Am mai scris despre I.USDX si am spus ca eu il folosesc cu succes, zic eu .
- Am sa va arat cum il folosesc eu , poate e si altcineva interesat !.
- Stiti ca I.USDX e format dintr-un pachet de 6 monezi: EUR, GBP, JPY, CAD, CHF si SEK. Dintre acestea, eu folosesc 5 , ptr. ca SEK are un spread prea mare.
- Daca nu aveti doua monitoare, impartiti ecranul in 6 ferestre, asa cum se vede si in imaginea atasata. In fereastra I.USDX, pe care eu o folosesc pe H4, ptr. intrari pe TF-uri mici ( M5-H1 ) ,puneti o alerta de pret sau un trendsemnal.
- Atunci cind pe I.USDX am semnal de Buy ( in exemplul meu, ) intru Sell pe EURUSD si GBPUSD. Ptr. confirmarea semnalului I.USDX, puteti folosi orice indicator vreti voi ( MACD, P.SAR, ADX, Stoch. ).
- Puteti sa va faceti si template-uri separate ptr. oricare perechi ( I.USDX cu EURUSD , I.USDX cu GBPUSD, etc. ). In felul acesta puteti specula si corelatiile dintre perechi. De exemplu, pe H1 , EURUSD e corelat in proportie de 99% cu GBPUSD. Folositor ptr. hedgeing .
- Sint foarte rare cazurile cind am pierdut folosind metoda asta .
- Daca nu aveti I.USDX pe platforma, ceret-i sau schimbati brokerul .
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.