in cazul de fata,un flat clasic( val "a" este un abc),(c)-ul nu trebuie sa coboare mai jos de val.(a)....se poate "complica"treaba daca se transforma intr-un dublu zig-zag si sa coboare mai jos,caz in care,valul acesta in desfasurare ar trebui sa aiba o structura de abc la randul lui,iar pana acum nu o are
datele in detaliu pe categorii apoi pe fiecare categorie in parte cati short si cati long/nr. de contracte etc....asa e,sunt in urma cu o saptamana,ca sa proceseze ei informatia(se zice ca)....in general pe evolutie ca volum le gasesti aici in forma grafica end of day Commodity Futures & FOREX Price Charts ,pe baza careia poti sa-ti faci o analiza......n-am stiut despre Citi,si in orice varianta luata in calcul nu rezulta c-au iesit "rechinii" de pe long euro inca,din contra....acuma si ei intre ei sunt pozitionati contra,normal,nu pot fi toti pe aceeasi parte...stam cu majoritatea in cazul acesta
TRADE WHAT YOU SEE, NOT WHAT YOU THINK
da mersi..stiu de el,inconvenientul major e ca proceseaza ordinele care sunt doar prin intermediul lor,oricum e un broker respectabil si merita atentie,si asa cum recomanda autorul ei,ar fi bine de interpretat statistica respectiva ca si contrarian indicator
da mersi..stiu de el,inconvenientul major e ca proceseaza ordinele care sunt doar prin intermediul lor,oricum e un broker respectabil si merita atentie,si asa cum recomanda autorul ei,ar fi bine de interpretat statistica respectiva ca si contrarian indicator
Salut!! Presupun ca ar fi si logic asa avind in vedere statistica celor care pierd si celor care cistiga zilnic pe piata.
salutare....in principiu asa zic si eu,insa este un canal in care au aparut destul de agresiv vanzatorii,e si sfarsit de luna,prefer sa mai astept......nu faci numai i-day? daca-mi dau bine seama!!!!!
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.