In sus, Dane, in sus, ca asa mi-ar conveni mie
- Da`, ai dreptate, acum e intr-un canal descendent, numai ca se misca intre 1,30 si 1,32. Sa vedem in ce directie va sparge. Pina atunci, se pot specula miscarile din canal, care nu sint chiar asa de mici !. Pe TF-uri mici se pot face destui bani, pastrind intre timp si targetul mare, initial. Zic eu !. .
Mi-a activat Buy Stop-ul, la 1,3123. Am inchis la 1,3170 ; 45 pps. profit.
- Cu cei 90 pe long si 36 pe short de ieri, e o recolta buna, zic eu.
- Si tot in canalul dintre 1,30 si 1,32 .
In sfirsit, a iesit din canal. Mi-a activat Buy Stop-ul la 1,3230, dar acum problema e TL-ul ( rosu ). Daca strapunge, am sanse la TP -ul de la 1,3490.
Mircea, eu risc un short ... s-ar putea sa am dreptate, dar sa am dreptate prea devreme . Pentru long, ma incurca Fibo 38.2 peste care vad ca nu vrea sa treaca.
Mircea, eu risc un short ... s-ar putea sa am dreptate, dar sa am dreptate prea devreme . Pentru long, ma incurca Fibo 38.2 peste care vad ca nu vrea sa treaca.
Eu il vad altfel Fibo ala !.
-Folosesti ceva AutoFibo, ,cumva ?. Nu prea sint bune.
-Dar ,pina la urma poate fi si Sell. Riscul e prea mare, in schimb. Vad ca ai SL mare . Unde vrei TP-ul ? Si de ce neaparat Sell ?
P.S. -Pe IBFX se vad mai bine nivelele s/r.
__________________ Vesnic optimist.
Last edited by Mircea55; 07 februarie 2012 at 22:33.
Mi se parea ca e un pic "over-sold" ... oricum, am inchis pozitia la BE; dupa oscilator pretul poate sa ramana over-sold multa vreme. Posibil ca o sa mai creasca, nu stiu .
Ei,ei,.. oscilatorii..
- Daca iti plac oscilatorii, sa iti dau eu o metoda verificata de mine, da` sa nu spui la nimeni, Dane. Ti-o dau numai tie
- Merge doar pe M15, pe EURUSD ( pe prechea asta am verificat eu ).
- Pui pe grafic un MACD cu valorile : 35, 45 , 30 . Atit.
-Intri la intersectia liniilor si iesi cind barele acelea mici ajung la linia rosie a oscilatorului. Am pus pe grafic marcaje, ca sa vezi.
- Simplu, numai rabdare iti trebuie !!.
- Incearca. Merita .
Ei,ei,.. oscilatorii..
- Daca iti plac oscilatorii, sa iti dau eu o metoda verificata de mine, da` sa nu spui la nimeni, Dane. Ti-o dau numai tie
- Merge doar pe M15, pe EURUSD ( pe prechea asta am verificat eu ).
- Pui pe grafic un MACD cu valorile : 35, 45 , 30 . Atit.
-Intri la intersectia liniilor si iesi cind barele acelea mici ajung la linia rosie a oscilatorului. Am pus pe grafic marcaje, ca sa vezi.
- Simplu, numai rabdare iti trebuie !!.
- Incearca. Merita .
Interesanta metoda... O s-o prbez sa vad daca merge si pe M5
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.