Discuţia "EURUSD - Analiza" din forumul Discuţii generale; Alrighty, o sa dezgrop thread-uri mai vechi si eventual daca gasesc indicatorii ii postez. Ce ...
Alrighty, o sa dezgrop thread-uri mai vechi si eventual daca gasesc indicatorii ii postez. Ce ai facut tu acolo, cred ca square of range in terminologia gann, faceam automat din 3 miscari.
Personal am renuntat la chestiile complicate de la gann inclusiv jenkins sau dementul de cowan. Ce am observat ca "functioneaza" e square of range dar aici problema calibrarea unitatii de timp care nu era constanta si de multe ori rata. In schimb cu ce am ramas sunt ciclurile de 90 & 144 de zile calendaristice, daca reusesc sa gasesc indicatorii o sa vezi ce efect pot sa aiba. Evident ca tranzactionarea lor profitabila e o alta poveste.
__________________ Trading truism: Your degree of frustration in a trade is proportional to the degree you were attached to an expectation.
a si chestia cu ciclicitatea...chiar ma intereseaza daca ai ceva in special la cea referitoare la numarul efectiv de candles,dar pana acuma n-am gasit asa ceva
"Tara ne-a facut onoarea sa ne puna pe umeri tresele. Sa nu o dezamagim" - sublocotenent Ciutea din Armata Regala Romana, detinut in lagarul sovietic de la Oranki,1945 http://blog.procese-avocat.ro/
Salut,
Ce parere aveti, credeti ca nr. crescut de joburi adaugate in Martie economiei americane vor intari dolarul in fata euro?
Vineri dimineatza am intrat short pe euro/dolar si seara eram in castig...credeti ca tendinta se va pastra si in saptamana ce vine? Mai ales daca mai vine si vreo veste proasta despre vreun deficit bugetar al unei tari din UE? Fundamental vorbind.
Salut,
Ce parere aveti, credeti ca nr. crescut de joburi adaugate in Martie economiei americane vor intari dolarul in fata euro?
Vineri dimineatza am intrat short pe euro/dolar si seara eram in castig...credeti ca tendinta se va pastra si in saptamana ce vine? Mai ales daca mai vine si vreo veste proasta despre vreun deficit bugetar al unei tari din UE? Fundamental vorbind.
orice stire si decizie politica/monetara este inclusa ca rezultat final in PA(price action)...ca si concluzie,orice decizie de deschidere a unei pozitii este luata exclusiv pe AT(analiza tehnica)....partea cu fundamentalul este mult prea subiectiva,o multime de interpretari si argumente pro-contra,vezi acum de ex. Jim Rogers este long euro iar Soros contraparte,fiecare cu argumente specifice si logice...nu tr. insa ignorat ca toti "greii"din piata isi justifica actiunea/pozitiile pe baza fundamentalelor,asa ca o excludere totala din analiza iarasi este o gresala dpmdvd,dar suntem prea "mici"sa mergem pe fundamentale...urmarirea acestora ne foloseste mai mult in sensul de a evita "sa fim in locul nepotrivit la momentul nepotrivit"sau sa ne protejam pozitiile deschise pe perioada unor stiri importante....ca si parere personala,am vazut multe analize fundamentale(AF)care o dau sus si tare pe aprecierea dolarului...nu prea cred;nu este nici o actiune concreta si nici interes din partea FED-ului sa o faca,deasemenea vezi cotatia AUD/USD si USD/JPY.....mai mult asistam la o depreciere in forta a euro si lirei in raport cu dolarul cu problemele din UE care nu se vor rezolva peste noapte,iar un euro tare nu este deasemenea pe placul UE,vezi iesirile la rampa din trecut a mai multor lideri UE referitor la aceasta
am tot zis ca o sa creez un thread despre fundamentale...stiri,zvonuri din piata,pozitiile "greilor'si justificarile fundamentale ale acestora etc. da sunt in criza acuta de timp....am plecat,ca urla nevasta dupa mine
TRADE WHAT YOU SEE, NOT WHAT YOU THINK
la un stil agresiv de trading mi se pare o intrare buna acum cu SL 1.3365 ,TP1-1.3420 ,SL la BE si TP2 eventual la 1.3450.......pt. unul conservator,doar o inchidere astazi peste 1.3450 ar fi de luat in seama
"Tara ne-a facut onoarea sa ne puna pe umeri tresele. Sa nu o dezamagim" - sublocotenent Ciutea din Armata Regala Romana, detinut in lagarul sovietic de la Oranki,1945 http://blog.procese-avocat.ro/
la un stil agresiv de trading mi se pare o intrare buna acum cu SL 1.3365 ,TP1-1.3420 ,SL la BE si TP2 eventual la 1.3450.......pt. unul conservator,doar o inchidere astazi peste 1.3450 ar fi de luat in seama
Pai jmecheria e un SL mic si de vazut pe Daily ce se intampla deseara.1.342 e o rezistenta importanta ,dar 1.346 mi se pare mai de luat in seama.
Asta in cazul daca nu merge in jos.
evident...m-am referit la un stil agresiv de trading,practicat in special i-day(nu vad cum se poate face asta de la daily in sus,e nonsense) in care ai in vedere orice miscare cu un RR acceptabil....cat despre SL,in orice situatie mi-e 15 maxim 20 pipsi
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.