Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Forum Comercial

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Expert profitabil

Discuţia "Expert profitabil" din forumul Forum Comercial; Buna la toti,va propun sa testati un expert destul de bun dupa parerea mea. Robotul ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 24 august 2011, 12:22
Trader Junior

Data înscrierii: august 2011
Posturi: 6
zvaleriuz e pe drumul cel bun
Expert profitabil

Buna la toti,va propun sa testati un expert destul de bun dupa parerea mea.

Robotul lucreaza pe o strategie de martingale si dupa cum cred ca stiti deja ptr martingale problema e doar in suma,ca sa scapam de aceasta problema eu lucrez cu centi.

Alta problema e ca el lucreza normal doar pe conturi ECN,aceasta am rezolvat-o cu un cont NDD in centi.

Incercati-l pe GPBUSD la M5

Dupa cum stiti ca martingale duce contul la 0 si e doar o problema de timp eu tranzactionez astfel:

la inceput am depus 100 usd si am ajuns cu ei la 300.Cind ajunge la 300 (asta in decurs de aproximat 2 saptamini) transfer 15000 pe alt cont unde stau in siguranta si cu celelate care ramin tranzactionez mai departe(aceasta puteti sa vedeti in screen-ul de la contul real)
Treaba robotului tot timpul e asta sa aduca contul de la 15 000 la 30 000 centi.Astfel din experienta mea in 4 din 5 cazuri el ajunge la 30 000 dar mai este si posibilitatea de a pierde acei 15 000, asta se intimpla mult mai rar,dar venitul intrece cu mult pierderile.

Aici sunt citeva statementuri ca sa vedeti cum lucreazaStatements.zip

Expertul pentru conturi demo : http://tradingautomat.com/wp-content...utomatDemo.ex4

o platforma cu tranzactionare ECN ca sa testati robotul pe demo: http://www.fxopen.com/Download.aspx?...4setup_ECN.exe puteti sa il incercati si la alti brokeri dar nu o sa lucreze la toti (o sa deschida doar 2 tranzactii si atit,poate din cind in cind cite una)

Robotul pentru conturi reale il ofer doar celor care imi sunt referali la http://forex4you.org/?affid=02fd7c8 doar aici puteti gasi NDD in centi

mai multe informatii pe TradingAutomat
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 24 august 2011, 12:39
papanasergiu's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: februarie 2010
Locaţie: R.Moldova, Cahul
Posturi: 504
papanasergiu e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Skype™ la papanasergiu
Citat:
va propun sa testati un expert destul de bun dupa parerea mea.

Scuze de intrebare, atunci ce faci aici?? Da drumul la pompa si umple sacii cu " verdeaţă", intre timp savurezi un suc pe plajă
Vechi 24 august 2011, 13:33
Trader Junior

vreau sa am citiva referali ca sa pot merge la plaja linistit
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 24 august 2011, 13:44
Trader

Data înscrierii: noiembrie 2009
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 132
majorusa e pe drumul cel bun
Cred ca esti in sectiunea gresita. Ar trebui sa fii la sectiunea comerciala.
Vechi 24 august 2011, 13:47
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Dar inainte sa ceri referals de la noi nu ar fi fost frumos sa intrebi inainte? Cand mergi la cineva acasa intri fara sa bati la usa? Mmmm???

P.S. Am sentimenul ca nu o sa stai mult printre noi.
Vechi 24 august 2011, 13:48
soso's Avatar
Liquidity Provider

Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de majorusa Vezi post
Cred ca esti in sectiunea gresita. Ar trebui sa fii la sectiunea comerciala.
Ai dreptate, simteam ca e ceva in neregula dar nu stiam ce. Il mut acum.
Vechi 24 august 2011, 14:10
Trader Junior

nu cer nimic,testati expertul pe demo
Vechi 24 august 2011, 20:52
gabysebastainmatei's Avatar
Trader

Data înscrierii: iunie 2011
Locaţie: padova
Posturi: 149
gabysebastainmatei e pe drumul cel bun
am o intrebare: si daca arde de 2 ori la rand contul? ce se face? eu iti spun ca cunosc multi ea. preferatii mei sunt chiar cei cu sistem martingale. inclusiv operatiile mele pe forex urmeaza un sistem tip martingala pentru a lua profit. dar iti spun ca toti ea pierd pe timp lung daca nu sunt supravegheati bine.... eu nu cred ca exista un ea lasat liber care timp de 1 an a castigat....
apoi nu inteleg de ce nu castigi tu. lasi ea sa mearga, adaugi ceva bani daca esti sigur ca merge si apoi nu-ti trebuie nimeni care sa te bata la cap. ai bani cat iti trebuie. la ce-ti folosesc faramiturile de la noi?
ia si verifica mai bine robotul inainte ca sa bagi foarte multi bani in el sau sa punem noi bani la indemana lui. eu oricum nu cred in asa ceva...
Vechi 24 august 2011, 20:59
Trader Junior

