Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

FIBONACCI DAILY

Discuţia "FIBONACCI DAILY" din forumul Discuţii generale; Citat: Original postat de majorusa Aurel, 1. Eu nu tranzactionez MT4. Platforma mea este una ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 11 iunie 2011, 14:32
aloha's Avatar
Trader

Data înscrierii: iulie 2009
Posturi: 133
aloha e pe drumul cel bun
Thumbs up

Citat:
Original postat de majorusa Vezi post
Aurel,

1. Eu nu tranzactionez MT4. Platforma mea este una profesionala de trading. Contul meu este la un ECN. Dukascopy este banca si extrasele arata altfel decat stii tu din MT4. Uite iti atasez pentru placerea ta proprie position reportul pe astazi. Azi am avut o zi slaba pentru ca din pacate am avut muncitori in casa care mereu vroiau cate ceva Am sters referintele de trading si valoarea pozitiilor ca si orice sume in bani. Dar e simplu, daca scrie USD cu verde este pozitiv. Pentru scopul de fata ai toate intrarile mele de azi cu ora si minut. Poti sa le compari cu charturile.

2. Nu incerc sa pacalesc pe nimeni. Asa arata charturile in Jforex. Daca nu crezi du-te pe Dukascopy Bank SA | Swiss Forex Bank | ECN Broker | Managed accounts | Swiss FX trading platform, instaleaza demo si o sa te convingi.

3. "nu vrei sa arati extrasul sa nu vedem 5 pips,10 pips,toti luati la noroc?,fara un gram de strategie?" De unde stii ca sunt luati la noroc? Tu crezi ca daca eu nu tranzactionez pe H1 si H4 fac intrari la noroc? De ce crezi ca ar trebui sa tranzactionam toti ca tine? Am spus si ma repet. Eu fac scalping. Daca nu intelegi conceptul, citeste aici: Scalping Definition

4. Este foarte bine ca esti mandru de realizarile tale in Forex. Dar esti extrem de agresiv cand cineva discuta cu tine. Esti si foarte suspicios. De ce? Nu vreau sa-ti vand ceva. Ti-am zis eu sa intri acolo sau dincolo? Din contra, daca citesti cu atentie, am intrat lung exact in acea zona dar cu o alta strategie de trading. Am vrut doar un schimb de idei. Cat despre prepararea extrasului am dat doar un exemplu. Ca sa vezi cat este de relevant ce vrei tu. In plus eu nu copiez pe nimeni. Imi sustin doar parerea.

5. Si ca sa inchei, toate intrarile mele sunt tehnice. Nu poti sa faci scalping fundamental. Eu tranzactionez M15 cu confirmare in H1 si H4 pentru directia generala. Intrarile mele sunt in support sau rezistenta in fibo si ema. Atat.

P.S. Nu stiu de unde a aparut chestia asta cu "N-am sa deschid un cont de 10,000 Euro doar sa=ti arat tie ceva.Daca te uiti in interventiile mel anterioare,am spus ca voi sta fara probleme pe Demo pina voi fi sgur ca nu mai pierd." Ti-am cerut eu sa deschizi vreun cont undeva?
Ai pomenit tot timpul de ""acel cont amarit de citeva sute de dolari"".Trebuie sa repet la infinit ca nu marimea contului discutam,ci numarul de pips cistigati/pierduti,startegii????!!!!!Voi posta cu print screen,un raspuns de la Dukascopy,de anul trecut,cind am iesit pe locul 2 la JForex-Automate.Am fost descalificat pentru ca am avut mai mult de 10 tranzactii,neautomate,dar la "'Rulles scria clar""at least 10 orders????!!!!""",dar nu se facea mentiunea ca numai in varianta automata era valabila acea regula.Era o scapare a lor,dar nici morti n-au recunoscut-o.
Majourusa,am respecat un sfat al unui Trader Pro,am trecut prin mai multi brokeri.Cred ca din cei foarte cunoscuti,nu mi-a scapat niciunul si deci...nici Dukascopy.Multumesc pentru detalii...Stii bancul cu militianul de la stop??(nu stiu daca politistul mai sta in borcan ca pe vremuri).
""Un pusti admira militianul care dirija circulatia intr-o intersectie;dupa o perioada de timp,se opreste,baga semaforul si-l intreba pe copil:iti place pustiule?Ai vrea sa te faci militian?Pustiul:nu mai pot nene,sunt deja inclasa a v-a""
Majorusa ,am terminat de mult clasa a v-a,am trecut pe la Dukascopy deja.
No Comment.

