Citat:
Original postat de majorusa
Aurel,
1. Eu nu tranzactionez MT4. Platforma mea este una profesionala de trading. Contul meu este la un ECN. Dukascopy este banca si extrasele arata altfel decat stii tu din MT4. Uite iti atasez pentru placerea ta proprie position reportul pe astazi. Azi am avut o zi slaba pentru ca din pacate am avut muncitori in casa care mereu vroiau cate ceva  Am sters referintele de trading si valoarea pozitiilor ca si orice sume in bani. Dar e simplu, daca scrie USD cu verde este pozitiv. Pentru scopul de fata ai toate intrarile mele de azi cu ora si minut. Poti sa le compari cu charturile.
2. Nu incerc sa pacalesc pe nimeni. Asa arata charturile in Jforex. Daca nu crezi du-te pe Dukascopy Bank SA | Swiss Forex Bank | ECN Broker | Managed accounts | Swiss FX trading platform, instaleaza demo si o sa te convingi.
3. "nu vrei sa arati extrasul sa nu vedem 5 pips,10 pips,toti luati la noroc?,fara un gram de strategie?" De unde stii ca sunt luati la noroc? Tu crezi ca daca eu nu tranzactionez pe H1 si H4 fac intrari la noroc? De ce crezi ca ar trebui sa tranzactionam toti ca tine? Am spus si ma repet. Eu fac scalping. Daca nu intelegi conceptul, citeste aici: Scalping Definition
4. Este foarte bine ca esti mandru de realizarile tale in Forex. Dar esti extrem de agresiv cand cineva discuta cu tine. Esti si foarte suspicios. De ce? Nu vreau sa-ti vand ceva. Ti-am zis eu sa intri acolo sau dincolo? Din contra, daca citesti cu atentie, am intrat lung exact in acea zona dar cu o alta strategie de trading. Am vrut doar un schimb de idei. Cat despre prepararea extrasului am dat doar un exemplu. Ca sa vezi cat este de relevant ce vrei tu. In plus eu nu copiez pe nimeni. Imi sustin doar parerea.
5. Si ca sa inchei, toate intrarile mele sunt tehnice. Nu poti sa faci scalping fundamental. Eu tranzactionez M15 cu confirmare in H1 si H4 pentru directia generala. Intrarile mele sunt in support sau rezistenta in fibo si ema. Atat.
P.S. Nu stiu de unde a aparut chestia asta cu "N-am sa deschid un cont de 10,000 Euro doar sa=ti arat tie ceva.Daca te uiti in interventiile mel anterioare,am spus ca voi sta fara probleme pe Demo pina voi fi sgur ca nu mai pierd." Ti-am cerut eu sa deschizi vreun cont undeva?
|
Ai pomenit tot timpul de ""acel cont amarit de citeva sute de dolari"".Trebuie sa repet la infinit ca nu marimea contului discutam,ci numarul de pips cistigati/pierduti,startegii????!!!!!Voi posta cu print screen,un raspuns de la Dukascopy,de anul trecut,cind am iesit pe locul 2 la JForex-Automate.Am fost descalificat pentru ca am avut mai mult de 10 tranzactii,neautomate,dar la "'Rulles scria clar""at least 10 orders????!!!!""",dar nu se facea mentiunea ca numai in varianta automata era valabila acea regula.Era o scapare a lor,dar nici morti n-au recunoscut-o.
Majourusa,am respecat un sfat al unui Trader Pro,am trecut prin mai multi brokeri.Cred ca din cei foarte cunoscuti,nu mi-a scapat niciunul si deci...nici Dukascopy.Multumesc pentru detalii...Stii bancul cu militianul de la stop??(nu stiu daca politistul mai sta in borcan ca pe vremuri).
""Un pusti admira militianul care dirija circulatia intr-o intersectie;dupa o perioada de timp,se opreste,baga semaforul si-l intreba pe copil:iti place pustiule?Ai vrea sa te faci militian?Pustiul:nu mai pot nene,sunt deja inclasa a v-a""
Majorusa ,am terminat de mult clasa a v-a,am trecut pe la Dukascopy deja.
No Comment.
[link scos]
Nr. contului inteleg sa-l ascunzi,dar sumele???
Multa Bafta
ACM