nu asa functioneaza forumul aici nu avem serviciu de semnale. gindesti singur si analizezi chartul pe raspunderea ta. noi postam analize si nu sfaturi de tranzactionare. Nici o analiza postata aici nu este sfat de tranzactionare si te sfatuiesc sa nu te iei dupa ele atunci cind deschizi pozitie ca o faci pe riscul tau (daca joci pe cont real).
eu propun sa analizezi chartul si sa postezi si tu rezultatul analizei tale. iar noi te vom corecta sau te vom aproba.
Stiti vreun serviciu de semnale? poate fi chiar cu plata. pe net nu prea am gasit asa ceva. Stiu ca intrebarea mea nu e postata tocmai in sectiunea buna dar nu prea stiu unde si pe cine as putea intreba. ms!
nici un serviciu cu plata nu iti va aduce cistiguri. singurul mod de a face bani pe forex este sa inveti si sa operezi chiar tu. este UNICUL mod de a cistiga pe forex. iar asta iti va lua 1-2 ani de lucru pe demo, daca esti pasionat si chiar ai timp mult merge si dupa 6 luni.
daca cauti un mod de a face bani rapid, forexul nu este locul tau. sincer.
Pe fondul unei veşti proaste pentru USD (Fed va mai tipări bani), ultra populariazată şi aşteptată, the big boys au profitat de cererea imensă de Euro din partea traderilor novici şi au vândut masiv Euro.
Traderii novici au cumpărat chiar intr-un nivel de Rezistenţă. O rezistenţa reprezinta un nivel unde oferta bate cererea.
Alţii au avut stopurile pe la 1.385 şi când pretul a ajuns acolo, SL-urile sau adăugat la volumul de vânzare. Pretul a picat.
ultimele 2 zile au iesit in evidenta pe volumul tranzactionat,in special ieri ce pare o marcare de pozitii sau intrare short de "big boys".....tehnic,in special dpdvd monthly,1.36 ar trebui sa fie suport destul de solid care sa tina pe sentiment bullish sau pt. o retragere/consolidare daca acesta este inceputul unei schimbari de trend
ultimele 2 zile au iesit in evidenta pe volumul tranzactionat,in special ieri ce pare o marcare de pozitii sau intrare short de "big boys".....tehnic,in special dpdvd monthly,1.36 ar trebui sa fie suport destul de solid care sa tina pe sentiment bullish sau pt. o retragere/consolidare daca acesta este inceputul unei schimbari de trend
Salut Seba!! Pe graficul monthly varianta cu skewed triangle poti s-o elimeni de pe acum. Acest tip de triunghi se intinde de-a lungul si in directia trendului dominant ca si running flat. La tine el vine in directia opusa trendului dominant.
Probabil ma voi repeta, dar cind vedem ca se formeaza pe grafic o formatiune de tip triunghiulara mai rezonabil e sa o consideram drept combinatie de unde 1-2;1-2 decit wedge. Logica e simpla : combinatiile 1-2;1-2 se intilnesc mai des decit wedge-urile. La fel ar putea fi mai degraba o combinatie de tipul A-B;1-2 decit triunghi diagonal. La toate astea mai adaug ca este parerea mea personala si nu doresc s-o impun nimanui.
Bafta!!!
Salut Seba!! Pe graficul monthly varianta cu skewed triangle poti s-o elimeni de pe acum. Acest tip de triunghi se intinde de-a lungul si in directia trendului dominant ca si running flat. La tine el vine in directia opusa trendului dominant.
Bafta!!!
aha...stiam ca formatiunea respectiva,ca pattern ii apartine lui Dmitry Vozniy,despre care (autor cat si pattern) am citit cate ceva mai mult gasite in limba rusa si traduse prin google translate...posibil sa nu fii inteles bine conditiile de dezvoltare....mersi de completare.....daca ai ceva materiale despre pattern in engleza sau o sursa de analiza acestuia as aprecia mult....mersi
Skewed triangle este inca un model de continuare a trendului. Ceea ce o diferentiaza de restul tipurilor de triunghiuri este vectorul de miscare pe directia trendului general. Acest patern este continuatorul logic al figurei running horizontal triangle care la fel are prima jumatate a sa indreptata de-a lungul trendului general. Uneori il putem confunda cu un ending diagonal triangle, insa trebuie de tinut minte ca endingul este o figura impulsiva si nu corectiva.
In imagine avem un exemplu de skewed triangle(pe care l-am vazut si la tine Seba) format la perechea eur usd. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l memorizam este ca la aceasta figura elliott unda [D] obligatoriu trebuie sa fie mai mare decit unda [C]. Unda [B] nu este obligatoriu sa fie mai mare decit unda [A], adica sa treaca de inceputul undei [A]. Unda [C] nu trebuie sa depaseasca sfirsitul undei [A] , la fel unda [E] nu trebuie sa depaseasca sfirsitul undei [C].
Unul din primii care a publicat exemplu cu acest tip de triunghi este
Александ /FXO/ pe forumul fxo.ru , pe urma si alti colegi au inceput sa aduca exemple cu aceasta figura elliott. Denumirea initiala (cum i se zicea in popor) era "triunghiul care alearga" - "бегуший" daca e sa traduc mot a mot. In limba rusa sunt doi termeni: сдвигаюшейся si бегущий. Ambele traduse in engleza inseamna running. Mai tirziu d-ul Дмитрий Возный a publicat un ciclu de articole despre acest model grafic de comportare a multimii pe piata, dupa care in urma convorbirilor intretinute cu Prechter figura si-a primit denumirea sa oficiala.
Materialul este preluat si tradus din jurnalul pt traderi www.theignatpost.ru
Last edited by am_kabibi; 12 noiembrie 2010 at 13:04.
da...am inteles la vremea aceea proportiile de dezvoltare si structura caracteristica triunghiurilor orizontale dar nu stiam sau nu am inteles ca este de fapt un pattern de continuare de trend si se dezvolta NUMAI pe directia acestuia...l-am interpretat in ambele situatii,gresala mea....mersi de lamuriri si atentionare
The essence is the idea of learning to be comfortable with the uncomfortable.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.