Discuţia "cifrele fundamentale in real time (gen alarma)" din forumul Discuţii generale; unde pot vedea cifrele stirilor fundamentale in real time?
ma intereseaza eventual cu un pop-up ...
unde pot vedea cifrele stirilor fundamentale in real time?
ma intereseaza eventual cu un pop-up la windows sau asa ceva
daca vrei iti trimit un indicator care iti pune pe ecran momentele in care vin stirile si eventualul impact asupra pietii. stirile le ia de la forex factory. sper ca la asta te refereai
dar cum se vede in atasament imi spune:
USD New Home Sales
Impact: High
Previous: 323 k
Forecast: 311 k
dar nu-mi afiseaza cifra actuala care s-a afisat acum o jumatate de ora si apare pe forex factory ... iar previous a fost 326 k pe forex factory iar indicatorul arata 323 k
dar cum se vede in atasament imi spune:
USD New Home Sales
Impact: High
Previous: 323 k
Forecast: 311 k
dar nu-mi afiseaza cifra actuala care s-a afisat acum o jumatate de ora si apare pe forex factory ... iar previous a fost 326 k pe forex factory iar indicatorul arata 323 k
indicatorul asta e bun pentru impact. adica daca-l vezi high si diferenta e mare intre ceea ce-a fost si ceea ce se prognozeaza, atunci in momentul ala poate fi o virtuala bomba, o explozie de pret. apoi cu cat e mai lunga perioada de laterala, cu atat poate fi mai violent momentul.
odata trecuta furtuna nu stiu daca mai intereseaza mult stirile deja aparute. trendul deja a prins forma...
indicatorul asta e bun pentru impact. adica daca-l vezi high si diferenta e mare intre ceea ce-a fost si ceea ce se prognozeaza, atunci in momentul ala poate fi o virtuala bomba, o explozie de pret. apoi cu cat e mai lunga perioada de laterala, cu atat poate fi mai violent momentul.
odata trecuta furtuna nu stiu daca mai intereseaza mult stirile deja aparute. trendul deja a prins forma...
e un indicator bun si clar deja il folosesc
multumesc,
dar eu caut ceva care sa-mi afiseze pretul pe monitor (gen alarma) chiar in momentul in care se dau cifrele ... nu sa stau sa dau mereu refresh pe forex factory; indicatorul ar fi fost axcelent daca ar fi afisat si noile cifre imediat ce apar
Bogdaneee, cite monitoare ai? Abea ma descurc cu unu
4 monitoare. 1 de 22" 16:9 care este pentru net, 1 de 32" pentru charting, 2 de 19" 4:3 pentru platforma de trading si ransquak. Am Hydravison pe ele si tot desktop-ul este impartit intre aplicatii.
deci cum pe lumea asta procedez sa primesc cifrele in timp real de tip pop-up, alarma, etc?
fara sa pandesc sa dau refresh la nefarsit pe forex factory daca intelegeti ce vreau sa spun
adica o fereastra unde sa-mi apara cifrele cand ele se dau
multumesc mult si anticipat pentru orice tip de ajutor pentru asa ceva
mi se pare un lucru normal ceea ce vreau eu pentru orice trader
Ai incercat ransquak si nu a mers? Nu inteleg ce intrebi. Cand sunt stiri apar cu rosu sau galben in timp real. Doar tii deschisa o fereastra de browser. Eu dimineata printez calendarul FF si il tin la vedere pe birou. Cand se apropie stirile ma uit pe ransquak si vad rezultatele. Dar am mai multe monitoare. Este greu sa tranzactionezi stiri cu un singur monitor.
FF are lag din cauza numarului mare de utilizatori in momentul stirilor.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.