www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dezvoltare personala

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Dezvoltare personala

  Originally posted by gigi View Post
  Baietii vorbeau pe messenger, aveau pagere ce aratau cursul in timp real si computere cu touch-screen acu 20 de ani.
  Originally posted by gigi View Post
  Imagineaza-ti ce au mai inventat baietii intre timp. MT6 de peste 20 de ani poate o sa aiba un pic din ce folosesc ei astazi, in timp ce baietii de atunci o sa aiba inteligente artificiale care o sa prezica ce o sa faci tu inainte sa-ti vina chiar tie ideea, o sa se pregateasca sa-ti vaneze stopul inainte sa stii tu unde sa-l pui
  Si peste 40 de ani a 2-a generatie de inteligente artificiale o sa se pregateasca sa vaneze SL-ul pe care o sa-l puna stranepotul meu nascut peste 60 de ani.
  Posibil sa se ajunga aici? Sigur ca da. Insa ma tem ca lucrurile sunt mult mai infricosatoare.

  Ce-ai zice daca acum, in ziua istorica de 26 noiembrie 2015, iei decizia sa dai un SELL iar cursul din 1986 va fi unul iar daca dai un BUY acum!, cursul din 1986 va fi altul?

  Sau ce ai zice daca ti-as spune ca tu si tatal tau sunteti una si aceeasi persoana dar aveti impresia ca sunteti doi fiindca calatoriti (va miscati) in timp asa cum orice lucru miscat suficient de repede da impresia ca se dedubleaza cand este de fapt unul singur daca ii opresti miscarea.

  Mai vrei?

  Ce ai zice daca ai afla ca toti oamenii nascuti de la Adam si Eva incoace nu sunt altceva decat Adam si Eva calatorind in timp (in viitor) prin copii lor in incercarea nesfarsita de a-si repara pacatul primordial. Fiindca de aia au murit, fiindca au gresit alegand sa cunoasca raul. Au fost ispititi de sarpe si au gresit fata de Dumnezeu. De aceea au trebuit sa moara si sa se nasca din nou (prin copii lor) pentru ca a 2-a oara sa nu mai greseasca si astfel sa nu mai fie nevoie sa moara.

  De aceea zice: "greselile parintilor le vor plati copii". Si lumea nu intelege de ce. Dar se intampla asa deoarece copii sunt tot parintii calatorind in viitor, incercand sa-si repare astfel trecutul. Fiecare parinte isi va invata copilul incat acesta sa fie mai bun decat a fost parintele. Fiecare parinte doreste ca copilul sau sa nu repete greselile pe care le-a facut el. Dar de ce? Si-a pus cineva intrebarea asta? Care este motivul ascuns (inconstient) al acestei dorinte?

  Si iata, de la Adam si Eva au murit si s-au nascut miliarde de oameni, Adam si Eva au incercat de miliarde de ori sa nu mai greseasca. Dar nu au reusit. Si cu fiecare viata traita gresit, pacatul primordial creste astfel ca ei au de carat greutati din ce in ce mai mari. Atat de mari incat o viata nu mai e suficienta pentru atata greutate. Adam si Eva trebuie sa traiasca mai multe vieti in paralel pentru ca greutatile sa se imparta si sa devina acceptabil de carat pentru fiecare viata in parte. De aceea nr. oamenilor de pe glob este in crestere. Greutatile au devenit foarte mari iar Adam si Eva nu le mai pot duce timp de 800-900 de ani, cat traiau ei la inceput. E nevoie acum de mai multe trupuri, mai multe vieti. Eram 6 miliarde de oameni acum vreo 10-15 ani. Acum suntem 7 miliarde. Si numarul creste alarmant. Se pare ca omul nu va reusi niciodata sa se intoarca la Dumnezeu.

