www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

O notă despre comportamentul pe forum

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • O notă despre comportamentul pe forum

  Recent a apărut un thread pe forum care a trebuit să fie șters. Cu ocazia aceasta aș dori să reamintesc tuturor că regulile pe care le-am creat pentru acest forum trebuie respectate de toți membri. Aceste reguli au fost create pentru a asigura o experiență plăcută pentru utilizatorii noștri și fiecare membri a acceptat să le respecte atunci cānd și-a creat contul de utilizator FxTrader.ro

  Posturile care īncalcă aceste reguli vor fi șterse și administratorii și moderatorii forumului pot lua măsuri de penalizare asupra utilizatorilor care violează aceste reguli.

  Forumul FxTrader are o audiență largă cu membri vorbitori de limba romānă, de toate vārstele și cu background īn diverse domenii. Vă rog să aveți acest lucru īn vedere atunci cānd postați.

  Forumul īmplinește anul acesta 7 ani și este unul dintre cele mai importante forumuri de FX din Romānia. Administratorii și moderatorii noștri īncearcă să păstreze forumul curat și decent, dar și voi, membri FxTrader, puteți să ajutați. Dacă considerați un post că īncalcă regulile FxTrader vă rog să īl raportați.

  Raportarea unui post

  Un simplu click pe icoana cu semnul exclamării, va notifica moderatorii și administratorii asupra acelui post. Vedeți imaginea de mai jos.

  Click image for larger version

Name:	28.02.png
Views:	1
Size:	42.9 KB
ID:	70087

  Vă mulțumesc,
  Horațiu Cristea (administrator)
  All Your Pips Are Belong To Us!
Working...
X