www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indicatori economici importanti din Marea Britanie

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Indicatori economici importanti din Marea Britanie

  Situatia angajarilor:


  Reprezinta o statistica lunara realizata de Biroul National de Statistica. Obiectivul este impartirea clasei muncitoare in 3 categorii distincte: angajati, someri si cei care nu fac parte din forta de munca. Pentru fiecare categorie sunt oferite informatii descriptive si explicative. Statistica ofera participantilor la piata informatii asupra tendintelor uneia dintre cele mai mari piete ale muncii din lume si anume modificari ale fortei de munca intre sectoarele industiei, numarul de ore lucrate, forta de lucru participanta si gradele de somaj. Din aceste motive statistica este indeaproape urmarita pe piata valutara, reprezentand un foarte bun barometru al fortei economiei Marii Britanii.


  Indicele preturilor de retail:


  Acest indicator (RPI) masoara modificarea preturilor din cosul bunurilor de consum. Piata urmareste mai ales indicatorul subsecvent RPI sau RPI-x, care exclude ratele platite pentru case. Indicatorul RPI-x este indeaproape monitorizat de catre participantii la piata tocmai pentru ca este in stransa legatura cu tinta de inflatie stabilita de Banca Centrala a Marii Britanii (BOE).


  PIB (GDP):


  Raport trimestrial realizat de Biroul de Statistica. PIB-ul masoara productia si consumul total de bunuri si servicii din Marea Britanie. PIB-ul include cheltuielile realizate de catre proprietarii de case, pe cele realizate in cadrul afacerilor, cele guvernamentale si cumpararile nete straine. Deflatorul de preturi PIB este utilizat pentru a compara nivelul productiei cu valoarea actuala constanta a dolarului in PIB. Aceasta informatie este utilizata pentru a stabili stadiul economiei britanice in cadrul ciclul economic. O crestere mare este adesea perceputa ca generand presiuni inflationiste, in timp ce un nivel in scadere (chiar negativ) indica recesiune sau crestere mica.


  Productia industriala:


  Indicele productiei industriale (IP) masoara modificarea productiei in sectoarele: manufactura, minerit, electricitate, gaz si furnizarea de apa. Productia se refera la cantitatea fizica de bunuri produse, si nu la valoarea de vanzare, aceasta combinand cantitatea cu preturile. Indicele acopera productia de bunuri si forta vanzarilor din economia Marii Britanii, precum si a exporturilor. Indicatorul IP este urmarit de piata pentru ca ofera informatii referitoare la la stadiul curent al economiei.


  PMI:


  Raport lunar realizat de Institulul de Cumparare si Oferta. Indicatorul se bazeaza pe media ponderata a productei ajustata sezonier, comenzile noi, inventarul si angajarile. O valoare de peste 50 indica o economie in crestere, in timp ce un nivel mai mic de 50 indica contrariul.


  Indicele caselor nou construite in Marea Britanie:


  Acest indicator masoara proiecte rezidentiale incepute in timpul unei luni. Indicatorul este important deoarece piata imobiliara din Marea Britanie este sectorul care sustine performanta economiei.  De Mihai Iacob, Trading Instructor ForexEDU

  Tranzactioneaza pietele financiare ALTFEL !
  Community trading este un concept unic bazat TRANSPARENTA ABSOLUTA pe INTERACTIUNE PERMANENTA si intre traderi. Este singurul mediu in care vei dori sa tranzactionezi in viitor.
  ★PLATFORMA UNICA - 4 ani de eforturi continue alaturi de TOOMIT pentru dezvoltarea unei platforme care sa poata satisface rigorile unui nou concept.
  ★TRANSPARENTA100 %- Singura platforma in care toti traderii pot interactiona intre ei, fie ca au conturi reale sau demo.
  ★CONTURI SEGREGATE - Fondurile clientilor sunt separate de conturile companiei si nu pot fi folosite in scopuri operationale.
  ★REGLEMENTAT CYSEC - trade.Berry este o marca R Capital Solutions, autorizata de CySec cu licenta 246/14 si pasaportata in Romania cu Decizia ASF 1687/2014
  PROBEAZA FARA RISC CU UN CONT DEMO!
Working...
X