Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

schimb de idei

Discuţia "schimb de idei" din forumul Discuţii generale; Ma preocupa forexu ca si pe voi , dar uneori cand vreau sa vorbesc cu ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 24 octombrie 2010, 18:37
n33dw33d's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: martie 2010
Locaţie: Satu Mare
Posturi: 28
n33dw33d e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la n33dw33d
schimb de idei

Ma preocupa forexu ca si pe voi , dar uneori cand vreau sa vorbesc cu cineva despre forex sau de vreo strategie toti habar nau ce vreau si toti vin ca e un joc de noroc.... deci as vrea sa stiu daca e cineva dispus sa ne scriem sau sa vorbim pe mess sau orice, ar fi bine sa-mi zica si mie cineva care strategie ar fi mai buna si dece, la fel si eu pot argumenta o strategie care mio arata cineva, deci datimi un pm sau contactati-ma pe adresa de pe profil daca aveti chef si voi de talk .... o seara placuta in continuare
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 25 octombrie 2010, 05:01
seba's Avatar
sharks hunter

Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
seba e pe drumul cel bun
nu o sa stea nimeni la povesti private sau sa se ocupe persoanal de instruirea cuiva,pur si simplu din lipsa de timp...o vor face insa acei "profesionisi" care-ti vand sisteme,semnale sau mai stiu eu ce balarii,pe scurt,nu cred ca traiesc din trading...."meseria" asa,poate mai mult ca oricare alta,"se fura"printre randuri,multa rabdare si studiu individual....nu inseamna ca ceea ce practic eu va fi neaparat profitabl si pt. tine...in ziua de azi ai toate avantajele:acces la net,informati si strategii pe care le poti testa pe tipuri de platforme demo etc.totul depinde doar de tine....as fi vrut si eu la inceput sa beneficiez de acestea,dar pe vremea aceea,in Romania,internetul era de domeniul SF-ului

Last edited by seba; 25 octombrie 2010 at 05:04.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 25 octombrie 2010, 08:32
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de seba Vezi post
...in ziua de azi ai toate avantajele:acces la net,informati si strategii pe care le poti testa pe tipuri de platforme demo etc.totul depinde doar de tine....as fi vrut si eu la inceput sa beneficiez de acestea,dar pe vremea aceea,in Romania,internetul era de domeniul SF-ului
Ma gandesc daca nu cumva ai avut un avantaj pentru ca nu aveai acces la toate informatiile din ziua de azi ce circula pe net!
Vechi 25 octombrie 2010, 08:48
DanDVD's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: septembrie 2010
Locaţie: Paşcani, jud.Iaşi - România
Posturi: 23
DanDVD e pe drumul cel bun
În funcţie de tipul investitorului, Forexul poate fi privit ca un joc de noroc sau drept o investiţie.

Îţi recomand să citeşti cartea lui Robert Kiyosaki, "Cadranul Banilor", ce are un capitol destinant celor şapte tipuri de investitori.

Cei pasionaţi de "jocurile de noroc" se află în secţiunea 3-c - în care sunt descrişi investitorii aşa-zişi "inteligenţi".

Îţi voi reda câteva fragmente:

"În investiţii, cei pasionaţi de "jocurile de noroc" sunt porecliţi "porci" de către investitorii profesionişti. În timp ce "cinicul" este precaut peste măsură, "jucătorii" nu sunt îndeajuns de precauţi.

Ei se gândesc la bursă, sau la orice altă piaţă de investiţie, ca la mesele de joc de la Las Vegas.Totul ţine de noroc. Aruncă zarul şi roagă-te la Dumnezeu.

Aceşti oameni nu respectă nici un fel de reguli sau principii. Vor să acţioneze precum "mahării", motiv pentru care mimează acest comportament, până când câştigă sau pierd totul. Ultima variantă este cea mai probabilă. Mereu pe urmele "secretului" investiţiilor sau a "Sfântului Graal". Mereu în căutarea unor metode noi şi miraculoase de de investiţii.
Nu sunt adepţii sârguinţei pe termen lung, ai studiului sau ai cunoaşterii. Ei caută întotdeauna "ponturi" şi "scurtături".

Sunt cei care dau buzna la acţiunile legate de bunurile de larg consum, oferte publice iniţiale(IPO), petrol şi gaze, vite, acţiuni ieftine şi orice altă investiţie cunoscută pe această lume. Le place să utilizeze tehnici "sofisticate" de investiţie. Se avântă cu capul înainte în "joc", fără a şti cine sunt jucătorii sau cine face regulile.

Aceşti oameni sunt cei mai proşti investitori pe care i-a cunoscut vreodată planeta. Întotdeauna încearcă să dea marea lovitură. De obicei marea lovitură este un mare fâs.

Când sunt întrebaţi cum se descurcă, răspund mereu ori că sunt "chit", ori că sunt "puţin peste". În realitate, au pierdut bani, mulţi bani. De cele mai multe ori sume uriaşe.

Acest tip de investitor pierde bani în 90% din cazuri, dar niciodată nu vorbeşte despre pierderile suferite. Povestesc numai despre "lovitura" pe care au dat-o cu şase ani în urmă. Îşi închipuie că au avut acel succes pentru că au fost inteligenţi, fără să-şi dea seama că de fapt au avut un noroc chior. Părerea lor este că nu au nevoie decât de "marea afacere", după care drumul spre glorie le va fi pavat.

Societatatea îi numeşte "jucători incurabili". În realitate, atunci când vine vorba despre investiţii, sunt pur şi simplu leneşi."
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On