www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Utilizarea ordinelor stop-loss

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Utilizarea ordinelor stop-loss

  Datorita importantei pe care o are managementul banilor in tranzactionarea de succes pe termen lung, utilizarea unui ordin stop-loss e imperativa pentru orice investitor care doreste sa aibe rezultate bune pe piata valutara. Ordinele stop-loss stabilesc pierderea maxima pe care un investitor o poate avea intr-o tranzactie. Daca piata atinge valoarea pe care investitorul o specifica in ordinul lui/ei, tranzactia va fi inchisa imediat. Ca urmare, utilizarea ordinelor stop-loss va permite sa va cuantificati riscul de fiecare data cand intrati intr-o tranzactie. Exista doua parti in folosirea cu succes a unui ordin stop-loss:

  (1) sa plasezi initial stop-ul la un nivel rezonabil si

  (2) ordinul stop loss de urmarire(trailling stop) asta inseamna mutarea constanta a ordinului stop loss in momentul in care tranzactia evolueaza in favoarea voastra.
  Plasarea ordinului Stop-loss:

  Aici aveti doua metode recomandate pentru plasarea si urmarirea tranzactiei cu un ordin stop loss:


  Minima de doua zile. Aceasta tehnica presupune plasarea ordinului stop-loss cu 10 pipsi sub/deasupra minimei/maximei de doua zile a perechii. Ideea din spatele acestei tehnici este faptul ca in cazul in care cotatia atinge noi minime/maxime, investitorul nu mai vrea sa insiste cu acea pozitie, presupunand ca trendul s-a schimbat. De exemplu, daca minima perechii EUR/USD regasita pe cea mai recenta lumanare a fost de 1.2900 si minima lumanarii anterioare a fost de 1.2800, atunci stopul ar trebui plasat in jurul valorii 1.2790 cu 10 pipsi sub minima de doua zile daca un investitor isi doreste sa intre. Daca mai trece o zi, investitorul poate sa creasca limita ordinului de stop cu 10 pipsi sub noua minima de doua zile .


  Parabolic SAR. Un tip de ordin de stop axat pe volatilitate este Parabolic SAR, un indicator ce este regasit in multe aplicatii ce contin grafice de investitii valutare. Parabolic SAR e un indicator bazat pe volatilitate ce afiseaza grafic un punct mic intr-o zona a graficului unde ar trebui plasat stopul.


  Nota: Tineti minte ca acest indicator functioneaza cel mai bine pe trenduri bine definite si nu functioneaza bine in piata range si in trendurile anemice.

  De Mihai Iacob, Trading Instructor ForexEDU
  Tranzactioneaza pietele financiare ALTFEL !
  Community trading este un concept unic bazat TRANSPARENTA ABSOLUTA pe INTERACTIUNE PERMANENTA si intre traderi. Este singurul mediu in care vei dori sa tranzactionezi in viitor.
  ★PLATFORMA UNICA - 4 ani de eforturi continue alaturi de TOOMIT pentru dezvoltarea unei platforme care sa poata satisface rigorile unui nou concept.
  ★TRANSPARENTA100 %- Singura platforma in care toti traderii pot interactiona intre ei, fie ca au conturi reale sau demo.
  ★CONTURI SEGREGATE - Fondurile clientilor sunt separate de conturile companiei si nu pot fi folosite in scopuri operationale.
  ★REGLEMENTAT CYSEC - trade.Berry este o marca R Capital Solutions, autorizata de CySec cu licenta 246/14 si pasaportata in Romania cu Decizia ASF 1687/2014
  PROBEAZA FARA RISC CU UN CONT DEMO!
Working...
X