Discuţia "O altfel de oportunitate de trading" din forumul Discuţii generale; hcristea: nu stiu inca. trebuie sa vorbesc cu colegii mei maine. Acum am ajuns acasaVa ...
hcristea: nu stiu inca. trebuie sa vorbesc cu colegii mei maine. Acum am ajuns acasaVa fi insa destul de dificil deoarece platforma se intinde pe doua monitoare.
seba: voi raspunde la toate intrebarile tot maine din acelasi motiv.
guby: Modelul acesta de trading este preluat din afara. Asa cum ziceam, strategia este facuta in asa fel incat fiecare trader sa aibe maximul de sanse si sa evitam fix acele situatii in care traderii novici se curata de bani imediat. Pe aceeasi strategie functioneaza si alte PTH din Anglia. In plus, nu uitat ca avem un departament de risk management care nu ii vor lasa chiar de capul lor.
Nu va pot da mai multe detalii despre aceasta mult discutata strategie din motive de confidentialitate. Imi pare rau ca nu pot face asta lucrurile s-ar clarifica mult mai mult.
Cornelius: echipele se formeaza si se specializeaza pe anumite produse, mai ales pentru primul an de trading. Noi am ales petrol pentru primele echipe. Insa vom tranzactiona si bonduri germane: Bund, Bubl, Schatz. Vom face si echipa de Euribor, de gasoil si strategii intre produsele astea.
hcristea: un pic mai tarziu astazi voi pune si screenshoturi.
seba: Daca tranzactionezi in arcade:
- banca este Bank of Cyprus. Fiecare trader va primi un card international de pe care isi poate retrage banii. Split profitul are loc numai la retragerea banilor.
- Limita maxima in primele 3 luni este de 2 loturi. Dupa cele 3 luni vor creste treptat numarul de loturi o data cu experienta traderului.
- Siguranta banilor este garantata de banca.
Daca tranzactionezi pe cont propriu:
- banca este JP Morgan
- Decontarea dureaza 1-2 zile
-Siguranta fondurilor este garantata de banca
- limita maxima este de 12 loturi. Nu este recomandata, insa, sa incepi cu atat de multe loturi.
- suntem reglementati de burse in primul rand: ICE, NYMEX, etc. La randul lor, ele se supun legilor din acele state.
- nu exista limita minima de tranzactionat si nici maxima.
La restul intrebarilor cred ca am mai raspuns. Oricum, asa cum a spus si hcristea, voi face un rezumat la tot ce am vorbit aici cand se vor epuiza toate intrebarile.
Am atasat mesajului imaginea. Am sintetizat totul intr-un singur ecran. Cam asa ar arata un basic al platformei cu leatherul de pret si graficele. Cred ca se vad pe acolo pe sus ce alte optiuni mai sunt, insa se vede foarte putin din ce face de fapt platforma.
Te rog nu mai posta si in alte thread-uri acelasi lucru, n-are sens. In plus, daca acuzi pe cineva hai cu niste explicatii mai detaliate. Eventual prietenul tau sa dea detalii. Asa e cel mai corect.
All Your Pips Are Belong To Us!
Imi cer scuze pentru aceste mesaje de spam de pe acest forum. Persoana care a postat aceste comentarii este web designerul cu care am lucrat pentru siteul Financial Fat Cat (dupa cum ati vazut si posturile lui se refera mai mult la acest site). Din cauza unor disesiuni legate termenul de finalizare si de calitate produsului finit, am decis sa renuntam la serviciile lui. Se pare ca nu a fost foarte multumit de acest lucru.
Andrei Perianu este Business Development Manager in cadrul companiei noastre si nu are nimic a face cu cel care a facut id-ul Andrei_Parianu.
Deasemenea, absolut toate posturile publicate de individul de mai sus sunt false si au caracterul de a denigra imaginea companiei noastre fara vreun fundament real. Acesta este motivul pentru care nici nu ati primit vreo explicatie sau vreo dovada legata de acuzatiile aduse de acest user.
Pentru a elimina orice forma de suspiciune legata de activitate Monteneo Investments voi raspunde la orice intrebare care mi se va adresa pe acest forum sau prin alte cai.
Stai linistit Tiberiu, am vazut destule si dintr-o parte si dintr-alta. Atata vreme cat discutiile sunt in limita bunului simt si fara sa incalce regulile forumului, oricine poate sa-si expuna parerea liber. Faptul ca nu putem verifica veridicitatea unor afirmatii, este alta problema. Niciunul dintre noi (de pe forum) nu-si va crea vreodata vreo impresie definitiva despre ceea ce reprezinta firma ta sau afirmatiile lui, doar in baza a ceea ce spuneti voi aici.
Original postat de atiberiu
O sa incerc sa fiu cat mai clar. trader pe cont propriu implica destul de multe lucruri noi. Noi speram sa apara cat mai multi traderi de meserie in Romania, in arcade sau separat.
Am mai dat niste telefoane si cealalta varianta ar suna cam asa:
-cont minim 10 mii dolari
- Comisioane de 2.5 sau 3 dolari la intrare si laiesire din tranzactie. Nu exista spread
- Costul platformei: intre 100 si 500 de dolari(cea mai scumpa platforma pe care o avem este de 313 pounds) Avem 3 platforme: una CGQ, una IQ trader si cu ultima suntem in negocieri. Fiecare trader alege ceea ce il coafeaza.
- Direct Market Acces: asta inseamna ca sunteti "prima mana". Brokerul in cazul asta actioneaza doar ca un clearinghouse. Ordinele pe care le vindeti sau le cumparati sunt cumparate sau vandute de un alt trader, nu de o banca sau o alta companie.
- Produsele tranzactionate sunt exclusiv futures: de la grau, porumb, soia, la petrol, aur, gaz natural, bonduri, indici, chiar si forex.
- tot profitul va revine in acest caz
- folositi orice strategie vreti. Varianta cursului ramane valabila, ca si risk managementul. ramane la latitudinea voastra.
Varianta in care traderul vrea sa faca parte din arcade:
-aceleasi comisioane si aceleasi optiuni de a-si alege platforma.
- backing asigurat de companie (disclamer: nu toti cei care intra in curs ies traderi; in medie,undeva intre 5 si 7 insi ajung pe trading floor din 12)
- split profit: 25% compania, 75% traderul
- risk management asigurat. Targheturile pe zi sunt pur orientative. Nu punem presiune ca traderul sa faca o anumita suma de bani. Fiecare in parte isi stabileste cat poate sa faca. Nu suntem absurzi, stim ca sunt si zile bune si zile proaste.
- se tranzactioneaza strategie companiei: adica petrol in cazul de fata.
Cam astea ar fi variantele in mare.
Din ceea ce am zis mai sus a ramas doar prima varianta. Veti observa ca am scos si anunturile de pe siteuri.
Practic oferim un serviciu premium acum. Chiar unul dintre useri spunea asta la un moment dat. Arcade-ul continua sa functioneze, deja avem 5 traderi care merg foarte bine. Pana acum toti cei care au venit sa tranzactioneze au trecut prin curs si au ramas tot la noi pe trading floor, chiar daca nu ii obliga nimic sa faca asta.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.