Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Concursuri forex

Discuţia "Concursuri forex" din forumul Discuţii generale; Salut, daca vorbim aici despre randamente as vrea sa ma laud si eu cu randamentul ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 15 decembrie 2010, 19:18
antonio29's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: aprilie 2009
Locaţie: bUCURESTI
Posturi: 24
antonio29 e pe drumul cel bun
Concursuri forex

Salut, daca vorbim aici despre randamente as vrea sa ma laud si eu cu randamentul facut la concursul Dukascopy din aceasta luna.
Actualmente sunt pe locul 6 la randament insa la calcularea reala in cadrul careia se va lua in calcul si popularitatea sunt pe locul 18.
Rugamintea mea este sa intrati pe link-ul de mai jos si sa-mi dati ceva voturi pozitive la tradeu-rile realizate pentru a putea intra in primi 10.
Pe acest link: [Forex]Trader Contest, Forex Trading BANK, Forex Swiss Bank, ECN Broker, Managed accounts, Swiss FX trading platform Blog of antonio29 on Dukascopy Trader Contest, Forex Trading BANK, Forex Swiss Bank, ECN Broker, Managed accounts, Swiss FX trading platform[/url] vedeti rezultatele tranzactiilor realizate si tranzactiile in timp real daca am ceva deschis.
Va multumesc.
Vechi 15 decembrie 2010, 21:57
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Cum să votăm pt tine că nu îmi dau sema din website?
Vechi 15 decembrie 2010, 22:02
Twitch_FX's Avatar
Trader

Data înscrierii: octombrie 2009
Locaţie: Arad
Posturi: 71
Twitch_FX e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via MSN la Twitch_FX Trimite mesaj via Yahoo la Twitch_FX
Din cate stiu io nu poti vota numa dac ai cont sau daca esti inscris la concurs.

Bafta antonio!!
Vechi 30 ianuarie 2011, 06:32
mmTRADERS's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: octombrie 2008
Locaţie: Zalau
Posturi: 4
mmTRADERS e pe drumul cel bun
Arrow Intrebare despre concursul Dukascopy

Citat:
Original postat de antonio29 Vezi post
Salut, daca vorbim aici despre randamente as vrea sa ma laud si eu cu randamentul facut la concursul Dukascopy din aceasta luna.
...

Mai este valabil in 2011 concursul Dukascopy? De pe site nu am reusit sa-mi dau bine seama. Este un concurs ok ? Poti sa spui cateva cuvinte despre el?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 20 martie 2011, 22:11
danpav86's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: decembrie 2010
Posturi: 415
danpav86 e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la danpav86 Trimite mesaj via Skype™ la danpav86
Citat:
Original postat de mmTRADERS Vezi post
Mai este valabil in 2011 concursul Dukascopy? De pe site nu am reusit sa-mi dau bine seama. Este un concurs ok ? Poti sa spui cateva cuvinte despre el?
Concursul la Dukascopy are loc si in 2011. Inscrierile pentru aprilie 2011 incep pe 25 martie si tin pana pe 25 aprilie. E un concurs foarte interesant, are premii mari si foarte util pentru incepatorii forex. Dar e greu de castigat. Printre castigatori se afla si cativa romani, dar pe locul 1 se ajunge greu.
Imagini ataşate (micşorate)
mmm.jpg 
Afisari: 44 
Marime: 158.2 KB
ID: 5679  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 20 martie 2011, 22:16
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,645
Cornelius e pe drumul cel bun
Va rog eu nu-mi mai poluati thread-ul cu discutii fara legatura cu subiectul lui. O sa mut ultimele posturi intr-un thread dedicat concursurilor.
Vechi 20 martie 2011, 22:18
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Concursuri forex

Discutii despre concursurile forex ale diferitilor brokeri.
Vechi 20 martie 2011, 22:27
danpav86's Avatar
Trader Senior

Citat:
Original postat de Cornelius Vezi post
Va rog eu nu-mi mai poluati thread-ul cu discutii fara legatura cu subiectul lui. O sa mut ultimele posturi intr-un thread dedicat concursurilor.
Mii de scuze. Nu am fost atent la topic, nu m-am uitat la vechimea intrebarii si m-am bagat ca gascanul etuziasmat ca vad intrebari despre un concurs la care mai particip din cand in cand.

