www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dezvoltare personala

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • pentru ca traiesti in romanica si asta iti ocupa tot timpul...
  sau cum imi place mie:
  o viata de rahat si noi suntem plini de viata!

  Comment


  • Originally posted by iulik View Post
   o viata de rahat si noi suntem plini de viata!
   Ce mai tura-vura, suntem plini de viata adica ... dezmierdati (latinescul dis + merda {kk}).

   PS. Amintiri din copilarie - Maimuta de piatra (2 parti):
   https://vimeo.com/3675925
   https://vimeo.com/3823373
   Pretul este o miscare, nu un rezultat.

   Comment


   • A fost un documentar aseara pe National Geographic la ora 19.00, "Apostolii".

    Cica Iisus nu ar fi dorit sa se construiasca lacase de inchinaciune sau biserici. Sfarsitul lumii incepuse, conform invataturilor Lui deci nu ar avea rost construirea cladirilor fiindca oricum vor fi distruse.

    Isus si institutiile bisericesti - Biserica Spirituala Unica

    Citez din link-ul de mai sus:

    "Fiecare Creştin are dreptul şi obligaţia să creadă numai ceea ce îi permite conştiinţa sa să creadă şi nimeni, pe acest pământ, absolut nimeni, nu are dreptul să îl sau să o condamne pentru ceea ce crede. Oamenii nu trebuie să fie obligaţi să creadă despre Dumnezeu ceea ce vor Bisericile instituţionale, ca ei să creadă. Acestea din urmă şi-au construit fiecare doctrinele lor, care de regulă sunt în opoziţie cu doctrinele altor Biserici instituţionale. Isus (Iisus) a avut o reacţie de ostilitate faţă de religia instituţională, El nu a respins ordinea socială dar a respins autoritatea preoţilor asupra Sa. A respins stricteţea şi legalismul religios care tindea să sufoce spiritualitatea din om. A propovăduit iertarea, adică o nouă şansă pentru cel care greşeşte. Nu a organizat în nici un fel pe ucenicii Săi, ca pe o organizaţie, cu toate că a prevăzut distrugerea Templului evreiesc şi deci dispariţia vechii ordini. Fiecare credincios urma să fie condus individual de către Duhul Sfânt şi nu prin intermediul unei organizaţii numite Biserică."

    "
    Instituţiile bisericeşti, în calitatea lor de organizaţii religioase nu fac în totalitate parte nici din adevărata Biserică a lui Dumnezeu şi nici din Împărăţia lui Dumnezeu, deoarece în interiorul lor se exercită, de cele mai multe ori, o autoritate umană instituţională, care nu vine de al Dumnezeu. Oamenii, în numele lui Dumnezeu şi nu direct El, prin Duhul Sfânt, conduc Bisericile instituţionale şi fac acest lucru, urmărind în primul rând interese instituţionale. Pomul se cunoaşte după roade şi dacă ar conduce Dumnezeu cu adevărat instituţiile bisericeşti s-ar vedea mai puţină luptă pentru putere, în interiorul lor şi mai multe roade spirituale. Bisericile instituţionale sunt oglinda lumii în care trăim, nu sunt oglinda lui Dumnezeu. În epistola către Laodicea, Dumnezeu afirmă că „le va vărsa din gura Sa. (Apocalipsa lui Ioan 3; 16)"

    "
    Cine l-a răstignit pe Isus (Iisus)? Răspunsul simplu este că Isus (Iisus) a fost răstignit de religia instituţională iudaică, prin mâna Romanilor şi aceasta deoarece felul Lui direct de a se exprima şi acţiunile Sale puneau în pericol aceste structuri religioase, bine stabilite. Dar ce anume, din conţinutul învăţăturilor lui Isus (Iisus) l-i s-a părut periculos acestor instituţii şi organizaţii religioase. În primul rând Isus (Iisus) a atacat obiceiurile şi tradiţiile lor şi în al doilea rând a îndrăznit să se numească pe Sine Fiul lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Isus (Iisus) a atacat regulile, normele instituţionale, din perspectiva unei spiritualităţi descătuşate de părerile omeneşti şi în care eforturile de reprezentare umane tindeau să obtureze viaţa spirituală."

    "
    Biserica Spirituală Unică, ca şi organism divin, este singura care nu are propriile ei tradiţii, deoarece nu are un mod specific, obligatoriu în care se practică ritualurile creştine. În această Biserică Spirituală Unică se regăsesc credincioşi care practică Creştinismul în tradiţii diferite şi acest lucru nu îi împiedică să fie, în mod egal, acceptabili în faţa lui Dumnezeu. Tradiţiile nu îi separă pe oameni de Dumnezeu, îi separă doar unii de alţii."

    Ar fi mai multe lucruri interesante de citat dar ma opresc aici ca se supara Gigi, iar scriu 3 pagini.

    Numai un citat din Biblie amintesc:

    „Și intrând El în Ierusalim, toată cetatea s-a cutremurat, zicând: Cine este Acesta? Iar mulțimile răspundeau: Acesta este Iisus, proorocul din Nazaretul Galileii. Și a intrat Iisus în templu și a alungat pe toți cei ce vindeau și cumpărau în templu și a răsturnat mesele schimbătorilor de bani și scaunele celor care vindeau porumbei. Și a zis lor: Scris este: „Casa Mea, casă de rugăciune se va chema, iar voi o faceți peșteră de tâlhari!” (Matei 21, 10-13)

    Mai exista acum biserici fara magazin la intrare?
    Last edited by LuceNera; 12th December 2015, 03:09 PM.

    Comment


    • Originally posted by LuceNera View Post
     Ar fi multe lucruri interesante de citat dar ma opresc aici ca se supara Gigi, iar scriu 3 pagini.
     Pentru tine interesante... a face analiza text si a incerca sa intelegi ceva din Nostradamus, din care oricum fiecare intelege altceva mi se pare ceva inutil.
     Si mayasii erau mai avansati ca biserica... aia faceau piramide noi facem turnulete poleite cu haur....

     Nici eu nu pot sa citesc mai mult de 5 randuri sa inteleg ceva...

     Comment

     Working...
     X