Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Loc de dat cu capul!!!??

Discuţia "Loc de dat cu capul!!!??" din forumul Discuţii generale; Horatiu spunea odata ca"sa ne mai si ridem"". Aici ar fi locul.Putina destindere dupa o ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 26 februarie 2011, 16:17
aloha's Avatar
Trader

Data înscrierii: iulie 2009
Posturi: 133
aloha e pe drumul cel bun
Thumbs up Loc de dat cu capul!!!??

Horatiu spunea odata ca"sa ne mai si ridem"".
Aici ar fi locul.Putina destindere dupa o saptamina de stres.
Dar mai inainte de toate vreau sa lamuresc un lucru care a fost gresit inteles in ce ma priveste.
Cind am pomenit de acei 20 de ani de slujba in port,nu m-am gindit ca cineva se va duce cu gindul ca as fi simpatizant Base,mai ales ca am fost mult timp marinar.
Pe vremea lui nea Nicu,erau in port cam 20,000 de oameni in diverse firme.
Toti,dar absolut toti se uitau sa plece cu ceva in traista sau buzunar dupa o zi de munca.Oameni care luau ceva cereale,fructe(voiam portocale,ii faceam semne macaragiului care clatina putin cotzada,cadeau citeva lazi , care bineinteles erau adunate de cei care erau pe faza),alimente.Eu ma profilasem pe tigari.Orice om in acele timpuri avea nevoie de ''o tigara buna"",spaga era ca buna ziua,orice se rezolva cu spaga.
Am cumparat la mina a 2-a chiar la 3-a.Apoi mi-am spus:ce mama dracului,eu sunt baiat de oras.Si am ajuns direct la vapor,fara intermediari.
Cind toat lumea nu gasea tigari,eu gaseam.Este adevarat,aveam prieteni in tot portul.Cumparam si de la vamesi.
Am spus toate astea nu sa ma laud,nu-mi stain caracter,dar trebuia sa va introduc cumva in atmosfera portului.
Cind am pomenit de acei 20 de ani de port, am vrut sa spun ca nu era o zi de la Dumnezeu sa nu maintilnesc pe traictorie cu un un Seba sau altul ca el care sa-si umfle muschii la mine.
Daca am rezistat 20 de ani insemana ca ma pisam cu bolta pe Challangeri.
Si la vapor capitanii(sau Comandantul cum e la romani) ,toti aveau damblaua de a fura din hrana echipajelor.Capitanul are bani in casa bordului,din care se cumpara hrana pentru echipaj.Au fost momente,cind avind defectiune,m-am dus mai tirziu la masa de seara,cioarba am gasit(zeama lunga nu-i problema),dar felul 2 ,nu.Am fost Ofiter Electrician,nu ma laud,asta are coaie de elefant la vapor.Am luat receptorul de la radio sa chem dispecerul.Nu va vine sa credeti cum faceau dragorul si seful dragor(lucram atunci pe o draga).
Au trimis o salupa la mal si de la Cazino-ul din Mangalia,mi-au adus mincare numai sa tac.Dar sau inselat,le-am minact mincarea si la ziua(eram in tura de noapte) am vorbit cu Seful de Sectie. Inchipuiti-va ca din instinct nu-l pot simpatiza pe Base.
Am cunoscut 2 capitani extrem de cinstiti,dar doar 2 in 15 ani de navigatie.
Ce vreu sa spum?
E f greu sa fiu surprins de smecheri de 2 lei,chiar si de cei care se cred experti.
Horatiu,daca am facut o gresala cu acest post,stergel si iarta-ma.
Bafta tuturor.
ACM

Last edited by aloha; 26 februarie 2011 at 16:19.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 26 februarie 2011, 17:11
seba's Avatar
sharks hunter

Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
seba e pe drumul cel bun
...nu-si unfla nimeni muschii la tine "prietene"...esti tu prea unflat de grandomanie si prostie ca sa vezi si altceva in jurul tau....si apropo,n-am inteles nimic din ce vrei sa spui,dar tinamd cont ca-i weekend si un paharel,doua dupa sau inainte de masa mai merge,eu iti zic...hai noroc....dar nu abuza
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off