Ai dreptate Mircea. Am uitat sa specific cel mai important lucru, PERECHEA! . E vorba de EURGBP. Platform Java de la Oanda. Valorile Bid/Ask la High-ul de la ora 0.
The essence is the idea of learning to be comfortable with the uncomfortable.
As vrea sa imi deschid si eu cont live pe oanda si as vrea sa ii intreb pe cei ce au cont live la ei daca se pot face depozite/retrageri prin paypal ? am atasat o poza cu ce am gasit la ei pe site si cica Paypal not available for OANDA Europe.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.