Salut, daca vorbim aici despre randamente as vrea sa ma laud si eu cu randamentul facut la concursul Dukascopy din aceasta luna.
Actualmente sunt pe locul 6 la randament insa la calcularea reala in cadrul careia se va lua in calcul si popularitatea sunt pe locul 18.
Rugamintea mea este sa intrati pe link-ul de mai jos si sa-mi dati ceva voturi pozitive la tradeu-rile realizate pentru a putea intra in primi 10.
Pe acest link: [Forex]Trader Contest, Forex Trading BANK, Forex Swiss Bank, ECN Broker, Managed accounts, Swiss FX trading platform Blog of antonio29 on Dukascopy Trader Contest, Forex Trading BANK, Forex Swiss Bank, ECN Broker, Managed accounts, Swiss FX trading platform[/url] vedeti rezultatele tranzactiilor realizate si tranzactiile in timp real daca am ceva deschis.
Va multumesc.
Salut, daca vorbim aici despre randamente as vrea sa ma laud si eu cu randamentul facut la concursul Dukascopy din aceasta luna.
...
Mai este valabil in 2011 concursul Dukascopy? De pe site nu am reusit sa-mi dau bine seama. Este un concurs ok ? Poti sa spui cateva cuvinte despre el?
Mai este valabil in 2011 concursul Dukascopy? De pe site nu am reusit sa-mi dau bine seama. Este un concurs ok ? Poti sa spui cateva cuvinte despre el?
Concursul la Dukascopy are loc si in 2011. Inscrierile pentru aprilie 2011 incep pe 25 martie si tin pana pe 25 aprilie. E un concurs foarte interesant, are premii mari si foarte util pentru incepatorii forex. Dar e greu de castigat. Printre castigatori se afla si cativa romani, dar pe locul 1 se ajunge greu.
Va rog eu nu-mi mai poluati thread-ul cu discutii fara legatura cu subiectul lui. O sa mut ultimele posturi intr-un thread dedicat concursurilor.
Mii de scuze. Nu am fost atent la topic, nu m-am uitat la vechimea intrebarii si m-am bagat ca gascanul etuziasmat ca vad intrebari despre un concurs la care mai particip din cand in cand.
Multumim ca a-ti deschis un thread special pt. concursuri.
Mii de scuze. Nu am fost atent la topic, nu m-am uitat la vechimea intrebarii si m-am bagat ca gascanul etuziasmat ca vad intrebari despre un concurs la care mai particip din cand in cand.
Multumim ca a-ti deschis un thread special pt. concursuri.
Nicio problema.
Apropo, noi discutam aici doar la "per tu".
Am gasit zilele trecute o inregistrare a unui curs video despre indicatori si astfel mi-a starnit interesul urmatorul indicator: TSV(18) - Time Segmented Volume. Problema e ca nu il vad decat pe platforma de concurs de le Dukascopy. Pe MT4 nu e si nici pe alte platforme de la alti brokeri nu l-am gasit. Daca il gaseste cineva pe platforma pe care tranzactioneaza, il rog sa-mi spuna si mie numele broker-ului care mai foloseste acest indicator. Multumesc anticipat!
@danpav86 te referi la video-urile celor de la Worden? Din ce-am citit pe net, indicatorul este custom tailored.
Am gasit ceva pe net despre TSV (Time Segmented Volume), dar inca nu sunt convins ca pot posta linkuri aici, asa ca-ti trimit mesaj.
Citat:
A proprietary technical indicator developed by Worden Brothers, Inc. TSV is an oscillator, which is calculated by comparing various time segments of both price and volume. TSV essentially measures the amount of money flowing in or out of a particular stock. The horizontal line in the middle, which extends across the entire length of the indicator window, represents the zero line. When TSV crosses up through the zero line it signals positive accumulation or buying pressure. This action is considered bullish. Conversely, when TSV crosses below the zero line it indicates distribution or selling pressure, which typically precedes a move down in price.
Vad ca sint o multime de concursuri. Eu vreau sa va propun unul, ForexBall.
-Am participat la una dintre etape si mi se pare a fi un concurs bun, nu din perspectiva premiilor, care nu sint mari, ci a regulamentului simplu.
-Eu am participat atunci, nu ca sa il cistig, stiam ca nu am sanse, am vrut
doar sa termin pe tabloul principal, adica pe profit. N-am reusit.
-De la noi de pe forum l-am vazut acolo, cred, pe Danpav86 si citiva de pe Vamist. Poate au mai fost si altii, dar probabil cu alte nume de utilizator.
-M-am gindit ca ar fi interesant un concurs intre forumuri, al nostru si Vamist, in cadrul ForexBall. Ce credeti, ar fi posibil ? Un concurs, asa, ca intre prieteni.
-Administratorii celor doua forumuri l-ar putea organiza , nu, ?
-ForexBall incepe in 5 sept. E o provocare !!!
Vad ca nimeni nu are nici o parere despre propunerea mea. Sau e ceva cu concursurile astea ?
- Eu m-am inscris. Am o metoda noua pe care vreau sa o testez in conditii de "aproape" real. Dar, chiar, nu raspunde nimeni provocarii ?
-Ma lasati sa ma lupt singur cu lumea intreaga? . Pai, nu sintem prieteni ?
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.