www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Īnchidere planificată a forumului, schimbări importante.

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Īnchidere planificată a forumului, schimbări importante.

  Īn următoarea săptămānă, forumul va fi īnchis pentru o actualizare de software. Este vorba de o lucrare de mentenanță necesară. Procedura va fi īn felul următor:
  1. Forumurile vor fi īnchise. Nu vor fi accesibile, īnregistrările noi vor fi oprite și e posibil să apară erori īn acest timp.
  2. După actualizarea de software, forumul va fi redeschis și functional, dar va arăta diferit.
  3. Īncet se va reveni la o formă cunoscută a forumului, cu eventuale modificări, dar acest lucru se va face īn timp de forumul va funcționa.

  Estimez ca forumurile vor fi īnchise aproximativ 12 ore.

  Managementul Forumului FxTrader

  Mihai Iacob a īnceput achiziționarea forumului FxTrader.ro și va prelua treptat gestiunea completă a sitului. Eu īl voi asista īn perioada de tranziție, pānă se obișnuiește cu administrarea FxTrader.
  All Your Pips Are Belong To Us!

 • #2
  Horatiu a stiut mereu cind sa vinda !.

  - Bravo !
  Vesnic optimist

  Comment


  • #3
   Originally posted by Mircea55 View Post
   Horatiu a stiut mereu cind sa vinda !.

   - Bravo !
   Si eu cand sa cumpar)))))

   Acum, serios vorbind, nu a vandut Horatiu ca sa-mi dea mie pe High, nu mai putea sa se ocupe, iar forumul ramasese neadministrat. Oricum, n-o sa plang dupa bani daca n-o sa iasa ce vreau eu, crede-ma. L-am luat pt ca am ceva in cap sa fac cu el. Daca n-o sa iasa, e ca sl-ul
   Tranzactioneaza pietele financiare ALTFEL !
   Community trading este un concept unic bazat TRANSPARENTA ABSOLUTA pe INTERACTIUNE PERMANENTA si intre traderi. Este singurul mediu in care vei dori sa tranzactionezi in viitor.
   ★PLATFORMA UNICA - 4 ani de eforturi continue alaturi de TOOMIT pentru dezvoltarea unei platforme care sa poata satisface rigorile unui nou concept.
   ★TRANSPARENTA100 %- Singura platforma in care toti traderii pot interactiona intre ei, fie ca au conturi reale sau demo.
   ★CONTURI SEGREGATE - Fondurile clientilor sunt separate de conturile companiei si nu pot fi folosite in scopuri operationale.
   ★REGLEMENTAT CYSEC - trade.Berry este o marca R Capital Solutions, autorizata de CySec cu licenta 246/14 si pasaportata in Romania cu Decizia ASF 1687/2014
   PROBEAZA FARA RISC CU UN CONT DEMO!

   Comment

   Working...
   X