Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Oanda lansează Metatrader4 in 2011

Discuţia "Oanda lansează Metatrader4 in 2011" din forumul Discuţii generale; Am un cont Demo la Oanda pe USD - cont principal. Am incercat sa folosesc ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 18 februarie 2011, 19:04
Oblio's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: decembrie 2007
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 11
Oblio e pe drumul cel bun
Platforma Oanda versus MT4

Am un cont Demo la Oanda pe USD - cont principal. Am incercat sa folosesc MT4 pe contul principal, dar nu se poate. Asa ca am deschis subconturi in USD si CHF la care se bifeaza optiunea ptr MT4. Deci cele doua subconturi le pot vedea si in interfata Oanda si in MT4. Ce am observat?
1. Pozitiile deschise se vad in ambele platforme; se vad SL si TP
2. Daca pun un trailing stop in platforma Oanda, nu il vad in MT4 (TS pe Oanda e pe server, in MT4 e pe statia de lucru a utilizatorului)
3. Ordinele in asteptare puse pe MT4 se vad pe Oanda, DAR ordinele in asteptare puse pe Oanda NU se vad pe MT4.
4. Pe MT4 se pot pune doar ordine exprimate in microloturi (0,01) - loturi. Un ordin pus pe Oanda de 3.500 USD il vad pe MT4 ca 0,03 loturi.
Cam astea ar fi observatiile mele pana acum. Mai studiez si va tin la curent.
Numai bine.
Vechi 18 februarie 2011, 19:11
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,645
Cornelius e pe drumul cel bun
Lol, eu sper sa-i traga si pe ceilalti brokeri MT cu spread-ul in jos. Nano-loturi ofera si IBFX-ul daca iti deschizi cont mini. Insa ca spread, IBFX sunt mai slabi acum de cand au trecut la 5 zecimale fata de cum erau cand aveau 4 zecimale. Nu am mai prins demult pe EUR/USD spread de 2 sau sub 2. Sper ca Oanda sa-i forteze sa micsoreze spread-urile.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off