  Faptul ca noi putem sa schimbam acum ceea ce am facut in urma cu milioane de ani au descoperit de curand si oamenii de stiinta:
  Cum poate viitorul s? influen?eze trecutul. Un experiment fascinant
  Misterul materiei se adânce?te - Scientia.ro

  Si ce suntem noi? Pana la un punct, suntem atomi, electroni, protoni, neutroni, cuarci, etc. Experimentul cu cele 2 fante demonstreaza ca noi, prin particulele care ne compun, putem fi in mai multe locuri in acelasi timp daca nimeni nu pune un detector sa observe. Astfel ne comportam ca niste unde, neavand un loc precis si definit in spatiu. In momentul in care pui un detector sa observe ce si cum se petrece, cum a facut Einstein in 1905, e ca si cum timpul se opreste si noi (particulele subatomice) ne comportam ca niste corpusculi. La fel ca elicele unui avion. Cat timp sunt oprite le poti determina pozitia, dar in miscare ele arata ca sunt in mai multe locuri, parca se dedubleaza. Asta suntem noi: ca si elicele unui avion in miscare. Calatorind prin timp, omul apare ca si cum se afla simultan in trecut (parintii) cat si in viitor (copii) - pana la moartea parintilor. Particulele subatomice care ne compun se afla in acelasi timp atat in parinti cat si in copii.

  Daca mergi si mai departe cu detectorul, cum a gandit John Archibald Wheeler in "Experimentul alegerii intarziate", rezultatele arata ca particulele merg in viitor pentru a vedea setarile intarziate ale detectorului apoi se intorc in trecut pentru a se comporta in functie de aceste setari.

  Comportamentul nostru la nivel cuantic demonstreaza deci ca ceea ce suntem acum depinde de ceea ce vom face in viitor.

  Practic, noi mergem in viitor, prin copii nostrii pentru a schimba ceea ce suntem acum sau am fost in trecut. Fascinant dar si infricosator!

  Ceea ce m-a surprins pe mine mult este ca, cu ceva timp inainte sa aflu de aceste experimente, ajunsesem si eu la o astfel de concluzie dar intr-un mod mult mai simplu: filozofand la miscarile stelelor si planetelor in univers.

  Ce zice stiinta: luna se invarte in jurul pamantului, pamantul se invarte in jurul soarelui, soarele se invarte in jurul gaurii negre care ar exista in centrul galaxiei noastre, galaxia noastra s-ar invarti si ea in jurul unui alt centru, si tot asa mai departe. Ce m-am gandit: am asimilat luna, pamantul, soarele, galaxia, etc. cu niste cercuri si le-am pus imaginar in miscare asa cum s-ar misca in univers, un cerc in jurul altui cerc. Si le-am pus la inceput in linie dreapta. In momentul cand incep sa se miste, automat cercurile mai din capat au o acceleratie mai mare iar linia dreapta de la inceput se transforma in spirala. Sa nu uitam ca bratele galaxiei noastre au forma spiralata. Astfel, pana cand un cerc mai aproape de centrul spiralei va trece printr-un punct, cercurile mai exterioare vor fi trecut de mai multe ori prin acel punct. Mergand la limita si considerand ca distanta parcursa de un cerc mai aproape de centru se apropie de zero, deci in timp ce cercurile apropiate de centrul spiralei parcurg un punct, cercurile aflate spre exteriorul spirale parcurg acel punct de mai multe ori in acelasi timp. Deci pentru acele cercuri aflate la exterior, cu acceleratie mai mare, trecutul si viitorul tind sa faca rocada. Viitorul ajunge in spatele trecutului devenind trecut iar trecutul se transforma astfel in viitor. In poze am incercat sa ilustrez dar nu stiu cat mi-a reusit. Ordinea de transformare a liniei drepte in spirala e de jos in sus. Se observa ca partea din dreapta a liniei se roteste de mai multe ori in jurul partii din stanga liniei. La limita, cand distanta parcursa de partea stanga se micsoreaza pana la un punct rezulta ca partea dreapta va trece in acelasi timp de mai multe ori prin acel punct.

