Discuţia "Jurnal de tranzactionare" din forumul Discuţii generale; Citat:
Original postat de Twitch_FX
Pair: GBP/USD
Pending BUY @ 1.5571
Stop Loss @ 1.5511
...
Atenţie la GBPJPY dacă mai ai trade-ul deschis. N-a reuşit să facă un nou High pe H4. Pe Daily arată ca un IB doji.
Uite pe Daily ce trend puternic bearish este. Asta însemnă ca mai mulţi vând decât sunt cei care cumpără. Şansele ca oferta să nu fie absorbită (adică şansele să scadă preţul) sunt mari.
Da pe G/J mai am trade deschis, am vazut ca nu a facut un nou high dar tradeul este asigurat la BE. Incerc sa respect regulile pe care le am, daca am drawdown 30% atunci vreau sa fac niste schimbari in reguli. cum ar fii 1% la intrari CT,etc. Oricum multumesc ca m-ai anuntat.
Bft la cat mai multi pips
Mda, SL Hit at BE. Asa imi trebuie daca nu sunt in stare sa respect niste reguli si sunt lacom. Aveam 6% profit dar am vrut mai mult daca se putea tot ce am pierdut pana acu sa recuperez.Sper sa ma invat minte odata. Din cauza lacomiei am spart si celelalte conturi
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.