul ce ma interesa pe ecran.

    Leave a comment:


  • iulik
    replied
    Print ("Counted bars = ", counted_bars);
    Print ("Bars = ", Bars);

    Nu am scris nici un indicator Ón mql4... property.. Nu le am cu dastea. Dacă arde mă uit.

    Leave a comment:


  • Cornelius
    replied
    Am vazut ca sunt destul de multe joburi de indicatori / experti pe site-ul celor de la mql5... a incercat cineva sa faca vreunul contra-cost ?

    Leave a comment:


  • Cornelius
    replied
    Da, asa este. Nu prea intelegeam ce face cu exactitate functia IndicatorCounted().
    1. Intr-adevar, la initializare numarul barelor care nu s-au moficat este 0.
    2. Apoi, clar ca nu se putea apela nici array-ul, cu valoarea data de Bars.
    3. Practic, linia if (counted_bars > 0) counted_bars --; e degeaba. Cu sau fara ea, programelul in varianta pos = Bars - counted_bars -1 ;, functioneaza, lucru care mi se pare foarte curios, deoarece counted_bars -- este echivalent cu counted_bars - 1, exceptand faptul ca counted_bars-- pare a fi local in interiorul lui if, lucru care nu e normal.
    4. Mi-ai fost de ajutor real cu log-ul. Apropo, de unde il iau si eu ?
    5. Si mai era o chestie. Eu am pus
    Code:
    //#property indicator_maximum 100
    //#property indicator_minimum 0
    , cand de fapt valorile uzuale sunt abia la nivelul ultimelor 4 zecimale.
    Attached Files
    Last edited by Cornelius; 7th December 2015, 11:13 PM.

    Leave a comment:


  • iulik
    replied
    uite logul:

    0 21:46:15.326 test1 EURUSD,H1: initialized
    0 21:46:15.326 test1 EURUSD,H1: Counted bars = 0
    0 21:46:15.326 test1 EURUSD,H1: Bars = 5216
    0 21:46:18.903 test1 EURUSD,H1: Counted bars = 5215
    0 21:46:18.903 test1 EURUSD,H1: Bars = 5216
    0 21:46:18.904 test1 EURUSD,M1: Counted bars = 38624
    0 21:46:18.904 test1 EURUSD,M1: Bars = 38625
    0 21:46:19.060 test1 EURUSD,H1: Counted bars = 5215
    0 21:46:19.060 test1 EURUSD,H1: Bars = 5216
    0 21:46:19.060 test1 EURUSD,M1: Counted bars = 38624
    0 21:46:19.060 test1 EURUSD,M1: Bars = 38625
    0 21:46:19.197 test1 EURUSD,H1: Counted bars = 5215
    0 21:46:19.197 test1 EURUSD,H1: Bars = 5216
    0 21:46:19.197 test1 EURUSD,M1: Counted bars = 38624
    0 21:46:19.197 test1 EURUSD,M1: Bars = 38625
    0 21:46:19.352 test1 EURUSD,H1: Counted bars = 5215

    te-ai luminat de ce crapa?
    tot timpul cand initializezi indicatorul, counted_bars = 0
    si m-am uitat si pe exemple si e la fel.
    Last edited by iulik; 7th December 2015, 10:00 PM.

    Leave a comment:


  • Cornelius
    replied
    In linia 50 se face
    Code:
    if (counted_bars > 0) counted_bars--;
    , deci cred ca conditia e deja satisfacuta.

    Leave a comment:


  • iulik
    replied
    Am gasit:

    Tu ai Bars care are 10 elemente, in array este Bars[0..9] nu poti apela elementul 10 cu Bars[10] trebuie sa mai scazi 1.

    int pos = Bars - counted_bars - 1;
    //counted_bars = 0

    http://docs.mql4.com/predefined/high

    uite si un exemplu la fel.
    Last edited by iulik; 7th December 2015, 08:40 PM.

    Leave a comment:


  • Cornelius
    replied
    Ok, 10x.

    Leave a comment:


  • iulik
    replied
    daca nu depistezi pana diseara ma uit si eu.

    Leave a comment:

Working...
X