Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Analize Fundamentale

Discuţia "Analize Fundamentale" din forumul Discuţii generale; US NF Employment 15:30 Bucurersti Forecast 194K Previous 244K Aici factorul surpriza este de 70 ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 03 iunie 2011, 10:41
aloha's Avatar
Trader

Data înscrierii: iulie 2009
Posturi: 133
aloha e pe drumul cel bun
Thumbs up US NF Employment

US NF Employment 15:30 Bucurersti
Forecast 194K Previous 244K
Aici factorul surpriza este de 70 K.
Deci la 260k Sell GBP/USD sau EUR/USD ,si o rata a somajului neschimbata,9.0%.
La 124K sau mai rau si o rata de 9.0% Buy GBP/USD sau EUR/USD.
Atentie,daca nr de someri este mic(diferenta dintre forecast si anuntat) dar va fi o cu totul alta valoare la rata somajului( alta valoare in loc de 9.0%),piata va actiona in functie de acesta.
Multa Bafta
ACM
As fi scris mai multe,dar nu sunt acasa si lucrez cu o conexiune wireless ,moca,de la RDS.Cade din minut in minut,nu stiu ce are,de obicei merge bine.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 03 iunie 2011, 15:08
aloha's Avatar
Trader

Thumbs up NFP-After

Normal in prima jumatate de ora astept.N-am lansat nici o comanda.Cu toate ca pretul pe EUR/USD si pe GBP/USD a urcat circca 30 Pips ,apoi a coborit cam 50,trendul este Up,Bullish.Pretul se comporta ca o bila la biliard,loveste manta si ricosaza.Manta noastra este lower band dela Bollinger Bands.Acum va urca pretul.Dupa cifrele anuntate,cam 100 pips pina pe la 8 PM,Bucuresti.
Asta daca la ora 17 nu e ceva surpriza.
Mlta Bafta
ACM
Deja in timp ce scriu ,urca.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 06 iunie 2011, 17:54
aloha's Avatar
Trader

Thumbs up Analize Tehnice Vs Analize Fundamentale

Ambele sunt bune,dar si mai bune daca sunt combinate.Analizele tehnice ne arata ce s-a intimplat in trecut si prezentul.AF anticipeaza viitorul si nu cred ca exista vreun trader sa nu vrea sa stie ce va fi in urmatoarele ore de ex.
Exista un tabel,il mai pun o data cu stirile economice pe tari si cu numarul aprox de pips generati de acele stiri.Nu exista in momentul asta in lume un trader care sa spuna:in urmatoarele 2 sau 3 ore pe EUR/USD(de ex.) se va misca 149 de pips.Nimeni nu cistiga toti pipsii generati de piata,nu se poate asa ceva.Cine spune ca poate bate cimpii.
Forexfactory ofera(nu stiu citi l-au butonat la singe) multe posibilitati.Nici nu va trebuie tabelul meu(primit ,nu e u l-am facut),va trebuie rabdare si timp.
Sa luam exemplul Non Farm Payrolls,vrem sa tranzactionam fara surprize pe cifrele anuntate.Vineri de ex.la 15:30,am stat in banca mea(m-am ars de multe ori si m-am lecuit de spike)in prima jumatate de ora. Apoi a fost simplu.Dar cum faci fara tabelul cu pricina??Te duci la Forexfactory,apesi butonul ""Calendar"",apesi butonul ptr luna si alegi;apoi alegi data.NFP se anunta in prima zi de Vineri din luna,aici e simplu.Vezi ce cifre au fost anuntate,deschizi o harta,Netdania,buna si gratis.Netdania ptr ca permite o derulare usoara in comparatie cu alte harti.Deci,ai ales luna la Forexfactory,ziua cu cifrele anuntate si ai si harta din acea zi.Simplu,vezi cum a reactionat piata la cifrele respective.Poti vizualiza chiar citeva luni,de ce nu toate 12,si sa-ti faci un mic jurnal,cu cifrele NFP si cu efectul din piata.
E putina munca dar nu e de speriat.Se poate face acest mic""control""cu orice stire economica.
Am ajuns la Analize Fundamentale tocmai pentru ca ofera o sansa unica,aceea de a sti ce se va intimpla in viitor,in comparatie cu cea Tehnica,care arata cel mult... prezentul.Am postat 3 imagini:
una e din Aprilie,alta din Martie si un unde se vad lunile in meniul lunilor.
Multa Bafta
ACM
Imagini ataşate (micşorate)
1.jpg 
Afisari: 37 
Marime: 97.2 KB
ID: 5935   2.jpg 
Afisari: 33 
Marime: 100.9 KB
ID: 5936   3.jpg 
Afisari: 31 
Marime: 93.3 KB
ID: 5937  
Vechi 20 iunie 2011, 07:26
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,645
Cornelius e pe drumul cel bun
Ce parere aveti despre articolul asta?
Vechi 20 iunie 2011, 08:21
papanasergiu's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: februarie 2010
Locaţie: R.Moldova, Cahul
Posturi: 504
papanasergiu e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Skype™ la papanasergiu
Luna iulie va fi cruciala pentru economia SUA. Urmeaza sa fie aprobat de catre congres a planului care ar duce la majorarea gradului de indatorare. Intrarea SUA in incapacitate de plata ar duce la o criza mult mai profunda ca cea din 2007
Vechi 20 iunie 2011, 08:59
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Data înscrierii: martie 2008
Posturi: 1,645
Cornelius e pe drumul cel bun
Pai majorarea gradului de indatorare, eu nu-l vad decat o amanare a... ce?
Vechi 20 iunie 2011, 10:32
papanasergiu's Avatar
Trader Senior

