www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Comparatia cu cross-ul EUR/GBP

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Comparatia cu cross-ul EUR/GBP

  Atunci cand tranzactionam pe piata FX, unul dintre avantajele pe care le au traderii este utilizarea perechilor valutare ca baza de comparatie. Fiecare pereche FX ne ofera un pret care reprezinta valoarea relativa a unei valute fata de cealalta valuta. Putem determina nu doar care valuta din cadrul perechii este mai puternica, dar putem stabili si care valuta este mai puternica sau mai slaba fata de toate celelalte valute. De exemplu, daca suntem de parere ca USD va scadea in perioada urmatoare, un trader putea alege sa tranzactioneze fie perechea EUR/USD, fie GBP/USD sau o alta pereche care include USD. In cadrul perechii EUR/GBP, putem determina care valuta (EUR sau GBP) este mai puternica fata de cealalta.
  De ce este important pentru mine, ca trader, acest lucru?


  In principiu este de dorit intodeauna sa cumparam valuta cea mai puternica si, in acelasi timp, sa o vindem pe cea mai slaba. De exemplu, perechea EUR/GBP poate fi folosita pentru a stabili momentul, sau nivelul, la care GBP este mai puternic fata de EUR. Un trader va dori sa cumpere perechea GBP/USD nu numai cand USD are o sansa mare de a scadea, dar si cand GBP are o sansa buna de a se aprecia fata de EUR. Folosind perechea EUR/GBP, putem stabili cand GBP este mai puternic sau mai slab fata de toate monedele.


  Nota: o lira sterlina (GBP) mai puternica va duce la scaderea EUR/GBP. Si invers, scaderea GBP inseamna cresterea perechii EUR/GBP.  De Mihai Iacob, Trading Instructor ForexEDU
  Tranzactioneaza pietele financiare ALTFEL !
  Community trading este un concept unic bazat TRANSPARENTA ABSOLUTA pe INTERACTIUNE PERMANENTA si intre traderi. Este singurul mediu in care vei dori sa tranzactionezi in viitor.
  ★PLATFORMA UNICA - 4 ani de eforturi continue alaturi de TOOMIT pentru dezvoltarea unei platforme care sa poata satisface rigorile unui nou concept.
  ★TRANSPARENTA100 %- Singura platforma in care toti traderii pot interactiona intre ei, fie ca au conturi reale sau demo.
  ★CONTURI SEGREGATE - Fondurile clientilor sunt separate de conturile companiei si nu pot fi folosite in scopuri operationale.
  ★REGLEMENTAT CYSEC - trade.Berry este o marca R Capital Solutions, autorizata de CySec cu licenta 246/14 si pasaportata in Romania cu Decizia ASF 1687/2014
  PROBEAZA FARA RISC CU UN CONT DEMO!
Working...
X