Discuţia "Small balls method" din forumul Discuţii generale; vezi ca nu e ADX-ul standard...e cateva posturi mai sus atasat indicatorul AltrTrend Signal...
am semnale asa: pe H1 triunghi; pe 15min Psar mare + mic deasupra, EMA 200 deasupra, biluta rosie deasupra....ce ziceti, sunt indreptatit la un Short, nu ?
Ai acolo pe graficul tau o MA, cred ca de 50. Nu ai observat respingerea in sus ?
-Acum face o corectie pina pe la 1,3650, cred. Ramii short.
- Dar , pe TF-uri mai mari ,nu ai atitea semnale false !
Stati sa va dau varianta finala, asa cum o folosesc eu.
- Am mai scris despre SMA 20, care atrage pretul ca un magnet. E normal sa fie asa, foarte multi traderi folosesc Bollinger Bands.
- SMA 20 e banda din mijloc. Puneti pe grafic un BB, si o sa aveti confirmarea.
- Dar, nu e nevoie de BB, ADX-ul marcheaza benzile exterioare ale BB.
- P.SAR-ul confirma doar directia si schimbarea trndului. Apare dupa ADX. Trebuie avut grija cu P.SAR-ul, el nu prea functioneaza in range. Se pot folosi amindoi P.SAR. Cind sint amindoi de acelasi sens, trendul e f. puternic.
- Va trebuie tot timpul linii de trend !. Obligatoriu !!!. - Si nivele s/r .
- In loc de oscilatori, va recomand JJN-Promise, un indicator de trend si divergente. Il gasiti in platforma voastra, in Online Library.
am semnale asa: pe H1 triunghi; pe 15min Psar mare + mic deasupra, EMA 200 deasupra, biluta rosie deasupra....ce ziceti, sunt indreptatit la un Short, nu ?
M-a indreptatit piata cu SL de toata frumusetea ...
JJN-Promise iti ofera si puncte de intrare, marcate de mine cu bifa, si divergenta.
- Apropo, ai iesit din short ? SL prea strins ?
- De ce nu te duci pe un TF mai mare ?
nu cred ca a fost prea strans SL...pt tf pe care eram...am pus deasupra ultimului high...tot incerc sa urc pe tf mai mare, dar ceva ma trage inapoi ...cred ca sufar de over trading
Testez acum o varianta a metodei, cu un P.SAR setat cu valorile de 0.1 si o.1
- Uitati-va pe exemplul meu, pe AUDUSD, d1. Acuma mi-e ciuda ca nu am observat mai devreme. Intram la prima bilutza, jos, in 12 ianuarie, acum erau 650 pps.. Nu conteaza!.
- SL-ul se pune ,de regula sub ultima bilutza.
- Pe Weekly arata si mai bine .
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.