Multumim ca a-ti deschis un thread special pt. concursuri.
Vechi 20 martie 2011, 22:36
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Citat:
Original postat de danpav86 Vezi post
Mii de scuze. Nu am fost atent la topic, nu m-am uitat la vechimea intrebarii si m-am bagat ca gascanul etuziasmat ca vad intrebari despre un concurs la care mai particip din cand in cand.

Multumim ca a-ti deschis un thread special pt. concursuri.
Nicio problema.
Apropo, noi discutam aici doar la "per tu".
Vechi 29 martie 2011, 23:04
danpav86's Avatar
Trader Senior

Am gasit zilele trecute o inregistrare a unui curs video despre indicatori si astfel mi-a starnit interesul urmatorul indicator: TSV(18) - Time Segmented Volume. Problema e ca nu il vad decat pe platforma de concurs de le Dukascopy. Pe MT4 nu e si nici pe alte platforme de la alti brokeri nu l-am gasit. Daca il gaseste cineva pe platforma pe care tranzactioneaza, il rog sa-mi spuna si mie numele broker-ului care mai foloseste acest indicator. Multumesc anticipat!
Imagini ataşate (micşorate)
capturedukas.jpg 
Afisari: 58 
Marime: 163.4 KB
ID: 5720  
Vechi 30 martie 2011, 07:54
jebuskrust's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: martie 2011
Locaţie: Limassol, Cyprus
Posturi: 22
jebuskrust e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la jebuskrust Trimite mesaj via Skype™ la jebuskrust
@danpav86 te referi la video-urile celor de la Worden? Din ce-am citit pe net, indicatorul este custom tailored.

Am gasit ceva pe net despre TSV (Time Segmented Volume), dar inca nu sunt convins ca pot posta linkuri aici, asa ca-ti trimit mesaj.

Citat:
A proprietary technical indicator developed by Worden Brothers, Inc. TSV is an oscillator, which is calculated by comparing various time segments of both price and volume. TSV essentially measures the amount of money flowing in or out of a particular stock. The horizontal line in the middle, which extends across the entire length of the indicator window, represents the zero line. When TSV crosses up through the zero line it signals positive accumulation or buying pressure. This action is considered bullish. Conversely, when TSV crosses below the zero line it indicates distribution or selling pressure, which typically precedes a move down in price.
Vechi 22 august 2011, 17:10
Mircea55's Avatar
Master Trader

Data înscrierii: ianuarie 2011
Posturi: 1,025
Mircea55 e pe drumul cel bun
Cornelius, unde-i , mai, thread-ul despre concursuri, ca astia doi vorbesc acum despre un indicator ?
-Ai zis ca l-ai mutat; unde?
Vechi 23 august 2011, 11:36
kosminv's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: mai 2011
Posturi: 21
kosminv e pe drumul cel bun
gasiti aici brokerii care au concursuri pe conturi demo

Forex DEMO Contests & Competitions 2011
Vechi 23 august 2011, 14:15
Mircea55's Avatar
Master Trader

Vad ca sint o multime de concursuri. Eu vreau sa va propun unul, ForexBall.
-Am participat la una dintre etape si mi se pare a fi un concurs bun, nu din perspectiva premiilor, care nu sint mari, ci a regulamentului simplu.
-Eu am participat atunci, nu ca sa il cistig, stiam ca nu am sanse, am vrut
doar sa termin pe tabloul principal, adica pe profit. N-am reusit.
-De la noi de pe forum l-am vazut acolo, cred, pe Danpav86 si citiva de pe Vamist. Poate au mai fost si altii, dar probabil cu alte nume de utilizator.
-M-am gindit ca ar fi interesant un concurs intre forumuri, al nostru si Vamist, in cadrul ForexBall. Ce credeti, ar fi posibil ? Un concurs, asa, ca intre prieteni.
-Administratorii celor doua forumuri l-ar putea organiza , nu, ?
-ForexBall incepe in 5 sept. E o provocare !!!
Vechi 28 august 2011, 16:56
Mircea55's Avatar
Master Trader

Vad ca nimeni nu are nici o parere despre propunerea mea. Sau e ceva cu concursurile astea ?
- Eu m-am inscris. Am o metoda noua pe care vreau sa o testez in conditii de "aproape" real. Dar, chiar, nu raspunde nimeni provocarii ?
-Ma lasati sa ma lupt singur cu lumea intreaga? . Pai, nu sintem prieteni ?
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off