Winning Methods of the Market Wizards with Jack Schwager Discuţia "Winning Methods of the Market Wizards with Jack Schwager" din forumul Discuţii generale; am de mai demult acest workshop pe calculator si pt ca azi l-am revazut, m-am ... |
 |

25 octombrie 2010, 23:00
|
 |
trading since 2008
|
|
Data înscrierii: mai 2008
Locaţie: UK/Romania
Posturi: 108
|
|
|
Winning Methods of the Market Wizards with Jack Schwager
am de mai demult acest workshop pe calculator si pt ca azi l-am revazut, m-am gandit sa-l uploadez, sigur sunt si altii interesati.
aici este un preview.
Foarte indicat pt fanii seriei Market Wizards.
download link

25 octombrie 2010, 23:05
|
 |
Liquidity Provider
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
|
|
Io-s fan MW, acum aduc video-ul, mersi!

31 iulie 2011, 16:35
|
 |
trading since 2008
|
|
|
|
un alt film interesant, Michael Covel - Broke: The New American Dream
link-urike de pe fileserve sunt functionale.

18 martie 2012, 16:55
|
 |
trading since 2008
|
|
|
|
|

01 aprilie 2012, 01:23
|
 |
trading since 2008
|
|
|
|
in iunie va aparea partea 4 din seria Market Wizards
Wiley: Hedge Fund Market Wizards

10 aprilie 2012, 02:16
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: decembrie 2008
Locaţie: Montreal
Posturi: 63
|
|
|
m-as fi inscris si eu printre fanii "market wizards", daca nu as fi avut asa, un feeling ca baietii aia de fapt faceau tot posibilul sa NU vorbeasca despre strategia/strategiile lor. sfaturile sunt foarte generale, bune, ce e drept, dar nu e nimic acolo de care sa te poti agata.
cartile sunt excelente ca factori motiovatori, dar acolo se si opreste valoarea lor practica.
|

10 aprilie 2012, 21:37
|
 |
trading since 2008
|
|
|
|
N-as fi asa radical incat sa spun ca faceau tot posibilul sa evite sa vorbeasca despre strategiile lor. Degeaba prezinta un market wizard sistemul lui in toate detaliile, avand o personalitate diferita de a mea, e foarte putin probabil sa mi se potriveasca exact. Scopul cartilor astora, pe langa motivare, e de a prezenta o multitudine de abordari verificate drept profitabile, in ideea ca fiecare sa-si creeze propriul sistem adaptat personalitatii sale.

11 aprilie 2012, 09:58
|
 |
Liquidity Provider
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
|
|
|
Daca sistemul e complet mecanic, cum e la multi dintre ei, ar fi complet aiurea din partea lor sa il faca public. Nimic nu e gratis, mai ales sistemele respective in care s-au investit milioane de dolari.

11 aprilie 2012, 20:27
|
 |
Trader
|
|
|
|
|
corect, dar as fi fost multumit si cu un sistem la care au renuntat cu ani in urma, numai asa, ca sa vad cum e gandita o strategie de catre unul care stie ce face.
GubyIQ: chestia asta cu strategia care trebuie neaparat sa se potriveasca personalitatii mi se pare overrated. sa se potriveasca orarului fiecaruia da, dar daca e o strategie buna si da roade, ma doare fix la basca daca e potrivita personalitatii mele sau nu. ca oricum trebuie sa lucram la anumite aspecte ale acestei personalitati, cum ar fi vointa, calmul, samd.
|

11 aprilie 2012, 20:37
|
 |
Trader
|
|
|
|
|
apropo de vointa - care mi se pare elementul de baza in personalitatea unui trader de succes: a scris un psiholog american o carte foarte interesanta, in care dovedeste beneficiile vointei si modalitati de antrenare a respectivei trasaturi.
si omul ala observa o chestie deosebit de interesanta: vointa e ca un muschi, daca nu e antrenat, dupa cateva instante in care o folosesti se epuizeaza.
dadea exemplu un studiu in care subiectilor li se dadea o tema care cerea un mare efort de vointa. apoi, dupa o pauza, urma o alta tema similara. si apoi inca una. si s-a intamplat ceva de genul ca la prima tema 80% au fost la inaltime, la a doua cam 50%, iar la a treia au abandonat cam toti.
|

11 aprilie 2012, 20:43
|
 |
Trader
|
|
|
|
|
asta e o explicatie destul de coerenta de ce unii traderi de succes fac, intr-o buna zi, o greseala de incepatori si-si pierd mare parte din capital.
sa ramai concentrat si sa nu te ia valul mi se pare caracteristica de baza a unui bun trader
|
 |
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi