Fain, oltciter tranzactionezi si alte instrumente in afara de fx?
Deocamdata pe TOS "ma joc" de aproximativ 1 luna jumate.Contul minim aici este de 3500$.Dar pentru a face fata fara stres ,IMO, iti trebuie macar 30,000 $.Imi place mai ales chestia cu optiunile pentru ca pe o investitie mica poti castiga enorm pe termen lung si mediu.Activitatea de baza insa ramane pe forex.
si pe stock faci i-day?....arbitreaza-le cu optiuni (pe care poti sa adopti si o strategie separata care sa-ti aduca la randul ei profit)si lasa-le pe termen mai lung....mi se pare mai profitabil asa si ca timp de manageriere a portofoliului
si pe stock faci i-day?....arbitreaza-le cu optiuni (pe care poti sa adopti si o strategie separata care sa-ti aduca la randul ei profit)si lasa-le pe termen mai lung....mi se pare mai profitabil asa si ca timp de manageriere a portofoliului
nu neaparat! Alerta de la KO am pus-o pentru a asigura pozitia cand nivelul de pret va fi atins. Tradeul pe optiuni necesita o analiza temeinica pe termen lung , dar avantajul este ca , de exemplu, cu 100$ poti cumpara 2500 shares KO care in mod normal costa 145000$, conditia fiind ca la sfarsitul lui octombrie 2010 pretul sa depaseasca strike-ul de 62.5$. Daca nu depaseste pierzi cei 100$ + comisionul!Daca iti atinge strike-ul atunci ti-a pus Dumnezeu mana in cap.
2500 x 62.5 = 156.250 pe o investitie de 100$ + comisionul!
later edit: in exemplul de mai sus si din imagine mai sunt 31 de zile pina la maturare si 1 pachet de optiuni contine 100 shares.
Last edited by oltciter; 14 septembrie 2010 at 17:03.
da,asta vroiam sa spun in paranteza.....tot atat de mult se poate pierde si cu optiunile la o strategie gresita,insa managerierea riscului este ceva mai usoara daca stapanesti bine domeniul....intradevar este analiza pe termen lung,tocmai de aceea merge bine combinatia cu stock
da,asta vroiam sa spun in paranteza.....tot atat de mult se poate pierde si cu optiunile la o strategie gresita,insa managerierea riscului este ceva mai usoara daca stapanesti bine domeniul....intradevar este analiza pe termen lung,tocmai de aceea merge bine combinatia cu stock
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.