Stati asa sa va prezint o metoda pe care o testez eu de doua zile ( multe zile,nu ? ). Cea mai simpla metoda din lume !!!.
- Eu zic sa o testam inpreuna. Care vrea !.
- Ma duc pe Weekly, stabilesc trendul, trasez cele doua TL.
- Cobor pe M15 ( sau M5 ), trasez cele doua TL si intru in directia indicata de Weekly. Atit.
- Am si citeva rezultate, dupa cit timp am avut
este prea mare diferenta intre m15 si w, poti avea multe variatiuni in pret.
ideea este buna, nu am nimic de criticat insa merge pe tf apropiate - h4 - W1, de exemplu.
pe de alta parte eu nici nu sunt omul care sa se agite ptr 16 pps. numai Sl este minim 100 pps si in general il pun in functie de swing sau atr.
- Incerc acum si intari pe D si H4, raportindu-ma la M si W. , dar, ma atrage si scalpingul . Oricum, metoda mi se pare buna si 99% , am sa ramin la ea.
- Incepe sa ma deranjeze orice fel de indicator !. Poate ca incep sa VAD.
Si totusi, se pot face intrarile pe M15. Trebuie sa il contrazic pe Max.
- Exista o corelatie directa intre graficele Weekly si M15. Soso a explicat in citeva cuvinte ideea. Simplu .- Am ajuns pe H4 urmarind strapungeri de TL.
Promit sa nu va mai plictisesc cu tehnica asta, asa ca mai postez o ultima imagine cu pozitiile deschise astazi.
- E un cont demo, de luni ii dau drumul pe real. Merge, zic eu
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.