www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Imi poate recomanda cineva un Broker

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Imi poate recomanda cineva un Broker

  Buna scriu aicea pt ca la arena brokerilor nu imi apare butonul de new topic.Imi poate recomanda cineva un broker forex pt spread betting eu am cautat si am gasit doar brokeri care ofera acest serviciu pt cei din UK nu si pt cei din Romania.

 • #2
  Spread betting este pt UK, din cauza taxelor. De fapt e acelasi lucru, doar ca i-au spus altfel in UK, vezi Doamne e betting, nu trading
  Tranzactioneaza pietele financiare ALTFEL !
  Community trading este un concept unic bazat TRANSPARENTA ABSOLUTA pe INTERACTIUNE PERMANENTA si intre traderi. Este singurul mediu in care vei dori sa tranzactionezi in viitor.
  ★PLATFORMA UNICA - 4 ani de eforturi continue alaturi de TOOMIT pentru dezvoltarea unei platforme care sa poata satisface rigorile unui nou concept.
  ★TRANSPARENTA100 %- Singura platforma in care toti traderii pot interactiona intre ei, fie ca au conturi reale sau demo.
  ★CONTURI SEGREGATE - Fondurile clientilor sunt separate de conturile companiei si nu pot fi folosite in scopuri operationale.
  ★REGLEMENTAT CYSEC - trade.Berry este o marca R Capital Solutions, autorizata de CySec cu licenta 246/14 si pasaportata in Romania cu Decizia ASF 1687/2014
  PROBEAZA FARA RISC CU UN CONT DEMO!

  Comment


  • #3
   Si nu este nici un broker care ia clienti si din Romania?

   Comment

   Working...
   X