Mai foloseste careva de aici platforma etoro ? De cateva zile (cel putin mie) uneori dupa ce se conecteaza etc nu mai pot face nimic, pe orice as da cli nu merge. Insa la prechile valutare imi apare acolo in timp real cum cresc, scad. Acum sunt pe demo dar... cand oi fi pe real nu prea as vrea sa mi se intample asa ceva.
Schimba brokerul. Mie, acel broker cu interfata lui care seamana cu un joc pentru copiii sub 12 ani mi se pare ca transmite un mesaj fals despre ceea ce inseamna forexul... Parca ar invita pe incepatori sa bage banii transmitandu-le ca a face tranzactii pe forex este usor ca o joaca de copii. Mi se par dubiosi cu aceasta abordare. In plus nu inveti nimic folosind platforma lor.
Schimba brokerul. Mie, acel broker cu interfata lui care seamana cu un joc pentru copiii sub 12 ani mi se pare ca transmite un mesaj fals despre ceea ce inseamna forexul... Parca ar invita pe incepatori sa bage banii transmitandu-le ca a face tranzactii pe forex este usor ca o joaca de copii. Mi se par dubiosi cu aceasta abordare. In plus nu inveti nimic folosind platforma lor.
Mda... acum nu ma prea deranja ca eram pe demo dar... oricum nu vreau sa mi se intample asa ceva pe real. Ce broker mai este bun ? Oanda ? Pe Oanda mam inregistrat dar trebuie sa le trimit scanat o copie dupa o factura, buletin etc. si nu am nicio factura pe numele meu.
Mda... acum nu ma prea deranja ca eram pe demo dar... oricum nu vreau sa mi se intample asa ceva pe real. Ce broker mai este bun ? Oanda ? Pe Oanda mam inregistrat dar trebuie sa le trimit scanat o copie dupa o factura, buletin etc. si nu am nicio factura pe numele meu.
Pai, oricum orice broker o sa-ti ceara scanat ceva... buletin, factura utilitati etc. Daca-ti faci un cont, nu baga mai mult de 100 de dolari sau euro. Daca e sa-i pierzi, macar vor fi o lectie valoroasa facuta pe bani putini. Fa-ti si tu un cont la un broker care-ti ofera Metatraderul ca platforma, caci pe aici se vorbeste mult limba asta.
Pai, oricum orice broker o sa-ti ceara scanat ceva... buletin, factura utilitati etc. Daca-ti faci un cont, nu baga mai mult de 100 de dolari sau euro. Daca e sa-i pierzi, macar vor fi o lectie valoroasa facuta pe bani putini. Fa-ti si tu un cont la un broker care-ti ofera Metatraderul ca platforma, caci pe aici se vorbeste mult limba asta.
Vezi ca ai facut cont live (real) pt demo Oanda nu iti cere nimic scanat.
Eu am folosit (demo) si trading121, Oanda, MT4, SWTX si acum (foarte placut impresionat) Startrade360
Starttrade mi se pare extrem de complexa dupa 7 zile inca nu am descoperit toate instrumentele de lucru. Softul este intuitiv, graficeel stabile si flexibile, destul de configurabile, o seama de indicatori predefiniti inclusiv tridentul de care vb dl Dologa
salutare
nu stiu cat de potrivit e intrebare cu threadu in care o postez
am deschis un sel pe eur/ nzd azi inainte de a se deschide sesiunea Londra, dupa un timp " brocherul i-mi inchide pozitia, la acelasi spread indicat in imagine,
ma lamureste cineva ce porcarie e asta??
highul barei la care mi-a inchis pozisia era la 2.5 spreaduri mai jos de stop loss
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.