  Inlocuind cercurile cu stelele si planetele ne dam seama ca pamantul, fiind undeva in partea dreapta a liniei deoarece se roteste in jurul soarelui, care se roteste in jurul centrului galaxiei, etc., rezulta ca pamantul se roteste in jurul centrului universului, centru care corespunde in pozele atasate cu partea stanga a liniei. Asadar, noi traim in acelasi timp atat trecutul cat si viitorul iar acestea fac rocada in permanenta. Prin ceea ce facem acum sau ce vom face in viitor modificam trecutul in permanenta.

  Experimentele si concluziile oamenilor de stiinta intrec orice imaginatie si dezvaluie o realitate care nu incape in cuvinte. S-ar zice ca timpul se scurge inapoi si nu inainte.

  Revenind la Dumnezeu si la motivul pentru care omul a trebuit sa moara, rezulta ca viata pe pamant este ca un examen. La sfarsitul examenului judecatorul verifica foaia pe care omul a scris viata lui si in functie de rezultatul verificarii omul poate primi raspunsul ADMIS pentru ceea ce a scris corect insemnand ca poate primi viata vesnica, poate trai vesnic alaturi de Dumnezeu iar pentru ce a scris gresit trebuie sa sustina un nou examen. In acest caz se va intoarce pe pamant, va primi o noua foaie goala pe care va scrie o noua viata. La sfarsitul examenului iarasi va fi judecat si tot asa mai departe. Astfel, o parte din sufletul lui Adam se va intoarce la Dumnezeu iar cealalta parte se va intoarce pe pamant pentru a sustine un nou examen. Aceste examene continua atata timp cat, la sfarsitul fiecarui examen, o parte mai mica din cea care s-a intors pe pamant primeste raspunsul ADMIS. Cand nici un examen nu va mai fi trecut, perioada de examinare se va fi incheiat. Cu alte cuvinte, atata timp cat vor exista oameni buni care la sfarsitul vietii se vor intoarce la Dumnezeu, devenind sfinti, exista speranta ca cei care se intorc pe pamant pentru o noua viata vor deveni si ei sfinti la sfarsitul urmatoarei vieti. Cand nici un om nu se va mai intoarce la Dumnezeu in urma judecatii primite la sfarsitul vietii, speranta moare iar lumea asa cum o stim acum se va sfarsi.

  Asadar judecata de apoi nu se va desfasura intr-un punct bine definit din viitor. Ea se desfasoara la sfarsitul fiecarei vieti. Omul este judecat de fiecare data cand moare. Daca a trait corect se va intoarce la Dumnezeu, daca nu, se va intoarce pe pamant. Iar populatia globului este in crestere, semn ca tot mai multi se intorc pe pamant in urma judecatii de la sfarsitul vietii. Este si semnul ca tot mai putini se intorc la Dumnezeu dupa ce mor. Zilele pamantului sunt numerate.
  Attached Files
  Last edited by LuceNera; 26th November 2015, 01:36 PM.

 • #2
  Sa nu uitam insa ca Dumnezeu, pe langa sansa pe care i-o da omului de a sustine noi si noi examene, a incercat sa sustina EL examenul in locul omului. Astfel, Fiul lui Dumnezeu, Iisus, este tot Dumnezeu calatorind in viitorul omului, luand greselile omului asupra Sa si prin rastignirea pe cruce sa-l elibereze pe om de povara trecutului. Dar omul ce a facut? A continuat sa greseasca. Sacrificiul lui Dumnezeu a fost in zadar. Iar Dumnezeu nu va mai face un al doilea sacrificiu.

  Conform studiilor oamenilor de stiinta pamantul se apropie de soare.
  Cât timp mai are de tr?it P?mântul?

  Iar momentul cand pamantul va cadea pe soare va coincide cu momentul ca nici un om nu se va mai intoarce la Dumnezeu la sfarsitul vietii. In acel moment, cei ramasi pe pamant vor arde vesnic impreuna cu pamantul deoarece soarele va fi iadul.

