Discuţia "EURUSD - Analiza" din forumul Discuţii generale; Salut popor.Eu am sentimentul ca se schimba treaba de maine.Parca mergem in sus.Se termina si ...
cel mult un profit taking si poate vad si eu retestarea dorita
"Tara ne-a facut onoarea sa ne puna pe umeri tresele. Sa nu o dezamagim" - sublocotenent Ciutea din Armata Regala Romana, detinut in lagarul sovietic de la Oranki,1945 http://blog.procese-avocat.ro/
Eu nu am vazut asa miscare
Poate cei care au mai multi ani au avut parte de asa ceva.
Chiar ca nu stiu unde se opreste.Probabil la 1-1.Intr o luna suntem acolo.
eu ma oftic ca nu am riscat mai mult. nu cred sa mai prindem curand asa o ocazie, sa fie atat de evident ca o valuta se duce in jos.
cred si eu ca ne apropiem de o pauza in downtrend, din cate am observat, cand ziarele reactioneaza si prognozeaza ce-i mai rau, e de obicei semn ca miscarea a pierdut din vigoare.
Eu nu am vazut asa miscare
Poate cei care au mai multi ani au avut parte de asa ceva.
Chiar ca nu stiu unde se opreste.Probabil la 1-1.Intr o luna suntem acolo.
Muta pe Weekly si vezi in Sept - Oct 2008 si vezi miscari de magnitudine asemanatoare.
Concluzia de anul asta de pe Euro e ca e periculos sa incerci sa prinzi in mana un cutit care cade. Oricum am intoarce-o in 2010 pe Euro profiturile groase s-au facut (si se fac) pe short. Orice TL/SR/FIBS au aparut in calea trendului down nu a avut aprope nici un efect. Nu-mi fac iluzii ca o sa aiba in viitor. Cand s-o intoarce trendul o sa se vada clar pe grafic. Pana atunci orice incercare de long e fara rost.
Ce-mi pare rau e ca am fost la un pas sa intru short pe EURJPY acum cateva zile si pana la urma hotarat ca ne clar setupul si am stat pe margine. M-am uitat azi pe grafic si hop pica piata de parca n-are fund, dar fara mine. Well next time.
am impresia ca masurile uniunii pentru salvarea greciei nu sunt suficient de convingatoare. si daca ar fi numai problema asta, dar nu, mai sunt si alte state membre in situatii limita. euro pare sa se duca in jos big time si se aud deja voci care prognozeaza o paritate cu dolarul, in viitorul apropiat.
Tehnic vorbind, încă nu-i totul pierdut pt Euro. Se află deasupra unui suport. Dacă trece de acest suport atunci îmi pare că-i all the way down. Dar suportul s-ar putea să ţină. Nu ştim acum ce va fi. Să vedem.
Momentan sentimentul bearish domină Euro. Trendul acela e ca un TIR fară frâne coborând Feleacu (cine-i de prin Cluj ştie), care de obicei nu se opreşte numa în centru după ce o spart nişte maşini şi casa (este o casă care-i suportul tirurilor)
de asemena, Euro a venit de jos de tot. EURUSD = 1.000 nu pare o chestie ieşită din comun. Multe trenduri crescătoare au avut retraceuri de 61.8% sau 78.6%. Euro putând reveni iar spre noi maxime. Asta într-un timeframe de câţiva ani.
P.S. Lasand predictiile si scenariile posibile la o parte e clar ca suntem in downtrend pe timeframe-urile unde tranzactionam, adica de la Daily in jos.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.