Nu hedge fondurile sunt cei mai mari jucatori din piata, ci bancile centrale. Asa ca daca iese Bernanke sau Trichet si mai spun cateva "perle", chiar nu mai conteaza ce fac fondurile. In fine, trebuie totusi tinut cont si de pozitiile fondurilor, insa nu trebuie pusa prea mare incredere in ce fac ele... parerea mea.
Last edited by Cornelius; 28 Februarie 2010 at 15:08.
Eu nu stiu care e problema europenilor daca paritatea devine unu la unu.cand era 1 la 1.5 era bine?
De la greci ce sa te astepti...se ascund dupa deget ca romanii.Cauta alti vinovati pt incompetenta lor.E boala grea sa te uiti in oglinda...
mi se pare al naibi de greu de trecut 1.37 si ar tr. sa se vada si in pozitiile big boys,momentan pauza.....totusi zig-zag-ul acesta pe o evolutie normala ar tr. spart in sus
liniile de pe graficul daily nu sunt TL-uri ci unghiuri de evolutie de pe TF-ul monthly,weekly si daily ale swing-urilor principale...cam aceeasi panta se respecta in evolutiile viitoare
"Well I’m long the Euro because I expect them to come through this one okay. Either Greece is going to be papered over and they’ll give a blast to the Euro, or they’re going to let Greece go bankrupt. In my view, this is what they should do because then people would say, “Wow. They’re serious about sound economies in Europe.” That would make the Euro very strong. Then people would know they are not just going to print money or paper over failure.
Either way, I think there’s probably a rally coming. There’s a huge short position in the Euro and whenever there’s been a huge short position in anything, it’s sometimes profitable to go to the other side. So, I am long the Euro because I think there are too many pessimists.
Maybe Greece will go bankrupt and the Euro will collapse before people realize, “That’s good … that’s not bad.” Sometimes it takes a lot for perception to become reality or reality become perception."
Jim Rogers
salutare...o comparatie intre cele doua perioade,in care am tinut cont de relatia fibo(extensii,retrageri)dintre valuri,unghiurile de evolutie si timpul de dezvoltare...graficul este monthly si analizat strict ca si idee dpdvd al AT
Pe Weekly s-a oprit la 1.3500 si n-a reusit sa-l sparga timp de 3 saptamani, urmeaza o saptamana bullish si saptamana asta care are sanse sa se termine bearish.
Ca sa consider SHORT tre sa vad ca inchide weekly sub 1.35. Nici LONG nu imi surade daca inchide BEOB saptamana asta.
__________________ Win or lose, everybody gets what they want out of the market. Some people seem to like to lose, so they win by losing money.
Sunt SR uri de scalp
Trag la BE in functie de astea.
Io zic ca daca sparge mergem sub minime.Dupa un retest ...
TL ul asta trasat e important.Uitate ...unii zic ca e pus anapoda fara legatura.
Are reactie cum a dat in el.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.