  Deci, Gigi, la sfarsitul vietii, ce va vedea judecatorul cand va trece ochii peste foaia pe care ai scris viata ta? Va zice: “Gigi, vad in toata viata ta ca te-a preocupat forexul. In tot timpul vietii tale ai continuat sa acumulezi cunostintele si informatia cu scopul de a fura banii celor care nu au avut acces la informatie. Scopul tau nu a fost unul nobil. Prin urmare nu meriti sa te intorci la Dumnezeu. Va trebui sa sustii un nou examen. Iata, in noua ta viata vei lua cu tine tot ce ai facut gresit in viata anterioara. Astfel, greutatile tale in noua viata se vor inmulti.”

  Asadar, imi mentin parerea “Oricare ar fi patronu, forexu ramane acelasi...”

  Forexul ramane acelasi adica cei care detin informatia ii ademenesc pe cei fara informatie pentru a le fura banii. Si daca m-as duce la o batrana si i-as zice sa-mi dea banii ei ca sa-i pun la banca sa ia dobanda si apoi as fugi cu banii, ar fi acelasi lucru. In ambele cazuri e FURT, INSELACIUNE, MINCIUNA.

  Comment


  • #3
   Originally posted by LuceNera View Post
   Forexul ramane acelasi adica cei care detin informatia ii ademenesc pe cei fara informatie pentru a le fura banii. Si daca m-as duce la o batrana si i-as zice sa-mi dea banii ei ca sa-i pun la banca sa ia dobanda si apoi as fugi cu banii, ar fi acelasi lucru. In ambele cazuri e FURT, INSELACIUNE, MINCIUNA.
   Si religia e cea mai mare inselaciune dintre toate. Niste baieti destepti fraieresc prostii si babutele.   Last edited by Cornelius; 26th November 2015, 08:56 PM.

   Comment


   • #4
    cand nu ai o chiftea in burta si mergi prin ploaie pe jos iti piere cheful de filozofii cuantice. fa un drum pe afara si sa vedem prin ce stari treci.

    o viata avem si o gaura in fund. scoate cuantica din asta!

    Comment


    • #5

     Comment


     • #6
      Originally posted by iulik View Post
      o viata avem si o gaura in fund.
      Unii vad gaura ca o gaura in fund, buna de scarpinat, altii o vad ca o gaura neagra in centrul galaxiei. Fiecare are dreptate in felul sau.

      Merci Gigi, ai anticipat ca n-aveam ochelarii la mine.

      Comment


      • #7
       Originally posted by gigi View Post
       Si religia e cea mai mare inselaciune dintre toate. Niste baieti destepti fraieresc prostii si babutele.
       Nu stiu cat e de eficace sa-ti formezi o parere absoluta despre o institutie, clasa sociala doar in baza unor exceptii Acuma, na... poate asa iti e mai simplu.
       A good trade is when I Break Even. A great trade is when I Take Profit.

       Comment


       • #8
        In baza unor statistici. Sunt mai religiosi:

        Prostii:        Coruptii:        Saracii:        Un psiholog explica foarte frumos relatia dintre religie si coruptie, de ce Romania care e cea mai credincioasa tara din EU e si cea mai corupta, si de ce tarile nordice care sunt foarte necredincioase au coruptie putina.

        Majoritatea persoanelor religioase cred ca e un Tatuc acolo sus, care te ajuta daca ii dai dreptul (lumanari, frecat de carpe pe moaste). De aici nu e mult pana la a pune o hartie doctorului sau politistului (adica un alt Tatuc) in buzunar. De asta in romania atata lume se adreseaza cu Boss sau Sefu, e un alt placeholder pt Tatucul din cer cu care daca te porti frumos te ajuta cumva. Altfel spus, o tara de supusi care asteapta un Stapan la care sa slujeasca. De asta si avem asa o rata mica de antreprenoriat.
        Last edited by gigi; 26th November 2015, 09:24 PM.

