E bine. Dupa prima zi de concurs, se pare ca noua mea metoda functioneaza .
-Nu e o metoda buna ptr. concursuri, e prea " cuminte " , dar pe real va face minuni, cred. Oricum , mai am aproape doua saptamini sa o testez.
-In prima zi mi-a adus un profit de 2123 $ , fara minunea elvetiana de la ora 11, cind n-am fost in piata. Si fara agresivitate, ( asta-i mai greu ptr. mine )
Pentru mine, concursul s-a incheiat. Nu se mai justifica. Metoda functioneaza foarte bine, in plus , aceleasi tranzactii le-am luat , in paralel si pe real, doar ca intrarile au fost cu loturi de 0,1 .
- Prefer sa renunt la concurs si sa ramin doar pe contul real. Oricum, inchei concursul cu un profit de 6773 $.
-Cistigul meu in concursul asta a fost ca am rezolvat problema cu iesirile din tranzactii. Lucrul cel mai greu, cred eu.
-Metoda e cit se poate de simpla , dar presupune renuntarea la SL , doar TS si PO . De altfel, in statement se poate observa ca din 27 de tranzactii, doar 2 au avut SL. Acelea au si fost pierzatoare !
-Metoda se potriveste, cred eu , doar celor care nu folosesc SL , asa ca nu va suparati ca nu o public. Am fost o data facut " gogoman " . Imi ajunge .
Pentru mine, concursul s-a incheiat. Nu se mai justifica. Metoda functioneaza foarte bine, in plus , aceleasi tranzactii le-am luat , in paralel si pe real, doar ca intrarile au fost cu loturi de 0,1 .
- Prefer sa renunt la concurs si sa ramin doar pe contul real. Oricum, inchei concursul cu un profit de 6773 $.
-Cistigul meu in concursul asta a fost ca am rezolvat problema cu iesirile din tranzactii. Lucrul cel mai greu, cred eu.
-Metoda e cit se poate de simpla , dar presupune renuntarea la SL , doar TS si PO . De altfel, in statement se poate observa ca din 27 de tranzactii, doar 2 au avut SL. Acelea au si fost pierzatoare !
-Metoda se potriveste, cred eu , doar celor care nu folosesc SL , asa ca nu va suparati ca nu o public. Am fost o data facut " gogoman " . Imi ajunge .
Daca ve-ti vrea sa publicati metoda, nu cred ca ar fi ceva rau; cat despre renuntarea la SL, si eu am o metoda de tranzactionare intraday la care nu setez SL-uri; stabilesc intrarea si iesirea, iar daca trade-ul merge in defavoarea mea prefer sa inchid manual la o pierdere de 25-30 de pips decat sa stau si sa vad ce se intampla pana la SL-ul meu de 75-100 pips. Si cine v-a facut "gogoman" e treaba lui, probabil ca e invatat prea mult cu stereotipiile si cliseele ieftine, dar fiecare tranzactioneaza cum vrea si atat timp cat sunteti profitabil nu trebuie sa va intereseze prea mult parerea altora.
Vinerea trecuta, cind m-am retras din concurs, eram pe locul 64. Acum, sint pe 38. Astia vor sa ma scoata cistigator, fara sa particip ?
Mircea, iti recomand Concursul de la Dukascopy :: Dukascopy Bank SA | Swiss Forex Bank | ECN Broker | Managed accounts | Swiss FX trading platform ; stilul tau de trading cred ca se potriveste bine cu regulile lor . Stiu ca un roman din Iasi a castigat intr-o luna premiul II , $2500 intr-un cont de tranzactionare. Premiul I are bonus o excursie la Geneva . Mi-ar placea sa vad si un roman pe acolo .
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.