Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

SGDJPY - nedumerire.

Discuţia "SGDJPY - nedumerire." din forumul Discuţii generale; In ultimul timp am observat ca, pe la miezul noptii, in fiecare seara, SGDJPY face ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 20 octombrie 2010, 23:59
crm's Avatar
crm crm e offline
FX Trader.

Data înscrierii: ianuarie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 111
crm e pe drumul cel bun
SGDJPY - nedumerire.

In ultimul timp am observat ca, pe la miezul noptii, in fiecare seara, SGDJPY face o figura cam ciudata (pe M15), careia nu-i gasesc explicatia - ma refer la ultimele trei lumanari din imaginea atasata, in special la antepenultima, si la felul in care se continua, adica de unde incepe urmatoarea - are un (fel de) gap...

Captura este de pe platforma demo - contul real e la acelasi broker, dar, acum ceva timp, clientii avand conturile cuprinse intre nr. xxxxx si nr. yyyyy am fost mutati pe alt server, si a trebuit sa descarc iar MT4, cu setarile pt. noul server, ca nu reuseam sa le modific, asa ca am contul real pe "o platforma", iar contul demo pe alta.

Si mai ciudat este ca, desi graficele seamana, pe demo am "caderea" (numarand de la dreapta spre stanga, lumanarile 3 si 4, ca de la patru a inceput de fapt sa cada) de 280 pips (eu am cinci zecimale), iar pe real doar 111...

Deja incep sa-mi pun intrebari asupra brokerului / platformei.

Am rugamintea la cei care au SGDJPY in platforma sa se uite si sa-mi spuna si mie cum este la ei.

Daca-mi puteti da si o explicatie asupra repetivitatii acestei miscari, ar fi si mai bine...
Imagini ataşate (micşorate)
sgdjpy.jpg 
Afisari: 33 
Marime: 46.5 KB
ID: 5090  
Vechi 21 octombrie 2010, 00:16
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
exoticele astea şi mai ales pe TF-uri mici, au foarte multe gap-uri din cauza lipsei de lichiditate. Se pot tranzacţiona la preturi haotice şi de aia ai comportamentul acesta.
sgdjpy_m15_21.10.png 
Afisari: 30 
Marime: 16.8 KB
ID: 5091  
Vechi 21 octombrie 2010, 00:28
crm's Avatar
crm crm e offline
FX Trader.

crm e pe drumul cel bun
Nu ma mira aparitia unui gap, ma mira faptul ca se tot repeta, cam in acelasi moment.

In graficul atasat de tine arata mai normal, se inchide prima lumanare (ma refer la cele doua mai mari) de scadere, si urmatoarea se deschide mai jos, continuand scaderea.

La mine arata mai ciudat, e lumanarea 4 (numar iar de la dreapta la stanga) de scadere, care se continua normal cu lumanarea trei, tot de scadere (cea mare), iar lumanarea 2, tot de scadere, incepe de undeva de sus, aproape de unde a inceput si lumanarea 3.

Si cel mai mult ma intriga diferenta de valoare intre ce este pe demo si ce e pe real.

Last edited by crm; 21 octombrie 2010 at 00:31.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 21 octombrie 2010, 08:57
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
cine te pune sa te joci cu exoticele?
Vechi 21 octombrie 2010, 14:05
crm's Avatar
crm crm e offline
FX Trader.

crm e pe drumul cel bun
Nu tranzactionez pe termen lung, si nu vizez TP-uri mari, sunt mai degraba scalper, asa ca mi-am ales perechile cu cele mai mici spread-uri -- cand vanezi cate 10 pips intr-o tranzactie, spread-ul conteaza.

Oricum, pe exotice intru destul de rar, din cele 12 perechi pe care le am pe "tabloul principal" tranzactionez, in general, 7.

Intrebarea am pus-o mai mult pt. ca ma intriga ce se intampla "acolo", nu pt. ca m-ar afecta foarte tare.

P.S. Ca fapt divers, tranzactia respectiva (se vede in captura pe care-am atasat-o ca aveam tranzactie deschisa, pe minus) s-a dus in TP, in cursul noptii.
Vechi 21 octombrie 2010, 14:18
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Cristiane, din chartul postat de tine nu-mi dau seama ce-i dubios la perechea asta. Întradevăr diferenţe de grafic sunt dar nu e ceva neobijnuit.
Vechi 21 octombrie 2010, 14:55
crm's Avatar
crm crm e offline
FX Trader.

crm e pe drumul cel bun
Poate reusesc sa fiu mai clar:

In primul atasament am marcat cu sageata lumanarea de aseara (in partea dreapta, cu zoom pe grafic); mi se pare ciudata lumanarea respectiva prin prisma felului in care continua graficul, (cam) din acelasi loc din care a inceput lumanarea -- este o lumanare lunga, raportat la cele de langa ea putem spune un rally de scadere, urmata de un gap pozitiv -- graficul, fara respectiva lumanare, are o perfecta continuitate.

Daca se intampla doar o data nici nu-mi puneam semne de intrebare, dar faptul ca se tot repeta, cam in fiecare seara, intre ora 22 si ora 0, ma mira -- in stanga se mai vede o miscare asemanatoare, marcata cu alta sageata, iar in celalalt atasament inca trei, marcate si alea (si mai sunt, deruland graficul, si mai in urma).
sgdjpy1.jpg 
Afisari: 25 
Marime: 42.7 KB
ID: 5098   sgdjpy2.jpg 
Afisari: 29 
Marime: 47.8 KB
ID: 5099  

Last edited by crm; 21 octombrie 2010 at 15:00.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On