se misca oarecum la fel ca in 2009. am pus niste sageti rosii si verzi inca de acum cateva luni cam pe unde ar cobora si urca pe weekly si s-a miscat similar acum in 2010.
geo: te pot ajuta cu un raport pe energy pe care il folosim si noi. Deasemenea platforma noastra are GASOIL pe futures: si contratul american si cel tranzactionat la Londra. Daca esti interest pot sa rezolv ptr un demo.
geo: te pot ajuta cu un raport pe energy pe care il folosim si noi. Deasemenea platforma noastra are GASOIL pe futures: si contratul american si cel tranzactionat la Londra. Daca esti interest pot sa rezolv ptr un demo.
seba: Si conturile demo sunt administrate in timp real. De aici problema: fiecare cont demo fie ca e cont real, platforma si contul implicit primeste semnale direct din bursa, care costa. Noi primim conturi demo la cerere si numai in anumite limite presatabilite de companie cu providerii. Maximul pe care pot sa il fac este sa te invit(inca o data) la sediul nostru, de unde vei putea vedea platforma, de unde vei putea lucra pe ea si vei putea sa vorbesti direct cu Andrei, colegul meu. El este cel mai in masura sa iti ofere un cont demo.
geo: Este valabil si pentru tine. Te invit pe la noi la sediu pentru a vedea cum poti sa lucrezi cu gasoil pe platforma, ce ar fi cel mai important de stiut, etc. Atasez acestui mesaj raportul Schork de vineri. Daca intri la ei pe site iti ofera vreo saptamana de trial parca.
SALUT ! UNDE AVETI SEDIUL? eu am un indicator de volum la xtb .
[
QUOTE=atiberiu;14429]seba: Si conturile demo sunt administrate in timp real. De aici problema: fiecare cont demo fie ca e cont real, platforma si contul implicit primeste semnale direct din bursa, care costa. Noi primim conturi demo la cerere si numai in anumite limite presatabilite de companie cu providerii. Maximul pe care pot sa il fac este sa te invit(inca o data) la sediul nostru, de unde vei putea vedea platforma, de unde vei putea lucra pe ea si vei putea sa vorbesti direct cu Andrei, colegul meu. El este cel mai in masura sa iti ofere un cont demo.
geo: Este valabil si pentru tine. Te invit pe la noi la sediu pentru a vedea cum poti sa lucrezi cu gasoil pe platforma, ce ar fi cel mai important de stiut, etc. Atasez acestui mesaj raportul Schork de vineri. Daca intri la ei pe site iti ofera vreo saptamana de trial parca.[/QUOTE]
geo, avem sediul pe Cuza Voda, np 143. Este aproape de statia de metrou Tineretului. Volumele noastre nu se compara cu cele de pe o platforma de retail. Trust me! Sa imi zici cand te astept!
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.