la moment nu dispun de multi bani,dar cum spui tu aceste faramituri is destul de mari, am un referal si vad asta
Vechi 24 august 2011, 21:05
Trader Junior

dar am observat o chestie interesanta la voi romanii,numa nu va suparati pe mine.De ce sunteti asa ?
1.individualisti
2.luati din start pe cineva ca pe ceva negativ(de exemplu pe mine cu expertul asta, ca dupa parerea voastra ar trebui sa il folosesc doar eu si nu inteleg ce e rau in asta daca cineva incearca expertul mult timp pe demo si ii place,vrea versiunea ptr real doar k il pun ca referal al meu si nu pierde nici unul din treaba asta)
Vechi 24 august 2011, 21:48
Trader

Citat:
Original postat de zvaleriuz Vezi post
dar am observat o chestie interesanta la voi romanii,numa nu va suparati pe mine.De ce sunteti asa ?
1.individualisti
2.luati din start pe cineva ca pe ceva negativ(de exemplu pe mine cu expertul asta, ca dupa parerea voastra ar trebui sa il folosesc doar eu si nu inteleg ce e rau in asta daca cineva incearca expertul mult timp pe demo si ii place,vrea versiunea ptr real doar k il pun ca referal al meu si nu pierde nici unul din treaba asta)
nu doar romanii sunt individualisti. daca te uiti pe toate forumurile de forex toti ii iau dur pe cei care incep cum ai inceput tu. in primul rand daca tu n-ai fi individualist ai pune la dispozitia tuturor ea... corect?
iti spun din nou ca ceea ce ai tu este un ea care tine cont mereu de piata. un martingale daca este un trend puternic aproape sigur pierde. conteaza mult cum il setezi, de asta iti spuneam ca un ea nu poate fi lasat de unul singur. acum suntem intr-o perioada de puternica lateralitate si pentru sistemele tip martingala este mana din cer. dar daca din septembrie o ia masiv intr-o directie (si asta o face mereu dupa o lunga perioada de laterala) nu stiu cat de profitabil ar mai fi ea-ul.
acum m-ai facut curios si am sa acord un pic din timpul meu robotului...
Vechi 24 august 2011, 22:10
Trader

am facut un BT dar nu deschide nici o operatie robotul.
daca te pricepi la sisteme martingala ti-as propune eu un ea la liber swb grid 5.4 dar trebuie sa cauti o buna setare daca vrei siguranta si maxim de profit. iil gasesti aicicare e pt voi cel mai bun EA?
Vechi 24 august 2011, 22:31
Trader Junior

am uitat sa va spun k nu are rost sa il testati pe BT,lasa-l o zi pe demo ECN,ms ptr expert

Last edited by zvaleriuz; 24 august 2011 at 22:34.
Vechi 25 august 2011, 09:20
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de zvaleriuz Vezi post
1.individualisti
50 de ani de comunism ne-a mutilat esenţa. 20 de ani de tranziţie guvernaţi de o clasă polică formată majoritar din fosta nomenclatură (pleava societăţii) ne-a înrăit şi ne-a împins să trăim ca şi prădători solitari.

De asta suntem noi individualişti:

Citat:
Pe fondul unei ineficienţe sistematice a guvernării proliferează inechitatea şi injustiţia socială. Sărăcia s-a extins, mărind prăpastia dintre cei bogaţi/îmbogăţiţi şi cei săraci/sărăciţi. Ultimii ani au exacerbat indiferentismul şi individualismul. Suntem împinşi să trăim din ce în ce mai mult ca prădători solitari, pentru care celălalt e mai degrabă un duşman, numit concurent pentru a legitima efortul de a-l distruge. „Fraternitate“ este un concept demonizat de o sintagmă perfidă, „interesul naţional“. O naţiune se construieşte prin fraternizarea cetăţenilor în propriul interes. În absenţa acestuia, interesul naţional se reduce la interesul lacom al puterii politice, devenite proprietară a statului. Preocuparea puterii politice faţă de cetăţeni se rezumă la a le impune „solidaritatea“ cu jefuitorii, pentru propria lor jefuire. Sesizând înşelăciunea, oamenii s-au ataşat şi mai mult de „interesul privat“, pentru simplul motiv că e singurul realist şi nepervertibil.
extras din Cuvânt înainte de Valentin Nicolau la volumul Indignaţi-vă! de Stephane Hessel – Nemira, 2011

Dacă vreţi să continuam discuţia, deschide-ţi un alt thread.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off