in principiu raman la parerea din ultimul grafic pe H4,ca reprezinta un punct important de posibil reverse/consolidare....luand insa doar ultimul swing separat,si pe date foarte bune astazi peste 10 min. ,este foarte posibil sa-l vedem tasnind la 1.3200
de unde "marii analisti" au tras deja concluziile de scaderi masive pe stock si deasemenea vanzare de dolari si aur,de fapt cred c-au ramas blocati cu setarile pe short....eu am renuntat de mult sa le inteleg logica "concluziilor" dar poate fi interpretat ca si "indicator de atentionare"-foarte posibil ca nu se va intampla asa ceva
salutare...euro la 1.33,numar rotund,zona ce are ceva istoric ca S/R,8 saptamani de crestere ( fibo nr.),un procent de evolutie in timp al swing-urilor care se respecta f. bine pe e/u in special la tf-uri mari....o spargere peste ar putea insemna cel putin inca 5 saptamani de crestere,la o respingere ne putem astepta la 3-5 saptamani de consolidare sau scadere in prima faza
Sunt câteva rezistenţe puternice pe euro pe toate TF-urile. Daily se zbate cu 1.33-1.34. Brakeout-ul de vineri nu mi se pare un breakout de încredere având în vedere că a fost pe fondul NFP-ului. Să vedem ce fac the big boys. Muta preţul mai sus sau nu vor să cumpere la nivelul acesta.
Weekly e a intrat între ema-uri şi are şi dacă reuşeşte să iasă dintre ema-uri îl aşteaptă o rezistenţă puternica la 1.35-1.36
Sunt câteva rezistenţe puternice pe euro pe toate TF-urile. Daily se zbate cu 1.33-1.34. Brakeout-ul de vineri nu mi se pare un breakout de încredere având în vedere că a fost pe fondul NFP-ului. Să vedem ce fac the big boys. Muta preţul mai sus sau nu vor să cumpere la nivelul acesta.
Weekly e a intrat între ema-uri şi are şi dacă reuşeşte să iasă dintre ema-uri îl aşteaptă o rezistenţă puternica la 1.35-1.36
Inainte sa fac ceva vreau să văd ce fac the big boys.
"Tara ne-a facut onoarea sa ne puna pe umeri tresele. Sa nu o dezamagim" - sublocotenent Ciutea din Armata Regala Romana, detinut in lagarul sovietic de la Oranki,1945 http://blog.procese-avocat.ro/
All Your Pips Are Belong To Us!
agresivitatea cu care a cazut(pret/timp) ma face sa cred c-am avut o miscare majora up incheiata,motiv pt. care am regandit structura interna a acesteia...daca intuitia este buna,urmatoarea tinta de pret pana la sfarsitul lunii,ar fi mai degraba catre 1.25
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.