www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Avertizare asupra stopurilor

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Avertizare asupra stopurilor

  Ordinele stop:

  In comparatie cu EUR, ca regula generala, ordinele stop pentru GBP trebuie stabilite la distante mai mari pentru a lasa loc miscarilor mai mari pe care le are aceasta valuta, datorita lichiditatii mai mici a GBP/USD in comparatie cu perechea EUR/USD, precum si datorita faptului ca GBP/USD are o valoare relativa mai mare in comparatie atat cu EUR, cat si cu USD. De exemplu, o miscare de 1% a GBP/USD reprezinta in general 160-180 de pipsi, in timp ce aceeasi miscare de 1% pe EUR/USD inseamna 130-140 pipsi. Acest lucru va influenta toate perechile care includ GBP. Din acest motiv, ordinele ar trebui plasate la nivele mai generoase. De exemplu, pentru perechea EUR/USD puteti lasa loc pentru o miscare de 20-30 pipsi, in schimb pentru GBP/USD este de preferat sa stabiliti ordinele stop la 30-40 de pipsi. Acestea reprezinta reguli generale, iar in practica fiecare situatie difera de celelalte. Dar, ca regula generala pentru GBP, poti inmulti cu 1.5 marimea ordinului stop care ar fi plasat pe perechea EUR/USD intr-o situatie similara..


  Ordine “Trailing” Stop:

  Ca regula generala, ar trebui evitate ordinele trailing stop pentru tranzactiile pe termen scurt. Motivul este acela ca o miscare normala a cursului, pe termen scurt, cum ar fi o mica corectie, te poate pune in situatia in care ordinul stop este executat, astfel fiind inchisa o tranzactie care s-ar fi dovedit profitabila. Datorita faptului ca ordinul stop isi modifica automat o data cu miscarea cursului, cu un anumit numar de pipsi, distanta fata de piata si nu este stabilit in functie de nivele tehnice cheie de pret (nivele de suport sau rezistenta), reprezinta o modalitate arbitrara de a inchide o tranzactie. Ca alternativa, poti incerca sa modifici manual ordinele stop, tinand cont de nivele tehnice cheie ale cursului. Trailing stop-urile isi dovedesc eficienta in cazul tranzactiilor pe termen lung. Ca regula generala, ordinele trailing stop ar putea fi folosite doar in cazul in care ai deja un profit de 100 de pipsi si iti protejezi, prin utilizarea acestui tip de ordin stop, un profit deja obtinut.  De Mihai Iacob, Trading Instructor ForexEDU
  Tranzactioneaza pietele financiare ALTFEL !
  Community trading este un concept unic bazat TRANSPARENTA ABSOLUTA pe INTERACTIUNE PERMANENTA si intre traderi. Este singurul mediu in care vei dori sa tranzactionezi in viitor.
  ★PLATFORMA UNICA - 4 ani de eforturi continue alaturi de TOOMIT pentru dezvoltarea unei platforme care sa poata satisface rigorile unui nou concept.
  ★TRANSPARENTA100 %- Singura platforma in care toti traderii pot interactiona intre ei, fie ca au conturi reale sau demo.
  ★CONTURI SEGREGATE - Fondurile clientilor sunt separate de conturile companiei si nu pot fi folosite in scopuri operationale.
  ★REGLEMENTAT CYSEC - trade.Berry este o marca R Capital Solutions, autorizata de CySec cu licenta 246/14 si pasaportata in Romania cu Decizia ASF 1687/2014
  PROBEAZA FARA RISC CU UN CONT DEMO!
Working...
X