[link scos]

Nr. contului inteleg sa-l ascunzi,dar sumele???
Multa Bafta
ACM

Last edited by soso; 12 iunie 2011 at 15:14. Motiv: Am scos link la situ hercules... aloha te rog frumos sa te abtii in a mai posta linkuri la situri de genul alora
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 11 iunie 2011, 18:17
Trader

Data înscrierii: noiembrie 2009
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 132
majorusa e pe drumul cel bun
Aurel,

Acesta este dialogul surzilor si pentru mine este pierdere de vreme. De aceea nu o sa mai postez pe thread-ul tau. Acesta este ultimul post. Nu te obosi sa-mi raspunzi la el. Nu ma mai intereseaza.

Nu stiu ce Trader pro te-a sfatuit sa treci pe la mai multi brokeri si nu stiu ce ai invatat din asta si ca sa fiu sincer nici nu ma intereseaza. Ma bucur ca ai trecut pe la brokerii aceia si ca ai fumat de mult Dukascopy dar mare pacat ca nu tranzactionezi live cu nici unul din ei. Asa este, ai terminat de mult clasa a 5-a dar mai ai pana termini facultatea si incepi sa tranzactionezi bani adevarati nu conturi de 14 USD. Mai vorbim cand o sa-ti tranzactionezi banii tai si o sa ai intrari initiale cifrate in loturi standard si stopuri ale caror valori in USD sunt mult mai mari decat cei 500 de USD equity de care ne tot spui ca i-ai tranzactionat live.

Felicitari pentru locul 2 la concurs. Si la mai multe. Citeam anul trecut un interviu cu castigatorul de la XTB care spunea ca nu are curajul sa intre live ca mai are de invatat. Surpriza, asa ai scris si tu in post-ul tau: "am spus ca voi sta fara probleme pe Demo pina voi fi sgur ca nu mai pierd." Asa ca succese in continuare.

Si ca sa intelegi, tocmai pentru ca nu marimea conteaza pentru tine ci numarul de pipsi, am sters sumele in USD si valorile loturilor. Pentru mine trading-ul inseamna bani nu pipsi. De aceea cat castig si cu ce equity ma priveste doar pe mine.

Imi pare rau ca avem acest dialog. Chiar am admirat rabdarea si incapatanarea ta si am si scris asta. Dar am gresit groaznic cand am indraznit sa-ti fac o sugestie legata de valoarea contului de demo. Mi-am atras un dispret teribil din partea ta si o serie intreaga de acuze. "Doavada, dovada"! Cred ca am dat destule dovezi ca stiu despre ce vorbesc. De aceea ma opresc aici. Esti extrem de plin de tine si orice ar spune altcineva tu stii mai bine. Iar strategiile tale sunt singurele bune.

In incheiere, iti urez sa devii trader-ul care vrei sa devii.

P.S. Si nu in ultimul rand, link-ul din raspunsul tau este spam.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 12 iunie 2011, 15:18
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de majorusa Vezi post
P.S. Si nu in ultimul rand, link-ul din raspunsul tau este spam.
Mersi majorusa de atentionare! Link scos si pe viitor aloha te rog frumos sa te abtii in a mai posta lunkuri de genul aluia. N-am inteles de ce l-ai postat.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off