...legat de TF-ul de tranzactionare...cam aici e "buba"...
am inceput pe M30, ca asa am vazut la Ken...a mers bine...apoi rau...apoi rau...apoi rau...

Reanalizand, am vazut ca ma lovesc de Supply /Demand de la TF-urile mari...
deci am zis sa ma mut pe TF mare....de aceea am postat graficele pe H4.
Inca nu stiu rezultatul "mutarii"...mutarea fiind prea "fresh"
Deocamdata oscilez intre H4 si M30...
As inclina spre H4 si din cauza ca nu intotdeauna am timp la lucru ca urmarsc graficele si ordinele puse in piata si sa reactionez la ce face piata.
Am postat ceea ce am inteles eu din metoda mai mult "pentru mine"....sa vad daca am inteles corect metoda prin "raspunsurile" pe care le primesc de la tine...sau de la altii care mai utilizeaza aceasta metoda.
Se pare ca am inteles-o destul de bine.....ziceai tu ca ti s-a aprins ceva beculet la un moment dat....si al meu a inceput sa palpaie destul de des si citeodata chiar sta aprins...

..sper sa nu se mai stinga...
so....revenind la grafice...
ordinul pe AU care s-a activat a trecut "la mustata" pe linga SL...SL care este exact sub minimul la care s-a oprit luminarea actuala !!...phiu...
Am vazut zona de demand de care zici si tu....si...iar s-a aprins beculetul : inseamna ca incep sa vad corect zonele....doar ca inca nu am curaj sau nu reactionez la ceea ce vad...(asta se trage si din multele nereusite de-a lungul celor 4 ani de forex...

..."oare fac bine....oare nu fac bine")
Aici s-a vazut diferenta dintre noi precum si experienta ta mult mai mare cu aceasta metoda. Sper sa nu mai ratez asa usor zonele...si sa-mi fac la timp si corect "temele".
Azi nu voi mai posta - pregatiri pt maine, plecam cu family la ski la Rausor, in Retezat.
Dar de luni voi reveni cu "temele" facute....si sper sa avem multe de discutat.
Apropo...cite perechi urmaresti ?...1 - 4 - toate Majors ?
Eu m-am rezumat doar la 4...deocamdata...EU, EJ, GU, AU.
W-e placut la toata lumea.