Ai dreptate, e doar o aminare

Ceea ce va fi e mai rau decat a fost in anii '30. Piata e atit de globalizata incat un zvon produs intr-o parte poade duce la consecinte catoastrofale in alta parte, vorbind despre piete. Insa ceea ce se petrece in zona euro e foarte grav. Aminarea acordarii unei alte transe de imprumut Greciei, pina la votarea pachetului de masuri de austeritate, nevotarea de catre congres a pachetului de masuri care sa duca la rudicarea plafonuilui de indatorare, supraincalirea economiei Chinei, recesiunea economica care se inregistreaza in Japonia

Cum spunea Nouriel Roubine, pina in 2013 e mare probabilitatea sa avem parte de o asa zisa "Furtuna perfecta".

Cred ca acum vom fi prezenti la unele defolturi destul de interesante, insa cu consecinte foarte grave pentru economiile emergente
Vechi 20 iunie 2011, 10:42
ciprianrpp's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: iunie 2011
Posturi: 44
ciprianrpp e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la ciprianrpp
uite aici

Colapsul Greciei va genera o reac?ie în lan?, cu rezultate incontrolabile - Mediafax

mai mult ca sigur ca se va interveni in favoarea zonei EURO

http://www.reuters.com/article/2011/...75J04R20110620

Last edited by ciprianrpp; 20 iunie 2011 at 10:45.
Vechi 20 iunie 2011, 16:05
Mircea55's Avatar
Master Trader

Data înscrierii: ianuarie 2011
Posturi: 1,025
Mircea55 e pe drumul cel bun
Sa vedem ce va fi miercuri la sedinta FED. Pina atunci, dolarul continua sa scada. Deja, I.USDX a coborit sub 75.
Eu mizez pina miercuri pe lira care creste, dar urmeaza si la ei ,Raportul
Trimestrial despre inflatie. Merg pe GBPAUS si GBPNZD.
Totusi, nu cred ca SUA ar intra in incapacitate de plata .
Vechi 01 noiembrie 2011, 20:14
Gigelul's Avatar
Trader

Data înscrierii: septembrie 2010
Locaţie: Galati
Posturi: 112
Gigelul e pe drumul cel bun
Thumbs up USD up

Dolarul american s-a apreciat semnificativ datorita caderii bursei asiatice. Bursele au cazut fiindca postul de stiri chinez Xinhua, a mentionat faptul ca natiunea chineza nu va fi salvatorul UE.
Vechi 01 decembrie 2011, 13:36
papanasergiu's Avatar
Trader Senior

Pe ce site se poate de gasit rezultatele licitatiilor de obligatiuni suverane? Poate cineva sa recomande macar unul?
Vechi 30 decembrie 2011, 12:29
Trader Junior

Data înscrierii: noiembrie 2011
Posturi: 1
Boby e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de aloha Vezi post
Multumesc Rares.Am avut si o belea cu stikul asta bengos(RDS,de obicei merge traznet),de la 10:30 s-a oprit si abia acum si-a revenit.Stiu ca esti nerabdator.Cine nu e?Asta vara lucram de noape si aveam latopul la mine la serviciu.Unde an gasit ceva ce credeam eu ca-mi foloseste,am cumparat ,n-am stat pe ginduri.Prin ClicBank.Daca era prin paypall era bine ,puteam vedea de unde am facut achizitiile,dar nu conteaza. Am sa scriu si amanunte cum se tranzactioneaza,dar miine sau poimiine.Daca ai putina experienta,nici n-ai nevoie decit de tabel si de Forexfactory.
Dar atentie,pe DEMO first.Eu fac de 4 luni,mi-am propus 6,deci mai am 2.
E mare lucru sa-ti impui rabdare si disciplina.
Multa bafta Rares
Multa bafta tuturor.
ACM
Aloha da-mi te rog un mesaj aici:
lascoschidan@yahoo.com
Nu te-as grabi,dar nu stau mult in tara,muncesc in Cyprus.
Multumesc mult.

Last edited by Boby; 30 decembrie 2011 at 12:37.
Vechi 28 ianuarie 2012, 12:58
papanasergiu's Avatar
Trader Senior

Unele viziuni privind defaultul Greciei incep sa se adevereasca
Exclusive: Germany wants Greece to give up budget control | Reuters
Răspunde