        Comment


        • #9
         Vad intr-adevar ca exista o mare problema intre religiozitate si GDP... pentru evrei, canadieni si americani. Aici e pe sistemul, ce are S... cu prefectura.
         Si treaba cu "Shefu", e de pe vremea lu' Ceashca, cand religia chiar era pe la coada in prioritatile nationale.
         A good trade is when I Break Even. A great trade is when I Take Profit.

         Comment


         • #10
          Originally posted by LuceNera View Post
          Cand nici un om nu se va mai intoarce la Dumnezeu in urma judecatii primite la sfarsitul vietii,
          speranta moare iar lumea asa cum o stim acum se va sfarsi.
          Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. (Sfânta Evanghelie după Ioan, 14:6)

          Morala : Dumnezeu(l) de care se vorbeste mai sus NU este Tatăl Meu de care se vorbeste mai jos !
          Pretul este o miscare, nu un rezultat.

          Comment


          • #11
           Dedicatie pt Cornelius, pt succesuri in viata. Arsenie Boca Starter Kit. Acopera un apartament de 3 camere. Pt suprafete mai mari, mai cumperi cateva bucati.           Recomand si urmatorul Boss pt cand ai nevoie sa mergi pe undeva:


           Last edited by gigi; 26th November 2015, 10:23 PM.

           Comment


           • #12
            Da, gigi... am inteles ideea. Iti vine mai usor asa. Tu ai impresia ca a fi crestin se rezuma la a da dreptul unor popi in bolizi si marketingul pentru Arsenie Boca. In fine... discutia nu duce nicaieri... fiecare alege ce sa vada.
            A good trade is when I Break Even. A great trade is when I Take Profit.

            Comment


            • #13
             Originally posted by Cornelius View Post
             Da, gigi... am inteles ideea. Iti vine mai usor asa. Tu ai impresia ca a fi crestin se rezuma la a da dreptul unor popi in bolizi si marketingul pentru Arsenie Boca. In fine... discutia nu duce nicaieri... fiecare alege ce sa vada.
             Tu mai acuzat ca imi fac o parere dupa exceptii. Well, am venit cu statistici globale, care arata BAZA, nu EXCEPTIA. Tot nu ti-au convenit, ai gasit insa tu cateva exceptii (SUA) ca sa infirmi baza.

             Din pacate, in romania crestinismul se rezuma pt marea masa (nu pt exceptii) la pupat moaste, dat la biserica, si facut cruci cand treci pe langa una. Cand merg 200 mii de oameni sa pupe moastele, astea nu sunt exceptii, sunt baza.

             Deci cine e cel din noi doi care vede doar ce vrea...

             Comment


             • #14
              Spune tu, cum ar trebui sa fie crestinismul, atunci.
              A good trade is when I Break Even. A great trade is when I Take Profit.

              Comment


              • #15
               Originally posted by Cornelius View Post
               Spune tu, cum ar trebui sa fie crestinismul, atunci.
               Crestinismul e ca si matematica. Nu poti sa discuti integrale cu elevul de clasa I.

               La fel, nu poti discuta despre mistica crestina cu babuta cu IQ 50, care isi face cruce cand vede un fulger (ca s-a suparat Dumnezeu).

               Pt IQ mic, tot ce-ti ramane e superstitia, fa asa si nu asa, pupa icoana, da la popa.

               Pt cine poate duce mai mult, si a mai citit un pic (istoria religiilor, psihologie, fizica, ,,,) poti baga crestinismul avansat, care n-are nici o treaba cu pupatul icoanelor si pusul de lumanari pt Vii sau Morti.

               Daca vrei sa vezi cum arata crestinismul avansat, citeste niste carti scrise de parintele Staniloae, de ex asta: Libraria SOPHIA - Ascetica si mistica Bisericii Ortodoxe :: Staniloae, Dumitru, pr. - Pret: 33.50 lei

               Comment

               Working...
               X